Saydığın adamlar kiralık 1 e 3 bonservisle alınmadı, burada parladı bu 1 Abu kronik sakat bu da 2 Sen haklısın uğraşamıcam Emre abi ne selam bu da 3 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impact_24 -- 20 Mayıs 2021; 14:48:17 > |
⚫⚪ Beşiktaş 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU]- 3 KUPANIN DA SAHiBi! Hosgeldin Valérien Ismaël (191. sayfa)

-
-
Şöyle sade forma yapma çok mu zor ya.
-
Sakatlığında sana sahip çıkmış bu camiaya attığı tripler yeter..uğur ola..Meşhur laf..gidene kal, kalana git denmez..Ne Dorukhan lar var mazimizde ve de ne Dorukhanlar ve ondan daha iyileri olacaktır...Çok majör bir oyuncu da değil ayrıca..Fenere e gider ..iki sene sonra Anadolu da top oynarken unutulur gider
-
quote:
Orijinalden alıntı: impact_24Saydığın adamlar kiralık 1 e 3 bonservisle alınmadı, burada parladı bu 1
Abu kronik sakat bu da 2
Sen haklısın uğraşamıcam Emre abi ne selam bu da 3
Alıntıları GösterDedin ki avrupalı gerizekalı mı onları görmedi Emre gördü, bu mantıkla bizim Türkiye topraklarına kaliteli oyuncu getirme ihtimalimiz %0. Çünkü avrupalı illa görür alır, bırakmaz ya da... Ben de dedim ki Ghezzal, Gedson kaliteliyse niye örneğin bir Belçikalı kiralamadı bunları? Niye Avrupalı Abou'yu serbest bıraktı akılsız mı bu adamlar?
Demek ki başkasının çöpü, birinin hazinesi olabiliyor.
Kardeşim selam söyleyip duruyorsun ama yazmaya devam ediyorsun.
Çocuk gibi en son ben yazacağım yarışında mısın anlamıyorum ki? Tartışmak istiyorsan efendi efendi yaz tartışalım. Ama sürekli önce cevap verip sonra "hadi bye" tavrın inan çok çocukça görünüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atiuser -- 20 Mayıs 2021; 14:52:21 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Prossi
futbolcularin giydigi ayni formalardan basilmiyor mu?
Alıntıları GösterYok hocam o kadar uzun boylu değil. Yapamazlar (:
-
Demek önümüzdeki yıllarda da hep böyle çirkin kupa fotoğrafları göreceğiz
olsun ne yapalım katlanacağız artık
-
quote:
Orijinalden alıntı: zodiac956Dünden güzel bir kare çıkmış sonunda
Bir an için sergen yerine malum şahsı düşün kupaların arasında.
Resimli sözlüğe KİBİR'in karşılığı diye koy!
-
Hayırlı olsun kardeşim.mutluluklar dileriz bence süper müzik..çok da yakışır..kayınpedere dikkat renklilerdense gıcık kapmasın ilk günden
-
quote:
Orijinalden alıntı: atiuserDedin ki avrupalı gerizekalı mı onları görmedi Emre gördü, bu mantıkla bizim Türkiye topraklarına kaliteli oyuncu getirme ihtimalimiz %0. Çünkü avrupalı illa görür alır, bırakmaz ya da... Ben de dedim ki Ghezzal, Gedson kaliteliyse niye örneğin bir Belçikalı kiralamadı bunları? Niye Avrupalı Abou'yu serbest bıraktı akılsız mı bu adamlar?
Demek ki başkasının çöpü, birinin hazinesi olabiliyor.
Kardeşim selam söyleyip duruyorsun ama yazmaya devam ediyorsun.
Çocuk gibi en son ben yazacağım yarışında mısın anlamıyorum ki? Tartışmak istiyorsan efendi efendi yaz tartışalım. Ama sürekli önce cevap verip sonra "hadi bye" tavrın inan çok çocukça görünüyor.
Alıntıları GösterYahu Allah aşkına yazdıklarını sen okuyormusun saçma sapan yerlere çekiyosun çocukmuş bilmem neymiş.
Abubakar dediğin adam sakat sakat anlama zorluğu mu var sanıyormusun sadece Beşiktaş istedi de geldi ? Sağlam olsa Abubakar ın sol ayağını alamazsın.
