Benim haklı çıkmak gibi bir derdim yok. Kimse de düşmanım değil. Muçi yi dedik zaten Gs ve Fb aynı hataları yaptı almayın dedik. ( Benzia , Morutan vb.) . Masu ve Mario’da kötüler bunda da hem fikiriz. Ancak Hoca’yı Musrati’yi koruyan ilginç bir tayfa var. Beni bu rahatsız ediyor. Semih kardeşimize de çok yük ve sorumluluk biniyor |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe (1673. sayfa)
-
-
Muci'yi tek ben mi beğeniyorum ya. -
Kartal Yuvası şubesinin attığı tweete bakın. "konuya biz dahil oluruz, olursak da şöyle böyle olur" diye tehditler savuruyor. Eleştiri gelince mağaza vizyonu-misyonu dışına çıkmış. akit'e tepki vermiş mi diye baktım, yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 24 Kasım 2024; 4:37:11 >
-
Bu günkü maçta, akıcı bir oyun ve farklı bir galibiyet bekliyoruz..GIO yanlış takım ve anlamsız ve gecikmeli değişiklikler yapmadığı taktirde olmayacak şey değil..Rakiplerin her engeli aştıkları (aşırıldıkları) düşünülürse galibiyet şart ötesidir..Allah korusun en ufak bir tökezleme , bir sonraki maç FB olduğundan facia getirir..Buradan Feyyaz ve Samet hocalara sesleniyorum, hala gerçekten görevinizin başındaysanız bu GIO yu başıboş bırakmayın. İşime karışıldı vs diye de küserse ,koy verin gitsin..Kıtlık getirecek hali yok..Tüy de takmıyor..Giderse de alelacele hoca filan getirmeye gerek yok. Bu adamın S.Topraktepe den fazlası da yok..Kongreden sonra, gerçek bir hoca bulunur elbet
-
açıkcası 13 puanlık farkı 10 puana indirme motivasyonunu kendinde bulabilen beşiktaşlı kardeşlerime saygı duyuyorum ama kendi adıma ne oyun bekliyorum, ne galibiyet bekliyorum. içten içe 3-4 tane yesekte bir kaos olsa da başkan daha da mahçup duruma düşse fikrinden keyif alıyorum. çünkü yönetim tarafından tamamıyla kandırılmış hissediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkndgnr -- 24 Kasım 2024; 11:59:19 > -
Puan farkını azar azar indirip şampiyonluğa ortak olmak gibi bir ütopya peşinde değilim..Sadece haysiyetli bir futbol izlemek ve renkliler haricindeki takımlarla olan maçlara acaba mı? endişesi ile çıkılmaması beklentisi içerisindeyim. Mahçup duruma düşme endişesi taşıyan insanlar, yalnız kaldıklarında kendi kendilerine fikri mücadele içine girip yanlışlarını görerek bir parça da olsa düzeltmeye kalkarlar. Zaten öyle bir ışık göremiyorum..Yenilelim de yönetim gitsin, hoca gitsin durumuna benim yüreğim elvermez..Bugün yarın zaten hepsi gidici , geçen senenin üzerine bu sene de ezilerek rezil olmayalım derim..Şahsen GIO suz bir 3.lük ve kongrede yönetim değişikliği tek dileğim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tartekin -- 24 Kasım 2024; 12:18:44 > -
Son 5 maç özelinde BJK'nin en iyi 2-3 futbolcusundan biri Muçi idi. Adam oynamasaydı tablo daha rezil olacaktı.
Sıkıntı olan Semih'e normalden fazla rol biçilmesi. Bu adam sizin zannettiğiniz gibi bir oyuncu değil yıldız adayı hiç değil.
-
Göz cakar bize affetmez kasimpasa v2 yukleniyor malesef millet milli arada calisti hazirlik maci yapanlar oldu bunlar yatti cok yorulmuslardir yatmaktan -
Merak etme dostum GVB bugün forvette gol kralı Mustafa kardeşimizi sol kanatta semihi yâda super Mario yu oynatacakmış... Şahsi düşüncem bugün 1 puan alırsak şanslıyız... Gol atar mıyız zor ama göztepe sağlı sollu gelirse bol gol yiyeceğimiz bir maç olur... Bu yıl da tüm umutlar gelecek sezona kaldı maalesef...
-
Hocam , umarım dediğiniz kazanırız ama ben hiç sanmıyorum.
Niçin “ Göztepe ligimizde güzel skorlar alan takım. Kasımpaşa ve Başak karşısında düştüğümüz durumdan sonra ben pek ümitli değilim.
Hocadan ben çok ümitliydim. Ama adam sorun çözmek yerine sorun yaratıyor. Elindeki malzemeden maksimum verimi alamıyor. Ha kazanırız nasıl olur? Rafa bişi yapar Gedson birşey yapar anca öyle. Oyun birşey ben beklemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irfan s -- 24 Kasım 2024; 12:50:37 > -
Allah hayırlara getire demekten başka çaremiz yok
-
elindeki dar kadroyu daha da daraltan dünyadaki sayılı hocalardan. bunak mourinho bile dolgun kadrosuna rağmen kadrosundaki "can keleş" statüsündeki adamdan dün performans aldı. bizim ginius hocada kurtarıcı diye 88 de falan oyuna atıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkndgnr -- 24 Kasım 2024; 13:19:14 > -
Akşama Mario ilk 11 çıkar mı.? -
ölüsü oynardı şu kadroda
-
Şu an Ox ve Onana devre arası kesin gidiyor kesin 2 tane adam geliyor gibi bir algıyla her şey oldu bittiye getiriliyor ancak bu yönetim, devre arasında Ox ve Onana'yı gönderecek bir takım bile bulamayacak, göreceksiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkndgnr -- 24 Kasım 2024; 15:57:58 > -
İrfanda gitti gerçi hayaldi ama bir umut olabilir mi dedim.
-
Ghezzal beni şaşırttı. Son 2 maçta 90 dakika forma giydi. Geçen sezon bize aktarılan şey asla eskisi gibi olamayacağı, ayak parmağındaki sakatlıktan dolayı futbol kariyerinin bittiği şeklindeydi.
-
İrfan işi doğrusa kötü. Raşit risk bu saat den sonra. Ox ve onana'dan acil çıkılması lazım.
Yok gs gibi kadron tamdır. raşid'i hakim zyech gibi yedekte tutarsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 24 Kasım 2024; 16:49:28 > -
Beşiktaş Göztepe beinconnect 40 Tl
Tv destekli -
Maçta olası bir puan kaybı olursa büyük protesto bekliyorum. Oraya bu soğukta giden taraftar zaten cefakar taraftardır. İnşallah derbi öncesi bir puan kaybı yaşamayız.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X