Sorsan hepsi feminist, Kadini materyallestirmeye karsi, objelestirilmek onlara kufur gibi (bence de oyle bu arada) Ama yine baksan, klik almak icin, bikini giyip, ekrana gosgusleri yapistirip video ceken yine kendileri. Kadinlari anlamak gercekten cok zor. |
⚫⚪ Beşiktaş 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU]- 3 KUPANIN DA SAHiBi! Hosgeldin Valérien Ismaël (190. sayfa)

-
-
Bence formalar taraftarın seçimiyle anketlerle belirlenmeli artık alacak olan biziz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BayAFYOK
Adidas güzel formalar da tasarlıyor evet, özellikle major liglerdeki takımların formaları içinde çok şık formalar da var. Juventus'un son çubuklu forması şık olmuş mesela. Bir dönem Beşiktaş için de tasarlayacağız 600.000 forma satışını geçin A sınıf tasarım yapalım dediler sonraki sezon yine hüsran. 2015-2016 sezonu formaları son yılların en harika tasarımıydı ondan sonra bir türlü güzel forma yapamadılar o yüzden yıllardır forma almıyorum hala 2015-2016 siyah formayla devam.Bunu ben almanyada sordum.
Tamamen
1.Klübe göre ayarlıyorlar klübün armasının ve geçmişte sahip olan forma renklerine sadık oluyorlar.
2.Ardından Fiyat/performansa bakıyorlar.Genellikle ilk sözleşme başlangıc yani anlaşma durumu varsa biraz daha özeniliyor.
3.Satış durumuna bakılıyor.Kalite masraf demek birde bunu satabilmesi lazım.Avrupada çoğu büyük takımın formaları 90-100 € misal o kalitede forma yaparsan Türkiye'de satmaz.
Alan olmaz.Kaliteden ve tasarımdan ödün veriliyor.
Ama görün yani buna rağmen pahalı formalar.Alırken düşünüyorsun.Tabi alacağınada açıkçası değmeyen paçavralar bana göre iyi tasarım olsun al arşivle.Beş para etmiyor böyle oluncada.
-
quote:
Orijinalden alıntı: SerhanUygurSorsan hepsi feminist, Kadini materyallestirmeye karsi, objelestirilmek onlara kufur gibi (bence de oyle bu arada)
Ama yine baksan, klik almak icin, bikini giyip, ekrana gosgusleri yapistirip video ceken yine kendileri.
Kadinlari anlamak gercekten cok zor.
Alıntıları GösterAnlamak basit: Kendi aleyhlerine olunca saldırdıkları konuları kendi leyhlerine olunca görmezden gelirler. Tıpkı bir takım taraftarının kendi lehine hakem hatasını görmezden gelip rakibe olunca ortalığı ayağa kaldırması gibi. Bu konuyu futbol dışına çıkmayarak bu kadar yorumlayabilirim.
Kadın erkek eşit biz de çalışmak istiyoruz, ama boşanınca: Ya aslında biz o kadar da çalışmak istemiyoruz nafaka verin
Kadını objeleştirmeyin, biz cinsel obje değiliz, ama para varsa ucunda birazcık dekolteden zarar gelmez :))
Kadınların kilosu sorulmaz: Abiğ kısa boylu erkek mi olur yha
Vs vs...
-
quote:
Orijinalden alıntı: SerhanUygurSorsan hepsi feminist, Kadini materyallestirmeye karsi, objelestirilmek onlara kufur gibi (bence de oyle bu arada)
Ama yine baksan, klik almak icin, bikini giyip, ekrana gosgusleri yapistirip video ceken yine kendileri.
Kadinlari anlamak gercekten cok zor.
Alıntıları GösterPara ve rahat yaşam için her yol mübah.Kadınların düşmanı erkekler değildir zira erkek kadına kadında erkeğe bağlı bir cinsiyette yapıda.
