Şimdi Ara

⚫⚪ Beşiktaş 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU]- 3 KUPANIN DA SAHiBi! Hosgeldin Valérien Ismaël (188. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
75.674
Cevap
74
Favori
2.209.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
152 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: atiuser

Her mevkide 2-3 yedekli kadro kurabilmek başarıdır.

Ligdeki pozisyon ise hoca başarısızlığıdır.

Türk futbol izleyicisi her mevzuyu ayrı analiz edemediği için insanları ya göğe çıkartıyor ya yerin dibine sokuyor.

Emre transfer olarak başarılıydı. Şu anda kiralıklar çıktığında açık ara en değerli ve oturmuş kadro Fenerde bu bir başarıdır. Ancak bu kadroyla bile 3. oluyorsan teknik heyet aşırı başarısızdır.

Alıntıları Göster

Her mevkii de 2-3 yedekli iyi kadro kurmak başarıdır.

Futbol hayatı bitmiş adamları takıma almak değil.

• Gençler, Rachid başkanın formasını aldım internet üzerinden. Formalar slim fit olur, biraz rahat bol olsun diye XL sipariş ettik ama bana büyük geldi bu. 1.83 boy 80 kilo ile bayağı büyük geldi hem de. Forumda XL giyen varsa hediye edebilirim bunu.

Fakat numara ve isim felaket derecede kötü basılmış. Çok talep geldi sanırım, numara ve isim işporta malından bile kötü duruyor. Etiketini çıkarmadım, sonra çakma forma göndermiş demeyin arkamdan.

⚫⚪ Beşiktaş 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU]- 3 KUPANIN DA SAHiBi! Hosgeldin Valérien Ismaël

• vc1903 kullanıcısına yanıt

Daha Gökhan var, Caner var. Nazım Sangare'yi falan da sayarsak yediğimiz çalımın haddi hesabı yok.

Bittik biz bittik. ⚫⚪ Beşiktaş 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU]- 3 KUPANIN DA SAHiBi! Hosgeldin Valérien Ismaël 

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-950143F31

Gençler, Rachid başkanın formasını aldım internet üzerinden. Formalar slim fit olur, biraz rahat bol olsun diye XL sipariş ettik ama bana büyük geldi bu. 1.83 boy 80 kilo ile bayağı büyük geldi hem de. Forumda XL giyen varsa hediye edebilirim bunu.

Fakat numara ve isim felaket derecede kötü basılmış. Çok talep geldi sanırım, numara ve isim işporta malından bile kötü duruyor. Etiketini çıkarmadım, sonra çakma forma göndermiş demeyin arkamdan.

Baskıya bak şaka gibi ya. İlk yıkamada numaradan eser kalmayabilir.

Kartal yuvası rezillikten başka bir şey değil gerçekten. Yazık günah.

• Transfer sezonundan tek beklentim var kiralık oyuncu görmek istemiyorum artık. İyi top oynatan bir hocan varsa oyuncuyu en kötü aldığın fiyata satarsın. Kiralıklar iyi oynuyor sonra takımda nasıl tutacağız diye baş ağrısı çekiyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

Transfer sezonundan tek beklentim var kiralık oyuncu görmek istemiyorum artık. İyi top oynatan bir hocan varsa oyuncuyu en kötü aldığın fiyata satarsın. Kiralıklar iyi oynuyor sonra takımda nasıl tutacağız diye baş ağrısı çekiyoruz.

Eldeki hesap çarşıya uymuyor bazen.

Lens Ljajic örnekleri var.

Yakın tarihte en çok verim aldığımız oyuncular hep kiralık olanlar.

Misal Rosier. Bonservise fazla mı istiyorlar. Kiralayabilirler 1 yıl daha.

Ya da Josef'te olduğu gibi 1+1 imzalayabilirler. Opsiyon hakları tamamen bizde olmak şartı ile ve performansa dayalı.

• Allah rızası için birisi şu kutlamayı yönetimdekilere ulaştırsın. Futbolcular ve Ranieri dışında kimse var mı, kravatlılar nerde bir baksınlar...

5. İle 15. dakka arasını izleseler yeter...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WilliamBillMunny -- 20 Mayıs 2021; 13:44:10 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: impact_24

Her mevkii de 2-3 yedekli iyi kadro kurmak başarıdır.

Futbol hayatı bitmiş adamları takıma almak değil.

