|
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe (1873. sayfa)
-
-
sergen bile kabul etmedi takımı, Serdar hocayla devam edip, hemen seçim kararı almaları lazım yoksa hoca falan gelkez takıma -
Yalandan sağlık sorunu
Kim inandı hırsızlığı ortaya çıktı daha konuşma bile yapmadı
Evinde hikaye okuyor milleti nasıl kandırırız
Dün Samet duygusal konuşma yapıp taraftarı kendisine çekti (Kendisini asla sevmem 24 milyon euroya MUÇİ + MUSRATİ onay veren kişi KIVIRAMAZ alındığında istifa etseydi haklı derdim ligde 13 puan fark olunca konuşma yapan bu işin içindedir)
Yarın yada 1 gün sonra hasan ve saz arkadaşları konuşacak yeni pislikler çıkacak izleyin görün
-
Ekleme yaptım o kısım daha keskin. -
Bence olma ihtimali var ama iki tarafta isteyecek. Tabi boş mukaveleye babanın oğlu bile atmaz ama Aykut Kocaman çoğu şeyden feragat edebilecek bir isim. Şu ülkede Fenerbahçe'de oynamış ve Beşiktaşlıların hiç nefret etmediği belki de çok az isimden biri çünkü Beşiktaşlı bir aileden geliyor. Krizde takımı en az transferle bu bataklıktan çıkartabilecek iyi bir isim. Transferde de Berkay Özcan ve alabiliyorsan Marcus Edwards alıp kapatırsın sonra arkana yaslanırsın. Avrupa'da daha havlu da atmamışken belli olmaz bu işler diyelim, lig olmasa bile Avrupa'da belki zoelar.
-
-
Eyvah eyvah Allah'a emanet gidiyor kulüp. Sinan Engin'e bile şunu söyleyecek kadar fikrin yoksa istifa edin yahu.
Sinan Engin: Bugün Hüseyin Yücel ile görüştüm, ''Ben bundan sonra ne yapacağım?'' diyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kivalo -- 2 Aralık 2024; 1:8:15 > -
Beşiktaş can derdinde, taraftar teknik adam peşinde
Ortalıkta HIRSIZLIK & KOMİSYON & MALA ÇÖKME var taraftar teknik adam derdinde
1 - Yöneticilerin Banka Hesapları (Özellikle Bankacı yönetici ve bankadaki yardakçıkları)
2 - Friedelı kim getirdiyse bu kişilerin mal varlıkları
3 - Friedelı getiren Yöneticinin hangi grupla çalıştıkları
Bunlar çözülmediği sürece teknik adam peşinde koşuşturulamaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 2 Aralık 2024; 1:20:55 > -
Benim Serdar hocam var başlarım Sergen'ine ya -
Sinan Engin'in açıklamasına göre Hüseyin Yücel: "Ben ne yapacağım, nasıl halledeceğim, bizim önümüze bomba atıldı. 50 milyon ödeme var. Daha önce verdim. Nasıl olacak" demiş Birileri Beşiktaş'ı bitirmeye çalışıyor. -
Yani kayyum riski doğuyor benim anladığım? -
Hüseyin Yücel ile görüştüm. Ocak ayına kadar Beşiktaş'ın 50 Milyon €'ya yakın ödemesi var. Hüseyin Yücel 'Ben ne yapacağım, nasıl ödeyeceğim? Bizim önümüze bomba atıldı' diyor.” 50 Milyon diyor Ciddi mesele 50 TL değil yani karışmasın bakın bu para bir şekilde bulunmazsa Çok kötü günler bizi bekliyor öyle böyle değil çok ciddi bir Tehdit unsuru var Beşiktaş için şuan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 2 Aralık 2024; 1:21:25 > -
Yönetimde siz ne ayaksınız diyecek gücü olan biri yok mu arkadaş? Pazartesi'ye girdik aksiyon bekliyorum artık.Sol kanat isterken joao mario alan adamlar net kötü niyetlidir.
-
Evet öyle. Oyuncu ödemeleri yapılamadığı zaman serbest kalacaklar. Bu bir kısmı. Diğer kısmı şirketlere olan ödemeler. Orda sıkıntı başlıyor işte. -
Gedson, Salih ve Mustafa dışında hepsi serbest kalsın TIN
-
-
Siyaset bize bulaşmak için ellerini ovuşturarak bekliyor öyle yazalım siz gerisini tahmin edersiniz zaten biliyorsunuz bu aralar Kayyum moda oldu Türkiye'nin iç siyaseti gereğince hükümet seviyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 2 Aralık 2024; 1:40:15 > -
Bu kadar ödenecek tutar var, peki belli değil miydi zaten ödeneceği, kim istifa ederse etsin, yok mu bir ödeme planı, oyuncuların maaşlarını hiç düşünmeden mi transfer ettiniz de bu duruma düştünüz, böyle saçma şey olur mu yahu ?
Normalde transferi yapan başta Hasan Arat olmak üzere hepsini cebinden yöneticilerin ödemesi gerekiyor .
-
Beşiktaş'ın transfer yapmama gibi bir lüksü yok ki Beşiktaş Avrupa'da devam ediyor 3 maç var potansiyel 6 puan var hadi Bilbao sayma yenerler. ama 6 puan sana en kötü şartlarda ilk 24 içerisinde yer demek. . Beşiktaş'ın daha çok fazla maçı var lig için sonra Türkiye Kupası var unvan korumalı camia oranın da hedefi unvan korumak son kupa sahibi olarak Beşiktaş hedefsiz değil Kaliteli kanat yedek forvet hatta zaman zaman İmmobille olmuyor biliyorsun direkt oynayabilecek isimli forvet şart en az 2 transfer yapılmalı hiç bir şey olmasa bile ortada.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X