Kadına düşman yine kadındır.Belli başlı unsurlar üzerinden hemcinslerini aşağılarlar metalaştırırlar kendilerini çok var bunlardan ve günümüzde sosyal medya ve bazı şeylerin gelişmesi ile dahada arttı kolay para kazanma yöntemi oluncada giderek artıyor.Villa yat alan var.Ama kötü şeyler kötü örnekler.
Kadın erkek ile eşit olamaz.İnsan hakları dışında görünen o.
Konudan bağımsız sırf ilgi budalalığı için ilgi ... için takım tutan kızları kadınlarıda sevmem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 20 Mayıs 2021; 14:7:18 >
-
Sergen ne zaman çıkıp basın toplantısı yapacak tarihi belli mi?
Şampiyon olduk diye alttan almasın ne diyecekse desin yine :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: atiuserhttps://www.transfermarkt.com/fenerbahce-istanbul/transfers/verein/36/saison_id/2020
İrfan, tisserand, Szalai, Nazim, Pelkas, Lemos, Ademi, Osayi, Novak, Caner, Sinan, Mert Hakan, Valencia, Thiam, Samatta...
Bunların yaş ort. tahminen 26-27 civarındadır, 30 üstü yok bile. Gayet ideal. Onun haricinde Sosa, Gökhan Gönül, Cisse'yi kastediyorsan futbol hayatı bitmiş diye, bir tek Cisse'de haklı olursun çünkü diğer ikisi futbol hayatının bitmediğini gösterecek kadar maça çıktı.(Biri 34 biri 21 maça çıkmış) Kötü de oynamamışlar ort. puanlarına göre. 18 transferden 1 tanesinin futbol hayatı bitik çıktı diye de 18'inin de bitikti diye genellemezsin herhalde...
Sonuç olarak Sezar'ın hakkı Sezar'a. Şöyle bir kadro kurup, derinlik oluşturup sonra teknik heyet başarısız oldu diye kötü transfer yaptılar demek haksızlık yapmak olur. Emre üst düzey bir başarı gösterdi, sene başı spor programlarını izlersen bunu da herkes söylemişti zaten. Sonra bu oyuncularla şampiyon olunamadıysa bu transfer yapanın değil, teknik heyetin çuvallamasıdır.
Alıntıları Gösterİrfan maliyetine ne adamlar alınır haberin varmı kardeşim ?
Tisserand ? Lemos ? Ademi ? Osayi ? Novak ?Sinan? Thiam ? Samatta ?
Bunlar mı iyi transfer ? Hani nerdeler ne yapmışlar ?
Teknik heyet bu adamlar çok iyi olduğu için mi oynatmadı?
-
Üçünü de beğenmeyen bir ben varım herhalde. Altın rengi gereksiz bence. Forma tasarımı için en güzel 2 renge sahibiz ama 2014-2015 harici güzel formalar göremedik maalesef.
-
quote:
Orijinalden alıntı: NaganzoSergen ne zaman çıkıp basın toplantısı yapacak tarihi belli mi?
Şampiyon olduk diye alttan almasın ne diyecekse desin yine :)
Temmuz'a kadar hiçbirşey yok.Tatile girdi klüpler.Bir tek Gs ve Fenerde durum karışık seçim var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: M3lank0likneye dayanarak söylüyorsun bunları.
Alıntıları Gösterheyrerde haber yapildi, monaco nun ciddi ilgisi var oyuncuya karsi ve bizim veremeyecegimiz paralari oneriyorlar. kesinlikle oraya gidecektir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: SerhanUygurheyrerde haber yapildi, monaco nun ciddi ilgisi var oyuncuya karsi ve bizim veremeyecegimiz paralari oneriyorlar. kesinlikle oraya gidecektir.
Alıntıları GösterLyon dışında fransada bi yakıma gitmem dedi kendisi ondan dedim.Malum fransız vatandaşı aynı zamanda.
Lyon Monaco'yu sevmiyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: M3lank0likneye dayanarak söylüyorsun bunları.
Alıntıları GösterAynen kaynak var mı?
Var ise güvenilir mi?
