Rosier = Futbolu bırakmış Ghezzal = Ne zaman sakatlanacak diye bekle dur!!! colley = Ağır ve sakar Muleka = 2.lig topçusu Amir = Rize de oynar. Şu vasat seviciliği lütfen bırakalım. Bu yazdığın adamlardan birşey ummak. Benim gözümde Arat yönetiminden birini başkan seçmekten farkı yok. Bu adamların hepsinin gitmesi gerekiyordu. Sıkıntı şu gelenlerde leş. |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 16 Aralık 2024 - 19:00 Adana Demirspor v BEŞİKTAŞ (2065. sayfa)
-
-
Rebic i zaten hic oynatmadan yolladik zaten onu da hic anlamadim adami ust uste 3 mac oynatmadik simdi gittigi takimda ayin oyuncusu filan oluyor sanirim:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrbaronx -- 16 Aralık 2024; 22:24:7 > -
-
Maç anında farklı takım tutanların provoke edici mesajlarına 1 günlük uzaklaştırma veriliyor. Yeni bir ceza bu spor bölümüne özel. Bunu ben de kullanıyorum. Tabi siz göremiyorsunuz çoğu zaman o an bakıyorsam direkt siliyorum farklı takımdan bir üyeyse.
-
Var in cagirmayacagi bi penalti pozisyonu boyle penalti mi olur leş -
Bu adamların gitmesi problem değil.Daha iyisi alınmayacaksa gönderilmeleri problem.Aboubakar oynamak istese yürüse İmmobileden iyidir.Rebiç koşmadan 2 pas atsa Muçiden iyidir.Amir her türlü Musratiden iyidir.Mesele bu tam olarak.
-
penaltı mı bu şimdi valla yazık ya
-
Penaltı kesinlikle yok Muslera geldiği nokta bakın %100 sarı kart BU HAKEM DÜDÜĞÜNÜ KESİNLİKLE ASMALI
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 16 Aralık 2024; 22:26:43 > -
Arkadaşlar şaka Maka Şenol Güneşten sonra adam gibi teknik direktör gelmedi.Adam Trabzon gibi bitik takıma bile top oynatıyor -
Ya madem penaltı ya penaltı diyorsun neden 5 saniye öncesi faul var,
kafayı vuramayacağını anlayınca adamın sırtına ellerine koy, kafayı yamuk vurmasına sebep ol dönen top da penaltı olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 16 Aralık 2024; 22:28:15 > -
Ben de onu diyorum hocam daha iyisini alamiyorsan niye yolluyorsun Colley'i yollayip kütük gibi Felix aliyirsun 7 milyon euro ya ne anladim ben bu işten.Colley i yolluyorsan Davinson Sanchez gibi adam getirirsin eyvallah
-
Zaten Galatasaray'ın ikinci golünden önce Galatasaraylı yine çalınan faul değildi Her maç mı Mutlaka bir şey olur abi Bu takımın aleyhine bir şey yapılmayacak mı -
Öyle deme sonra Şenolcu diye yaftalıyorlar. -
Yeni bir sezon yeni bir takım kurulurken Abubakar gibi sahada yürüyen adam ile olmayacağı bence gayet doğru karardı. Bu sene de messla bu takımdan kimse kalmasın diyoruz geçen sene de öyleydi. Bu konuda mevcut yönetim doğru yaptı bana kalırsa. Geçen sene çete kurmuş bu siyahiler keşke o çeteden Rosier affedilseydi diğerleri yerine ama o da salmıştı zaten.
Kısacası 4 senedir rezalet bir takım var. Gidenler iyi ki gitti keşke gelenlee de gelmeseydi.
-
Hala başkanlık adaylığını çekmedi mi haber var mı bu ülkede cidden rezil olunmuyor -
hocam bjk'e şampiiyonluk kazandırmış insanların isimlerini foruma yazmak tehlikeli
bura öyle bi forum
-
Şenol Hoca çok yaşlandı artık o tempoyu kaldıramaz Bence Ayrıca dakika 65'ten sonra oyuncu değiştirmeye başlayan Hoca istemiyorum artık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 16 Aralık 2024; 22:29:34 > -
GOL GELİYOR
-
evet
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X