Şimdi Ara

⚫⚪ Beşiktaş 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU]- 3 KUPANIN DA SAHiBi! Hosgeldin Valérien Ismaël (189. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
75.674
Cevap
74
Favori
2.207.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
152 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vc1903

Eldeki hesap çarşıya uymuyor bazen.

Lens Ljajic örnekleri var.

Yakın tarihte en çok verim aldığımız oyuncular hep kiralık olanlar.

Misal Rosier. Bonservise fazla mı istiyorlar. Kiralayabilirler 1 yıl daha.

Ya da Josef'te olduğu gibi 1+1 imzalayabilirler. Opsiyon hakları tamamen bizde olmak şartı ile ve performansa dayalı.

Alıntıları Göster

Ljajic ilk geldiği sezon 9 gol 12 asist ile oynamıştı. Abdullah Avcıı geldikten sonra düşüşe geçti, yok depresyon falan yavaş yavaş toparlıyor. Lens ise çok büyük bir transfer yanlışı. Bu oyuncuyu en iyi tanıyan Fener'e getiren adam Advocaat bir seneden fazla sözleşme yapmayın demişti Fenerbahçe'ye. Fikret Orman yedek oturacak adama rakibe hava atmak için gömdü milyon euroları.

• Hosuma giden bir forma tasarimi. Boyle formalar gormek cok mu zor? :) kaynak: @kdformatasarim

⚫⚪ Beşiktaş 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU]- 3 KUPANIN DA SAHiBi! Hosgeldin Valérien Ismaël

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LazerBülbül

Hosuma giden bir forma tasarimi. Boyle formalar gormek cok mu zor? :) kaynak: @kdformatasarim

ilk ikisini gercekten cok begendim nefis gorunuyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şöyle bir video buldum az önce. "Mesut Özil'in Süper Lig'teki Tüm Asistleri". Video'nun uzunluğuna koptum ⚫⚪ Beşiktaş 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU]- 3 KUPANIN DA SAHiBi! Hosgeldin Valérien Ismaël 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KapkaraEagle -- 20 Mayıs 2021; 14:28:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

"İrfan, tisserand, Szalai, Nazim, Pelkas, Lemos, Ademi, Osayi, Novak, Caner, Sinan, Mert Hakan, Valencia, Thiam, Samatta..."

•Samatta, Sinan, Osayi, Ademi, Lemos futbolcu değil. Kendisi de oynatmadı zaten. 0/5

•Thiam fena yedek değil ama 1 dk bile oynatmadı. 0/6

•Tisserand en az 1.5 maaş, 4 milyon bonservis. Kesinlikle maliyetinin adamı değil. Serdar sakatlanmasa oynatmazdı. 0/7

•Novak 1.5 maaş 1.5 menajerlik. Caner'e yedek diye aldı, oynatmadı. 0/8

•Pelkas-Valencia Erol, Szalai FT transferi; İrfan İrfan zaten.

Tutan 3-4 transfer o da Sosa, Caner vs. 33+ herkesin bildiği adamlar. Nesi başarılı?

Hocam üstteki yorumlarımı oku. Ben transferin başarı olup olmadığının, transfer edildiği dönemki durumuna göre değerlendirilmesi gerektiğini savunuyorum, transfer edildikten sonra olacaklar tamamen hocanın elinde. Şimdi Abou bize değil size gelmiş olsa gol atamadan sezonu kapasa kötü transefer mi olurdu?

Tek tek saymayacağım ama o transferlerden alındığı zaman kağıt üstündeki durumuyla burun kıvırılacak bir Sinan vardı sanırım o da yabancı sınırı ayağına yedek olarak denebilir.

Erol, F.T transferi falan da doğru bulmuyorum, transferi KİM BİTİRDİYSE onun transferidir, nereden duyduğu önemsiz. F.M'den oyuncu bulsa o Emre transferi değil F.M transferi mi olacak? Önemli olan imzayı attırandır.

Sonuç olarak bu değerlendirmeleri bu sezon BAŞIYMIŞ GİBİ, kağıt üstünde değerlendirirsen daha sağlıklı bir tartışma olur. Zira iş işten geçtikten sonra "demiştim" demek çok mantıklı bir argüman değil. Emre müneccim değil nihayetinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Ben liginkini beğeniyorum hocam güzel duruyor bence kupa eski tarz ama hoş değil

Alıntıları Göster

Ben çok daha iyi bir tasarım yaparım yerel motiflerde içeren.

Alt tarafı fecaat oda ayrı kötü alt kısmı düzeltirim en alt tablada o sezon mücadele eden takımların armaları olur.

Eski şampiyonları ve tarihlerini yazarım.

şekli berbat onu düzeltirim biraz daha kupayı andıran ve özgün yapı olur tabi bunun içinde düşünüp taşınıp net bir karar vermek lazım.

Bu dandik zımbırtının sadece ligden lige boyutu değişecek şekilde kupa diye belirlemişler.

Yahu en üst ligle altın bir farkı olsun bu ne menem iştir.

Türkiye kupasınıda turkuaz renkte sanki camdan yapılmış gibi tasarlarım ama bu ülkeye ve dandik ligine fazla olur bu.

Dünkü yuhalamalar az bile bunlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 20 Mayıs 2021; 13:31:10 >

• LazerBülbül kullanıcısına yanıt
    Bunları tasarlayacak kapasite adidasta, tasarlatacak vasıfta yönetimde yok. Sözde geçen yıl yapılan açıklamada 2021-2022 sezonunda bir forma taraftarın seçimi ile belirlenecekti. İlk 2 forma belli oldu bakalım 3.forma nasıl olacak.