Ghezzal duruş ve yaşam felsefesi olarak, karakterli bir insan.
Sergen hocama güveni var, inanç ve kültür olarak huzur bulduğu bir ülke...
Takım ruhun mutluluk kaynağı, ülkesinin Milli takımına dönüşü vs...
Ayrıca CL vitrinini kaçırmaz.
Kesinlikle anlaşılır diye düşünüyorum. ( İnşallah... AMİN )
KOVA ÇAĞI
-
quote:
Orijinalden alıntı: impact_24İrfan maliyetine ne adamlar alınır haberin varmı kardeşim ?
Tisserand ? Lemos ? Ademi ? Osayi ? Novak ?Sinan? Thiam ? Samatta ?
Bunlar mı iyi transfer ? Hani nerdeler ne yapmışlar ?
Teknik heyet bu adamlar çok iyi olduğu için mi oynatmadı?
Alıntıları GösterSinan'ın yedekten gelen performansıyla GS şampiyon oldu.
Samatta 2 sene önce 32 gol atmış adam bizim konuda bile bu adamı alalım diye yazdı herkes
Tisserand o paraya o kalite
Lemos MAGAZİN FALAN DEĞİL BAK, 2017 yılında yakaladığı çıkışla Barça'nın scoutları izliyordu, Sassoula'dan büyük bir klübe gider diye bakıldı ama beklenen patlamayı yapamadı
Ademi bilmiyorum kim
Novak sene başında herkes ligin en iyi ofansif sol beki diyordu.
Thiam sene başı herkes nası bedavaya bıraktı kasımpaşa diye ağlıyordu, gayet iyi bir yedek de zaten yukarıda spider-man'in de dediği gibi.
İrfan'ın parası dediğin 10m'a ne alınırdı kardeşim? Sizin piyasadan haberiniz var mı? 10m, bundan 10 sene önceki 10m değil, artık o paraya alacağın adamlar işte Larin tarzı bir iki sezon parlayan santraforlar, ya da yaşı başı geçmiş kaliteli santraforlar. Kimse sana kaliteli adamı 10m'e bırakmaz.
Bir de tekrar diyorum, transfer yorumlayacaksanız ALINDIKLARI DÖNEME GÖRE yorumlayın. İş işten geçtikten sonra ben demiştim demek çok kolay. Kimse müneccim değil, alırken bu adamlar gayet iyi transferlerdi, bütün spor programları da Fener'in iki tane şampiyonluğa oynayan kadrosu var dedi ve abartı da değil. Gelip o kadroyla başarılı olamadılar diye birden oyuncular çöp demek falan komik kusura bakmayın.
Çok net söylüyorum Fener'in kadrosunun başında Sergen olsa 5-6 hafta önceden şampiyonluk yaşarlardı. Bizim kadro Erol'da 3. lüğe oynardık, Ghezzal niye çöp çıktı, Ghezzal zaten futbolu bırakmış her sezon 500-900 dakika arası süre alan, 2 yıldır 15 maçlık bile süre almamış adamı neye güvenerek aldık? Abou kronik sakatmış yaktı bizi vs vs... yazıyordunuz.
Her şeyi sonuca göre değerlendirmek çok kolay. Bu konuyla ilgili Kamusal Mizah skeci vardı. Spor yorumcusu yorum yapıyor , GS yenilirken "Fatih Terim bitmiş, derhal kovulmalı", GS öne geçince "İMPARATOR, Fatih Terim gibisi bu ülkeye gelmez", 2 dakika sonra GS gol yiyor, "Artık F.T gitmeli olmuyor belli"
Tam olarak busunuz kardeşim. Sonuca göre yorumluyorsunuz. Eğer tartışmayı devam ettirmek istiyorsanız bana transferleri alındıkları duruma göre yorumlayın. Sonuca göre yorumlamayı herkes yapar iş işten geçmiş, sonucu görmüşsünüz, sonra BAK DEMİŞTİM. Ne güzel ya...