Alıntıları Göster

https://www.transfermarkt.com/fenerbahce-istanbul/transfers/verein/36/saison_id/2020

İrfan, tisserand, Szalai, Nazim, Pelkas, Lemos, Ademi, Osayi, Novak, Caner, Sinan, Mert Hakan, Valencia, Thiam, Samatta...

Bunların yaş ort. tahminen 26-27 civarındadır, 30 üstü yok bile. Gayet ideal. Onun haricinde Sosa, Gökhan Gönül, Cisse'yi kastediyorsan futbol hayatı bitmiş diye, bir tek Cisse'de haklı olursun çünkü diğer ikisi futbol hayatının bitmediğini gösterecek kadar maça çıktı.(Biri 34 biri 21 maça çıkmış) Kötü de oynamamışlar ort. puanlarına göre. 18 transferden 1 tanesinin futbol hayatı bitik çıktı diye de 18'inin de bitikti diye genellemezsin herhalde...

Sonuç olarak Sezar'ın hakkı Sezar'a. Şöyle bir kadro kurup, derinlik oluşturup sonra teknik heyet başarısız oldu diye kötü transfer yaptılar demek haksızlık yapmak olur. Emre üst düzey bir başarı gösterdi, sene başı spor programlarını izlersen bunu da herkes söylemişti zaten. Sonra bu oyuncularla şampiyon olunamadıysa bu transfer yapanın değil, teknik heyetin çuvallamasıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atiuser -- 20 Mayıs 2021; 12:50:54 >

• vc1903 kullanıcısına yanıt

Ya hocam hiç sorma. Bir de ben düzen intizam konularında hassas bir insanım, çok kızdım. 30 TL para alıyorlar isim basmak için, işçilik kalitesi rezalet. ⚫⚪ Beşiktaş 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU]- 3 KUPANIN DA SAHiBi! Hosgeldin Valérien Ismaël 

• Rosier,Ghezzal ne olursa olsun alınmalı.

Abu maliyete uyarsa sözleşme uzatılmalı ve santrafor pozisyonunu oynayabilen(!) bir forvet alınmalı.(Yedeklemek için, sezon sonu düştüğümüz duruma kesinlikle düşmemeliyiz)

Ersin'e avrupadan talip varsa direkt satılmalı. Utku ile Emre Bilgin yedek rotasyonuna yeter. Kafalarda soru işareti bırakmayacak As kaleci alınmalı. (Ersin satılamazsa mevcut kalecilerden biri ile yollar ayrılmalı ve As kaleci kesinlikle alınmalı.)

Montero yerine ve ek olarak 1 tane stoper alınmalı.

Rıdvan-N'Sakala sol bek rotasyonunu rahat şekilde götürür. CL için yetersiz olsada Rıdvan'dan milli takımdada oynarsa gelecek sezon yine büyük bir sıçrama bekliyorum.

Orta Saha'ya Salih geldiğini varsayarsak, Mensah ve Dorukhan'ın muhtemel gidişi ve üstüne Ljajic'in satılması ile Orta sahaya nokta atışlar yapmalıyız bu sezon orta saha transferleri bizim ligdeki dominasyonumuzu belirleyecektir.(Geçen sezon özellikle en fazla hücuma yönelik ortasahaların performanslarından bekleneni alamadık. Bu mevkidede iyileştirme olursa geçen sezondan daha kolay bir sezon geçiririz.)

Sol Kanat - Larin kesinlikle ederi varken satılmalı. Bir daha aynı performansı alıp alamayacağımızı kimse garanti edemez. Larin üzerinden oldukça iyi bir para girişi sağlayabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T0RNAD0 -- 20 Mayıs 2021; 12:57:4 >

• Sergen gerçek Beşiktaşlı olmasa , taraftarının onu çok sevdiğini bilmese bu şampiyonluk gelmezdi. Tff , mhk , basın , rakipler ve bizim başkana rağmen şampiyon yaptı bu takımı. Helal olsun. Sürekli yok diye mızmızlanan bir başkan ve sürekli burası Beşiktaş burda bahane olmaz diyen bir teknik direktör. Hulku çok istedim diyor adam. 3 kuruş fazla verip onu da almadılar devre arası. Bunlarda utanma varsa Abu Ghezal Rosier in bonservisini alırlar. Üstüne de top class bir forvet alırlar. Birer tane de ortalamanın üstü sol bek ve stoper . Vallahi hak etti Sergen Hoca böyle bir takımı. Tüm bunlar için beklentim çok düşük tabi ki. Yakında başlarlar yok diye ağlamaya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-950143F31

Ya hocam hiç sorma. Bir de ben düzen intizam konularında hassas bir insanım, çok kızdım. 30 TL para alıyorlar isim basmak için, işçilik kalitesi rezalet.  

