|
Hani Uefa'ya danışılacaktı, ne oldu, yemedi herhalde. Aman gs'nin aleyhine bir şey olmasın da adalet olmasa da fark etmez. |
|

|
Hani Uefa'ya danışılacaktı, ne oldu, yemedi herhalde. Aman gs'nin aleyhine bir şey olmasın da adalet olmasa da fark etmez. |
|
|
Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, başarı için en gerçek yol gösterici ilimdir, fendir. İlim ve fennin dışında yol gösterici aramak gaflettir, cehalettir, doğru yoldan sapmaktır. Mustafa Kemal Atatürk ![]() |
|
Allah aşkına ne alakası var ya? :) Oynanan ve tescillenen maçlar hangi gerekçeyle geçersiz kılınacak veya geriye dönük olarak 3-0 hükmen galibiyet sayılacak? Hadi ligin başı olsa 5. 6. hafta falan olsa bir nebze de olsa anlarım bu talebi de ligin yarısından çoğu oynanmış bitmiş zaten. Geriye dönük bir şekilde geçersiz sayma veya puan eklemesi olursa, ligin puan durumu çok adaletsiz bir şekilde değişmiş olmayacak mı? Büyük bir felaket, kimse böyle olmasını istemezdi ama ligden çekilen takımlar da 3-0 hükmen yenik sayılır kalan maçlarında, bu da bu yani yapacak pek bir şey yok. Galatasaray böyle bir talepte bulunsa, ben onu da haksız görürüm istemem geçersiz sayılmasını veya puan eklenmesi olayını. Burda BJK %100 haksız, hiç boşuna GS aleyhine bir şey olmasın da falan da filan da ağzı yapmayın o yüzden. |
|
Tabii sormuşlardır eminim. Ne güzel gs'ye göre dizayn ediliyor lig valla, 2 deplasman az oyna, hakem ve tff arkanda olsun, sonra da ben şampiyon oldum diye çık sevin. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deportivo L.C. Tristan -- 3 Nisan 2023; 15:17:4 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Utanır insan şunu söylemeye, yazık gerçekten. Fanatiklikten algı kavramınız kaybolmuş bitmiş sizin. Bu sene Galatasaray kadar hakkı yenen, neredeyse her maçında hakemi de yenmeye zorlanan başka bir takım var mı ligde? |
|
Aynen hacı, biz 2 deplasman az oynayalım diye önce deprem yaptırıp sonra takımları ligden çektiler. |
|
Son 2 sezondur bu ligin her şeyi tiyatro. Ligi bitirmeyiz diye tehdit edenlere ceza bile yok. Az kaldı, ülkeye liyakat geliyor. Mesajları şikayet edin tartışmayın boş yere. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 3 Nisan 2023; 15:28:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Her şey Gs lehine .. |
|
Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, başarı için en gerçek yol gösterici ilimdir, fendir. İlim ve fennin dışında yol gösterici aramak gaflettir, cehalettir, doğru yoldan sapmaktır. Mustafa Kemal Atatürk ![]() |
|
Bir şeyler saçmalarken geçmişini bir araştır önce. Bu ülkede Gs şampiyonlar liginde oynacak diye kaç tane maçları ertelenmişti. Gs hariç hiç bir takımın maçları şampiyonlar ligi yüzünden ertelenmedi. Bu kıyak, kayırma, torpil sadece Gs’ye uygulandı her zaman. Yaşın yetmiyor belki ama internet artık elinin altında. Sonra böyle rezil olma. Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray'ın 6 maçını Avrupa sınavları nedeniyle ertelemişti. 1999-2000 Sezonu - 19/21 Kasım'da oynanması gereken Fenerbahçe-Galatasaray derbisi, 23 Kasım'da oynanan Bologna-Galatasaray UEFA Kupası maçı nedeniyle ertelendi. Erteleme maçını 2000-2001 Sezonu - 25-27 Ağustos'ta oynanması gereken Bursaspor-Galatasaray maçı, 25 Ağustos'ta oynanan Galatasaray-Real Madrid Süper Kupa Finali nedeniyle ertelendi. - 3-5 Kasım'da oynanması gereken Antalyaspor-Galatasaray maçı, 7 Kasım'da oynanan Galatasaray-Sturm Graz Şampiyonlar Ligi maçı nedeniyle ertelendi. Erteleme maçını Galatasaray 0-1 kazandı. - 2-4 Mart'ta oynanması gereken İstanbulspor-Galatasaray maçı, 7 Mart'ta oyananan Galatasaray-Milan Şampiyonlar Ligi maçı nedeniyle ertelendi. 2001-02 Sezonu - 16-18 Mart'ta oynanması gereken Trabzonspor-Galatasaray maçı, 13 Mart'ta oynanan Paris Saint Germain-Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçı nedeniyle ertelendi. 2002-2003 Sezonu - 20-22 Eylül'de oynanması gereken Fenerbahçe-Galatasaray derbisi, 24 Eylül'de oynanan Galatasaray-Barcelona Şampiyonlar Ligi maçı nedeniyle ertelendi. 6 Kasım'da oynanan derbiyi Fenerbahçe 6-0 kazandı. . < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Ben raziyim yine aynisini yapsinlar ama bundan sonra degismesi lazim tamamen yanlis uygulama bu ileride kotu sonuclar dogurur bu karar ki defalarca yazdim goruceksiniz onumuzdeki 10 15 sene icerisinde bu kural suistimal edilicek Suan herhangi bir takim son haftaya 1 puan farkla onde girse ve son mac deplasman olsa ve deplasman takimi ben ligten cekiliyorum dese ne olur ? Denizli fener macini dusun meshur 20 45 denizli ligten cekilseydi ne olurdu son mac ? Oynamadan sampiyon olmazmi ? Bak bunu soyluyorum ileride bu kural acigindan faydalanicak acik gozler cikicak bu buyuk bir hatadir adam gelicek seni beni yenicek rakip takim sampiyon olsun diye ligten cekilicek bunun duzeltilmesi lazim butun takimlar ligi bittirmek zorunda olmalidir bittiremez ise butun maclari iptal sayilmalidir. oyle sacmalik olmaz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|