-
Seneye büyük ihtimal tribünler dolacak. kara duvar diye birşey duymuştum. çarşı orada takılacaktı falan kale arkasında. Şu stadın akustiğinide bir şekilde düzeltseler güzel olacak. birde şu stadın çatısı neden temizlenmiyor arkadaş kir mi o yoksa güneş yanığı mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 20 Mayıs 2021; 14:41:1 >
Kalite konusunda hadi eyvallah fiyat nedeniyle kaliteden ödün verdin, kumaşı 2.sınıf kullandın, detaylara çok özenmedin diyelim ama tasarım konusunda ne gibi bir maliyet olabilir ki, bu konuda adidası anlamak güç. Photoshop bilgisi olan çoğu taraftar adidastan kat be kat kaliteli tasarım yapıyor.
Birçok kişi formayı ya da kulüp ürünlerini alırken önce tasarıma, göze hitap etmesine bakıyor ondan sonra malzeme kalitesine bakıyor. Kaldı ki Beşiktaş taraftarı olduğum için demiyorum renkler, logo ve Kartal simgesi olarak baktığımızda cidden harika tasarımlar yapılmasına ciddi şekilde elverişli argümanlara sahibiz. (mesela Fenerbahçe sarı kanarya olarak lanse ediliyor kanaryayı gidip tasarıma koysan çocuksu gelir gülerler belki ama kartal gibi güçlü bir figür ile harika çeşitlilik sağlanabilir, bu konuda da Kartal Yuvası sınıfta kalıyor.)
Yıllardır Beşiktaş'ın bir forması neredeyse tamamen beyaz, onun üzerine arma ve sponsor logosu koymaktan öteye gitmediler/gidemediler. Hadi tamamen siyah olanda da öyle yapılsın amenna ama şu çubuklu forma konusunda bir gram ilerleyemediler. İlla çubuklu olmasına da gerek yok parçalı forma yapılabilir, formanın içerisine kartal filigranı eklenebilir gibi gibi. Gomez'in olduğu sezonki çubuklu formadan beri düzgün çubuklu forma yok, bir de Delgado'nun giydiği yine adidasın tasarladığı çubuklu forma vardı gerisi hep garip garip tasarımlardı. Bu sezon şöyle kaliteli tasarımı olan çubuklu forma bekliyordum ama muhtemelen bu sene de yapamayacaklar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Pazarda büyük baş hayvan satışı değil ki bu. Futbolcu kabul etmezse bu satış olmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: atiuserSinan'ın yedekten gelen performansıyla GS şampiyon oldu.
Samatta 2 sene önce 32 gol atmış adam bizim konuda bile bu adamı alalım diye yazdı herkes
Tisserand o paraya o kalite
Lemos MAGAZİN FALAN DEĞİL BAK, 2017 yılında yakaladığı çıkışla Barça'nın scoutları izliyordu, Sassoula'dan büyük bir klübe gider diye bakıldı ama beklenen patlamayı yapamadı
Ademi bilmiyorum kim
Novak sene başında herkes ligin en iyi ofansif sol beki diyordu.
Thiam sene başı herkes nası bedavaya bıraktı kasımpaşa diye ağlıyordu, gayet iyi bir yedek de zaten yukarıda spider-man'in de dediği gibi.
İrfan'ın parası dediğin 10m'a ne alınırdı kardeşim? Sizin piyasadan haberiniz var mı? 10m, bundan 10 sene önceki 10m değil, artık o paraya alacağın adamlar işte Larin tarzı bir iki sezon parlayan santraforlar, ya da yaşı başı geçmiş kaliteli santraforlar. Kimse sana kaliteli adamı 10m'e bırakmaz.
Bir de tekrar diyorum, transfer yorumlayacaksanız ALINDIKLARI DÖNEME GÖRE yorumlayın. İş işten geçtikten sonra ben demiştim demek çok kolay. Kimse müneccim değil, alırken bu adamlar gayet iyi transferlerdi, bütün spor programları da Fener'in iki tane şampiyonluğa oynayan kadrosu var dedi ve abartı da değil. Gelip o kadroyla başarılı olamadılar diye birden oyuncular çöp demek falan komik kusura bakmayın.