Nette bazı ürünler gördüm. Kalitesi basımı falan katlar lisanslı ürünleri.

Fiyatı ise dörtte biri. İnsanları zorla farklı yerlere yönlendiriyorlar.

• bu sezon fm de almak lazim ilk sezondan besiktasla sampiyonlar ligine katilim. sergen hocayi koltugundan edicez artik napalim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prossi -- 20 Mayıs 2021; 13:0:21 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fenerbahçe transfer batağına düşüyor her sene ve bizden aldığı futbolcularda bu kaosta başarılı olamıyor. İstikrar ve bütçe odaklı bir istikrar yapılanması yok. En büyük hataları da burada.

Öyle bir noktaya geldim ki Aboubakar'ı bile alsa fark eden bir şey olmayacak. Bunu laf olsun diye yazmıyorum. Biz kiralıkta olsa o bölgeyi doldururuz. Sistem içerisinde yüksek verim alırız.

Bir de transfer sürecinde en stresli pazarlıklar bizde oluyor. Bence transfer dönemi bitene kadar transferleri takip etmeyin :) Adamı hasta eder bu anlayış.

"PARA YOK Kİ" "PARA YOK Kİ" diye diye birilerini alacağız.

SONUÇ

Her sene transferde şampiyonlar var. Ama son 6 yılda şampiyonluk başarı yüzdemiz % 50 Fenerbahçe % 0

6 yılda 3 şampiyonluk. Eğer Fikret ORMAN para harcayarak büyüyelim sevdasına düşmeseydi en az 1 şampiyonluk daha gelecekti.

• Welinton ve Nsakala ile Şampiyonlar ligine gitmeyi düşünmüyordur umarım yönetim ve teknik ekip.

• quote:

Orijinalden alıntı: Juande

Welinton ve Nsakala ile Şampiyonlar ligine gitmeyi düşünmüyordur umarım yönetim ve teknik ekip.

Büyük ihtimal ikisini alıp Alanya'ya dönecek hoca.

• quote:

Orijinalden alıntı: vc1903

Nette bazı ürünler gördüm. Kalitesi basımı falan katlar lisanslı ürünleri.

Fiyatı ise dörtte biri. İnsanları zorla farklı yerlere yönlendiriyorlar.

Alıntıları Göster
    futbolcularin giydigi ayni formalardan basilmiyor mu?

• atiuser A kullanıcısına yanıt

"İrfan, tisserand, Szalai, Nazim, Pelkas, Lemos, Ademi, Osayi, Novak, Caner, Sinan, Mert Hakan, Valencia, Thiam, Samatta..."

•Samatta, Sinan, Osayi, Ademi, Lemos futbolcu değil. Kendisi de oynatmadı zaten. 0/5

•Thiam fena yedek değil ama 1 dk bile oynatmadı. 0/6

•Tisserand en az 1.5 maaş, 4 milyon bonservis. Kesinlikle maliyetinin adamı değil. Serdar sakatlanmasa oynatmazdı. 0/7

•Novak 1.5 maaş 1.5 menajerlik. Caner'e yedek diye aldı, oynatmadı. 0/8

•Pelkas-Valencia Erol, Szalai FT transferi; İrfan İrfan zaten.

Tutan 3-4 transfer o da Sosa, Caner vs. 33+ herkesin bildiği adamlar. Nesi başarılı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 20 Mayıs 2021; 13:16:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ⚫⚪ Beşiktaş 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU]- 3 KUPANIN DA SAHiBi! Hosgeldin Valérien Ismaël

Bu görüntü güzel olmuş, gecenin en güzel fotoğrafı.

• quote:

Orijinalden alıntı: BayAFYOK

Bu görüntü güzel olmuş, gecenin en güzel fotoğrafı.
    bayan futbol takiminin onde olmasi ve uc kupanin yanyana olmasi guzel ayrintilar.

• 
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.