• Geçen sene 10 Sergen Yalçın baskılı forma aldım. Göğüs sponsorsu ve isim, no baskılarını Çanakkale Kartal Yuvası kendileri yaptırdığını söyledi. Baskı bitince almaya gittim. O anda dikkat etmedim. Eve gelince gördüm. Ne göğüs, ne isim ne de noyu ortalamayı becerememişler. İsim ve no bu şekilde baskı aşırı kalitesiz; siyah çizgiler belli oluyor altından. Thy’ne kadar gidip iade isteyecektim. Pandemi, yasaklar üst üste gelince kaldı. Şampiyonluğun üstüne seneye alırım yeni formayı kendi sitesinden diyordum. Size gelen baskının da kalitesiz olduğunu görünce vazgeçtim. Sanırım en mantıklısı Boyner vs büyük bi mağazaya gidip baskısız forma almak olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayAFYOK

Bunları tasarlayacak kapasite adidasta, tasarlatacak vasıfta yönetimde yok. Sözde geçen yıl yapılan açıklamada 2021-2022 sezonunda bir forma taraftarın seçimi ile belirlenecekti. İlk 2 forma belli oldu bakalım 3.forma nasıl olacak.

Formayıda iyi tasarlarım sonuçta ilgi ve merak meselesi ama bu işede karar veren merci sen değilsin.

Aferdersiniz ama s**** forma tasarımı görmekten bıktık.

En son 2015-16 forma seti güzeldi gerisi baştan sona leş.Arma demeyip çöp hepsi masa örtüsü bile olamayacak kıvamda.İnsanın utanması lazım.Bu seni temsil eden bir unsur.

4ncü forma çıkmalı aslında böyle şampiyon olunan sezonlara özel ve tamamen oylama ve taraftarın seçimi ile belirlenmeli yaparlar mı bilmem.

Gerektiğinde adidas çok iyi tasarımlar yapıyor örnekleri var ama işte adamlar bu gözle bakmıyor işe satar mı diye bakıyor tamamen ekonomik çünkü parça tasarım maliyet ve bundan kar elde etme amacı var başta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 20 Mayıs 2021; 13:42:7 >

• Bu arada Ghezzal'ın sözleşmesi 2022'de bitiyormuş acaba ghezzalda he derse bu işte katakulli yapıp beleşe getirme imkanı olabilir mi.

Rosier de çare yok maalesef.

• dorukhan lille e gidiyor haberi var. dogruysa helal olsun fransa sampiyonu takima gidicek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prossi -- 20 Mayıs 2021; 13:46:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LazerBülbül

Hosuma giden bir forma tasarimi. Boyle formalar gormek cok mu zor? :) kaynak: @kdformatasarim

1 ile 3 tamam iyi gözükebilirde beşiktaşın temsil ettiği renklerle alakası yok.

Gri olur ancak siyah beyaz kırmızı tonları ve gri.Bundan başka yok.

• Dani daniels'e Türk futbol takımlarının tezahüratlarını dinletmişler ve aralarında favorisini seçmiş. Essahlı kadınmış helal olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 20 Mayıs 2021; 13:48:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KapkaraEagle

Şöyle bir video buldum az önce. "Mesut Özil'in Süper Lig'teki Tüm Asistleri". Video'nun uzunluğuna koptum  

oyle deme, Guinnes rekorlar kitabina, ucagi en cok insan tarafindan takip edilen oyuncu olarak girdi. GURUR LOADING :D

• quote:

Orijinalden alıntı: M3lank0lik

1 ile 3 tamam iyi gözükebilirde beşiktaşın temsil ettiği renklerle alakası yok.

Gri olur ancak siyah beyaz kırmızı tonları ve gri.Bundan başka yok.

Alıntıları Göster

Bence üçü de cok kotu bunlarin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M3lank0lik

Bu arada Ghezzal'ın sözleşmesi 2022'de bitiyormuş acaba ghezzalda he derse bu işte katakulli yapıp beleşe getirme imkanı olabilir mi.

Rosier de çare yok maalesef.

ne diyosun hocam, Monacoya satiyorlar bile adami

Ghezzal i unutun. Seneye yok.

Abou %70 Yok

Rossier muhtemelen var.

• Adidas güzel formalar da tasarlıyor evet, özellikle major liglerdeki takımların formaları içinde çok şık formalar da var. Juventus'un son çubuklu forması şık olmuş mesela. Bir dönem Beşiktaş için de tasarlayacağız 600.000 forma satışını geçin A sınıf tasarım yapalım dediler sonraki sezon yine hüsran. 2015-2016 sezonu formaları son yılların en harika tasarımıydı ondan sonra bir türlü güzel forma yapamadılar o yüzden yıllardır forma almıyorum hala 2015-2016 siyah formayla devam.

• quote:

Orijinalden alıntı: SerhanUygur

ne diyosun hocam, Monacoya satiyorlar bile adami

Ghezzal i unutun. Seneye yok.

Abou %70 Yok

Rossier muhtemelen var.

Alıntıları Göster

neye dayanarak söylüyorsun bunları.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrbaronx

Bence üçü de cok kotu bunlarin

Alıntıları Göster

eldeki çıkmış olanlara göre iyiler ha birde çuval gibi bol olmadıkları zaman.

• 
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.