Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Mayis 2025 19:00 BEŞİKTAŞ v Adana Demirspor (1523. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: -Prometheus- , Red Alert , Hortlak Fuat Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
65.605
Cevap
246
Favori
1.348.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
48. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 15211522152315241525
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 11 Mayis 2025 19:00 BEŞİKTAŞ v Adana Demirspor Menejeri 10 milyon teklif etmiş diyorlar Arabistan eğer öyleyse Düşünmeden paket edin verin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • muratdem88 M kullanıcısına yanıt

ya istiyolarki fütursuzca destekleyelim Beşiktaşı değilde hocayı düşünelim ortada bir oyun olur,bir umut olur sonuna kadar desteklerim ama yok kardeşim oyun rezalet değişiklikler rezalet hele son maçta onurla başlayınca bu hoca isterse agzıyla kus tutsun bundan sonra benim için bitti onana da aynı şeyi yaptı tepkilerden geri vites yaptı inatçı,takıntılı,aynı şeyi deneyip farklı sonuçlar bekleyen insanlardan nefret ediyorum velhasıl millet birbirine mavi boncuk dağıtsın görünen köy klavuz istemez bu hoca vakit kaybı Beşiktaş için.

• Bu köprünün altından daha çok sular akar. Hele 2.yarı çok başka şeyler olur. Bize 5-0 yenilen gs'ın okanı neredeyse bitiriyorlardı. Şimdi işler biraz iyi gidince herşey güllük gülistanlık. 2 sene şampiyon yapmış adamı Beşiktaş maçından sonra hain ilan ettiler. Bakmayın şimdilik okana laf söylenmiyor. İş bir mağlubiyete bakar. Şimdiden bu takımı taraflı tarafsız herkes şampiyon ilan etmiş. Noluyoruz arkadaş. Psikolojik olarak kendi kendimizi bitiriyoruz.

Asıl tehlikeli duruma giren erkenden kendilerini şampiyon ilan edenlerdir. Bu vahamet, bu biz çok iyiyiz, bu ligin fersah fersah üstündeyiz naraları atanların yanlışa düşmeleri çok olası. Tabi bizimde takkeyi önümüze almamız, kendimize çeki düzen vermemiz lazım. Bunu yönetim-hoca-futbolcular baş başa verip nedir sıkıntı oturup çözecekler. Ara transfer dönemi en iyi şekilde değerlendirilmeli. En kötüsü şimdiden bize havlu attı denmesi bu psikolojiye sokmaları.

• BJK kullanıcısına yanıt

Musrati messilik yaptı da mı kupayı kazandık hocam bunları söylemeyin artık gözünüzü seveyim vasat sevicilik yapmayın sizin gibi taraftarlar yüzünden bu takım bu halde bi kendinize gelin artık...

Bi şut attı ki kötü bi şuttu ama onur ters ayakta kaldı yedi olan biten bu. Musrati iyi topçu mu oldu 1 şut attı diye.

Azcık futbol görüşünüz olsun. Galatasarayın çok kötü olduğu bi maçta 5 attık diye kendinizi dev aynasında gördünüz şampiyon olacağız sandınız. Başınıza neler geldi.

4 5 1 oynayan takımda en az 4 tane iyi kanat oyuncusu olur 4-5-1 in en önemli noktaları kanattır.

Bakınız Q7 babel. Bakınız Ghezzal larin. Sende kim var Rashisca Semih.

Akıl mantık alıyor mu yapmayın artık kendinize gelin.

Beşiktaşta şuan orta saha orjinli 12 tane oyuncu var 12 dile kolay gidenleri saymıyorum bile. ON İKİ TANEE!!!

Bu 12den 3 tanesi forma giyecek

Orjini kanat olan kaç oyuncu var peki 2 tane. 1 tanesi Can keleş anadolu topçusu öbürü rashisca 1 maç iyiyse 2 maç kötü.

Tek santroforun 34 yaşında. Arkasında 17 18 yaşında 2 genç var. Sahada nerde duracaklarını nezaman top kullanıp nezaman pas vereceklerini daha bilmiyorlar.

Bu planlamayı yapan yönetimi sen nasıl savunuyorsun ya akıl tutulması mı yaşıyorsunuz siz. Ya Allahım bana sabır ver.

• GS nin forvet rotasyonuna bak Osimhen İcardi Batshuai - Sende 34 yaşındaki immobile

Fenerin kanat rotasyonuna bak Maximin Tadic İrfan Kostic Cengiz - Sende Rashisca

Orta sahan ise ancak denk sayılır rakiplerine oda diğerlerinden iyi değilsin eşitsin. Sende gedson rafa var Gs de torrera sara var. Fenerde amrabat fred symanski var.

Bu koşullarda nasıl rekabet edeceksin. Biri bana açıklasın. En önemli mevkilerinin bırak rotasyona iyi oyuncu almayı ana oyuncusu bile yok.

Orta sahaya çöpleri doldurmuşta doldurmuşsun. Bide milyon milyon bonservisle... ÇILDIRMAMAK ELDE DEĞİL!!!

• Ustelik adamlarin oynatmadigi Cengiz, son 15dk giren Irfancan biz de banko oynar, banko oynasin diye cantasini falan tasirlar.

• @BJK@ kullanıcısına yanıt

üstad geçen sene de böyle diyorduk ikinci yarı 50 puan oldu fark birbirimizi kandırmayalım bizim için lig bitti senin söylediğini desteklemek için birşeylerin iyi olması lazım oyun kötü kadro yetersiz hoca takıntılı bu tabloda 8 olur 18 oda olur 28 keşke ben yanılsamda söylediklerimi yesem razıyım ama durum bu.