Çok net söylüyorum Fener'in kadrosunun başında Sergen olsa 5-6 hafta önceden şampiyonluk yaşarlardı. Bizim kadro Erol'da 3. lüğe oynardık, Ghezzal niye çöp çıktı, Ghezzal zaten futbolu bırakmış her sezon 500-900 dakika arası süre alan, 2 yıldır 15 maçlık bile süre almamış adamı neye güvenerek aldık? Abou kronik sakatmış yaktı bizi vs vs... yazıyordunuz.
Her şeyi sonuca göre değerlendirmek çok kolay. Bu konuyla ilgili Kamusal Mizah skeci vardı. Spor yorumcusu yorum yapıyor , GS yenilirken "Fatih Terim bitmiş, derhal kovulmalı", GS öne geçince "İMPARATOR, Fatih Terim gibisi bu ülkeye gelmez", 2 dakika sonra GS gol yiyor, "Artık F.T gitmeli olmuyor belli"
Tam olarak busunuz kardeşim. Sonuca göre yorumluyorsunuz. Eğer tartışmayı devam ettirmek istiyorsanız bana transferleri alındıkları duruma göre yorumlayın. Sonuca göre yorumlamayı herkes yapar iş işten geçmiş, sonucu görmüşsünüz, sonra BAK DEMİŞTİM. Ne güzel ya...
Alıntıları GösterGüzel Emre hayranı kardeşim senin mantığın o zaman şu
Ver parayı al, oynayamazsa sen suçsuzsun.
Oynarsa sen kralsın.
Oh ne güzel.
Yukarıda övdüğün adamlar çok iyi adamdı da kim istedi. Barça izliyomuş yok Samatta 32 gol atmış. Elin Avrupa lısı gerizekalı zaten almıyor bu adamları senin Emre'n müthiş scout çalışması yapıp buluyor.
1 verilecek adama 3 verirsen para düşkünü her adamı alırsın. Sezon sonunda da kafanı bacaklarının arasına alırsın.
Hadi selametle
-
Dünden güzel bir kare çıkmış sonunda
-
quote:
Orijinalden alıntı: impact_24Güzel Emre hayranı kardeşim senin mantığın o zaman şu
Ver parayı al, oynayamazsa sen suçsuzsun.
Oynarsa sen kralsın.
Oh ne güzel.
Yukarıda övdüğün adamlar çok iyi adamdı da kim istedi. Barça izliyomuş yok Samatta 32 gol atmış. Elin Avrupa lısı gerizekalı zaten almıyor bu adamları senin Emre'n müthiş scout çalışması yapıp buluyor.
1 verilecek adama 3 verirsen para düşkünü her adamı alırsın. Sezon sonunda da kafanı bacaklarının arasına alırsın.
Hadi selametle
Alıntıları GösterKardeşim elin avrupalısı gerizekalı zaten Ghezzal'ı, Gedson'u almadı, Abou'yu serbest bıraktı biz aldık dimi tek akıllıyız...
Bu işler böyledir, oyuncuyu yönetim alır, hoca oynatır verim alırsa yönetim kraldır, harika transferler yapmıştır; hoca oynatamazsa yönetime patlar, "çöp transfer yaptı, hoca napsın" olur.
Fanatik yorumları bırakıp, hak edene hakkını vermek hayranlıksa öyle diyebilirsin çok da önemi yok. Senin yaptığın sonuç odaklı yorumları kahvehanede bilumum dayılar yapıyor zaten. Ancak iş objektif olarak transfer değerlendirmekse bana kalırsa çok sığ analizler yapıyorsun. Hadi selametle.
-
Öyle deme...Yönetim kurulu, Sergen hoca e futbolcuların aldığı kupalarla güzel fotoğraf çektiriyor ama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X