Şimdi Ara

⚫⚪ Beşiktaş 2022/2023 Sezonu[ANA KONU] Derbi Fatihi (545. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30.843
Cevap
103
Favori
1.032.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 543544545546547
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GS'nin dahil olup da alamadığımız oyuncu olmadı. Kaan Ayhan'a da teklif yollamışlar Beşiktaş'ımıza hayırlı olsun :)

Kaan'ı umarım GS alır çünkü Abdülkerim'den farkı yok. Bizim çocuklar döneminde şişirilmiş bir oyuncu. Saiss kalitesinde yabancı stoper lazım bize en azından Saiss i yedekleriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galiba bu Tayyip Talha transferi lehimize sonuçlanacak. Başkanları Balotelli muhabbetinde de aynı konuşmaları yaptı 2 gün sonra 2 milyona gönderdiler Sion'a.

Az önce katıldığı programda Sinan Vardar darladı baya helal olsun şirketinden para vereceğini de iddia etti. Başkanları aklı sıra tok satıcıyı oynuyor. Arada bir Çebi'ye bize gelince pintilik yapıyor ağırdan alıyor gibi şeyler söyledi sonrasında hayırlısı olsun dedi belli işte ne kadar fazla koparsam kardır kafasında.

• 10 Numara kullanıcısına yanıt
    yabancı fakat genç olduğu için kurala takılmayan defansif orta saha haberi diye okudum ben de.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ⚫⚪ Beşiktaş 2022/2023 Sezonu[ANA KONU] Derbi Fatihi

kadro kurmakta zorlanmaya basladik. cift forvet efso olur bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 7 Eylül 2022; 10:5:10 >
  • Genis kadro olmasi iyi..ilk yari baski yapip yorulan oyuncular ikinci yari cikinci ayni performansi vermiyor..gedson yoruldu cikar josefi koy..vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lindeman -- 7 Eylül 2022; 2:35:19 >
  • Alternatifli kadro iyidir forma rekabeti bize yarar. Ayrıca bunlar da insan yani zaman zaman kötü form, sakatlık, kart cezaları olacak. Sadece lig ve ziraat kupası deyip geçmemek lazım sezon uzun.

• Sağ bek hariç her bölge doluyor gibi... yedeğimiz zayıftı elde kalan boyd-montero-welinton

• Azazel Geri Dönüyor kullanıcısına yanıt

Tayfur Bingöl sağ beki yedekler..

• Yalnız Icardi çok iyi transfer Gs için. Tutar tutmaz görürüz ama isim olarak sezon başı Weghorst’mu Icardi’mi diye sorsaylardı gözüm kapalı Icardi derdim ama Weghorst gözümüzü açtı bir kere :D

Weghorst’un böyle çıkacağını bilseydim Weghorst derdim, sadece oynadığı futbol değil, acayip sahiplendi takımı, çok karakterli biri..

Gs’nin forvet hattı Icardi-Seferovic-Gomis. Sağlam forvet hatları oldu.

• Sürekli orta sahaya transfer yapıyoruz. Sanki arka tarafımız çok iyi. Yerli sağ stoper kesin şart. Necip şu an idare ediyor ama her an patlayabilir maalesef.

• stopere merih/çağlar/ozan'dan biri gelmedikçe yine necip oynar. kaliteli yerli stoper yok piyasada.

diğer bir soru da necip-salihden biri sakatlanır veya cezalı olursa bu takımda kim oynayacak. tüm maçlar bu adamlarla dönmez.

kural böyleyken emirhan rıdvan hatta dorukhan gibi adamları kaybederek kendi ayagımıza sıktık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozz89 -- 7 Eylül 2022; 8:37:22 >
  • ozz89 kullanıcısına yanıt

Tayfur tam joker işte

• adv11 kullanıcısına yanıt

yan sanayi necip :))

• Souza disiplin kuruluna sevk edilmis

Eminim sahaya inip tekme atanla bu kadar ugrasilmaz

Kafayi yiyecegim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozz89 kullanıcısına yanıt

ligi idare etsin yeter

• Yerli kuralı yerli kuralı diye ölenler sayesinde 15 senedir necibin gelişmesini bekliyoruz😂😂 yaptığınız işin hiç bir faydası yok. İyi oyuncu her türlü kendini belli eder zaten

• Şu ana kadar gol sorunu çekmedik sene başında da yazdım 6 gol yiyelim 7 tane atabiliyorsak sorun yok.

Evet ilk şutların gol olması moral bozuyor ama yerli stoper Necip'twn iyisi Çağlar var o olmadığı sürece Kaan'ın kulübüne 6 milyon üstüne oyuncuya senelik 1.5-2 milyon euro gerçelten gereksiz. Bizim çocuklar mottosuyla şişirilmiş bir oyuncu.

Stoperleri yabancı yapmak lazımdı aslında ama onda da ileri hücum hattını bozmak lazımdı.

Saiss in yedeği olmalıydı en azından. Adam cidden başka seviye ona bir şey olursa esas o zaman düşünün işte olayları. Sergen Hocanın dediği gibi burası Beşiktaş illa birileri çıkar oynar. Forvette Töre ile şampiyon oldu bu takım.

• Icardi vs Weghorst vs Batshuayi. bakalım kim daha fazla gol atacak Mulekadanda umutluyum ben. her maç yazıyor okuma yazma bilmeyen reis.

• ⚫⚪ Beşiktaş 2022/2023 Sezonu[ANA KONU] Derbi Fatihi

bu şekilde yerli hakkını ileridede kullanabiliriz. cenk tosun weghorst ikilisi hem cok iyi anlasir hem yıkar geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 7 Eylül 2022; 11:26:20 >
  • 
Sayfa: önceki 543544545546547
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.