• Wout.Weghorst kullanıcısına yanıt

Ben 5 attığımızda havaya falan girmedim. Rafa'ya, Immobile'ye methiyeler düzenler yine buradaki arkadaşlardı. Zaten öyle tek senede bu kadar eksik mevki ile şampiyon olamayacağımız belliydi. Ha olursak o takım-hoca uyumunun başarısı olur Sergen hocanın ilk sezonunda yaptığı gibi.

Kendini dev aynasında görenlerden olmadığım ve olaya daha gerçekçi yaklaştığım için zaten bazı şeylere o hayalci arkadaşlar kadar çok tepki göstermiyorum.

Her zaman, bu takımın kadro kalitesi, fb ve gs'nin kadrolarına nazaran daha kötü olduğunu kabul ettim ve eğer şampiyon olursak bu sürpriz olacaktı. Rakiplerimiz geçen seneki güçlü kadrolarının üstüne transfer yaptılar, biz ise ANÇ'nin getirdiği çöpleri gönderebilirsek ancak bir şeyler yapacaktık, olmadı, gerek yanlış planlama, gerek bütçe, gerekse yabancı sınırlaması elimizi bağladı. Olay budur.

• Şu sen Beşiktaşlı değilsin ben öyleyim falan filan muhabbetini bitirelim. Kaç yaşında insanlarız. Buradaki kimsenin haddine değil onu sorgulamak. Tartışın istediğiniz kadar ama hakaret olmadan sen osun ben buyum demeden yapın bunu. Günümüzdeki siyasi olaylsra döndürmeyelim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malmö den Beşiktaş maçı için paylaşım gelmiş.. "6 yıl önceki Beşiktaş maçı" şeklinde... Adamlar galibiyete inanarak geliyor... Umarım farklı yenilmeyiz... Kasımpasa dan 3 "yiyen takım malmö den bakalım kaç yiyecek...

• 4 Kasım 2024 itibariyle taraftarın çok büyük çoğunluğu hocasına inanmıyor. Eminim ki yönetim de inanmıyor. İlk hocaları olsa şuan gönderme görüşmeleri yürüyor olurdu ama 1 sene olmadan 3. hocayı da yerlerse ibre kendilerine döneceginden kimsenin sesi çıkmıyor.
    Harcadıkları paralara göre yaptıkları transferler fiyasko. Verdigimiz bonservisi geri alabileceğimizi bilseler yarın sırtlarında götürürler Muci,Musrati ve Joao Mario'yu. Keza Ciro bitik halde olduğunu herkes biliyordu gidip bonservis verdiler yıllık da 6 milyon Euro alıyor. Daha da kötüsü önümüzdeki sezon da 6 milyon Euro alacak ve as santraforumuz olmaya devam edecek kontratindan ötürü.

Emrecan Uzunhan transferi için hırsızlık imali konuştular kaç kez sonra gidip Can Keleş aldılar. Al birini vur ötekine iki transfer de aynı sacmalikta. Geçen sezon Anç'yi istifaya götüren süreçte 10 maçta 19 puan almışız bu sezon 20 puanımız var. Avrupa'da şans eseri aldığımız Lyon galibiyeti olmasa orada da son sırada olacaktık.

Hasan Arat Beşiktaş Kasım'da havlu atmaz diyerek başkan adayı oldu ve seçildi Kasim'in ilk haftasi itibariyle sportif anlamda iyiye giden hiçbir şey yok.

Deselerdiki bu enkaz kolay düzelmez biz eldeki çöplerden kurtulalım yerlerine de 2-3 yıl içerisinde hem para kazandıracak hem yeniden yapılandıracak adımlar atalım kimse bir şey demezdi. Bu adamlar 32+ adamlara yüksek yüksek kontratlar verip bu hale getirdi takımı. 35lik İmmobile,32lik Joao Mario için eldeki tek assetimiz Semih'i bitirdiler bir de.

Bu yönetimin ömrü uzun değil. Hüseyin Yücel yakın zamanda istifa eder bu sezonun sorumlulugundan taraftar gözünde kendini sıyırıp Mayıs'ta adaylığını koyar Sergen ile birlikte gelir daha da çıkmaza sokarlar kulübü.
    Son 2 yazın transfer dönemi de bize 10 sene şampiyon olamamaya mal oldu siz farkında değilsiniz daha. Fb de GS de TS de ekonomik anlamda inanılmaz önümüzde. Siz uyandiginizda çok geç olacak

• Taarin T kullanıcısına yanıt

Altina imza atmalik yorum, eline saglik

• Tel aviv maçı tarafsız sahada olucak diyorlar. Rezalet bizim evimizde olan avantaj bizdeydi.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

Gerçekten rezalet, bari Almanya'da falan oynayalım

• Rezillik.
    Klüp ve hükümet acil aciklama yapmali

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tarafsız sahada oynanması kulüp için daha hayırlı oldu ama yönetimin bu maçla ilgili söylemleri boşa çıktı.

Bu maçta olabilecek bir olaydan dolayı kulüp saha kapatma veya men cezası alabilirdi. Bunları her yerde rahat rahat yeneriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 4 Kasım 2024; 16:42:54 >
  • Yazıklar olsun yönetime

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fatih Doğan'a göre maç büyük ihtimal Macaristan'da oynanacakmış.

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt

uefa öyle karar aldıysa. maçı almanya da oynatacaksın. gurbetçiler sahayı dolduracak. ev sahibi avantajını kaybetmeyeceksin madem bahane arıyorlar güvenlikten dolayı.

• 
Sayfa: önceki 15211522152315241525
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.