Ghezzal gittiği kulüplerde başarılı olamamış son sn transferi zaten Dünya dan haberin yok.
Gedson da kadroya giremediği için kiralandı biraz pişsin diye hala saçmalıyosun. 3 maç iyi oynadı adamı star yaptınız başımıza.
-
Arkadaşlar, Tottenham Larin için 11 milyon € ve Nkoudu'nun %50 lik kalan hissesini teklif etmiş.
-
Forumda bir tane Gs gs diye gezinen sözde Beşiktaş lı vardı. Şampiyon olunca baktım en büyük Beşiktaş lı olmuş geziniyor konuda.
Bir tane de Emre övücü çıktı. Kendi takımınızı övdüğünüz 3 mesajınız yok gelmiş rakip övmeye.
Çok meraklıysanız gidin Fb Gs konularına orda bile kabul göremezsiniz bir de gelmişler Beşiktaş konusuna.
-
quote:
Orijinalden alıntı: impact_24Yahu Allah aşkına yazdıklarını sen okuyormusun saçma sapan yerlere çekiyosun çocukmuş bilmem neymiş.
Abubakar dediğin adam sakat sakat anlama zorluğu mu var sanıyormusun sadece Beşiktaş istedi de geldi ? Sağlam olsa Abubakar ın sol ayağını alamazsın.
Ghezzal gittiği kulüplerde başarılı olamamış son sn transferi zaten Dünya dan haberin yok.
Gedson da kadroya giremediği için kiralandı biraz pişsin diye hala saçmalıyosun. 3 maç iyi oynadı adamı star yaptınız başımıza.
Alıntıları GösterBirader futbol bilgin kahvehanedeki dayı kadar. Kendi takımının kadrosunun dışına çıkamıyor. Bu sebeple ne Samatta'yı, ne Lemos'u önceden tanımadığından ilk defa fenerde izleyip kötü oyuncu olduklarına karar verdin. Bu sebeple kötü transferlerdi diyorsun. Anlama zorluğu falan hayırdır? Uslup iyice yerlere düştü, çoluk çocuğu muhattap alarak suç bende, hadi selametle.
Edit: Eleman hala Emre hayranı diyor. Klasik twitter fanatiği... Objektiflik gördü mü deliriyor, illa istiyor ki herkes kendi takımı lehine konuşsun, rakip takımları her türlü yerelim... Bu kafayı bilirim, Sergen düşme potasına girdi diye kovdurmaya çalıştı. Sonuç odaklı yorumcusun kardeşim, kendi analiz edebilecek kadar futbol bilgin yok, bu sebeple sonuca bakıyorsun kötü he o zaman kötü diyorsun.
Al oku bakalım. Bu forumda herkes hocayı kovarken ben sabredin dedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atiuser -- 20 Mayıs 2021; 15:14:31 >
-
Blu TV de yayınlanan Zero Zero dizisinin girişinde şöyle denir
"aşka mı inanıyorsun?
aşk biter.
kalbine mi inanıyorsun?
kalbin durur.
ne aşk ne de kalp mi?
kuku'ya mı inanıyorsun?
v....a yani.
v....a bile bir süre sonra kurur.
kadına mı inanıyorsun?
paran biter bitmez onu ihmal ettiğini söyler.
çocuklarına mı inanıyorsun?
para vermeyi bırakır bırakmaz onları sevmediğini söylerler.
annene mi inanıyorsun?
ona bakmazsan nankör bir çocuk olduğunu söyler.
şimdi beni iyi dinle.
verecek hiçbir şeyin yoksa ne olur?
hiçbir şeyin kalmazsa?
artık bir işe yaramazsan?"........
İşte çok özel istisnai anlar ve insanlar haricinde hayatın özeti budur..Sen güçlüysen, sağlıklı isen gerisi boştur yani...Yaşlandıkça alışır insan.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Pitx1Arkadaşlar, Tottenham Larin için 11 milyon € ve Nkoudu'nun %50 lik kalan hissesini teklif etmiş.
İngiltereden ilgilenenler var diyorlar ama Tottenham'ın falan işi olacağını sanmıyorum. Eğer doğruysa sat sat sat
-
quote:
Orijinalden alıntı: zodiac956Dünden güzel bir kare çıkmış sonunda
Makas öyle alınmaz böyle alınır
-
Emre B. denen şahsiyet önce 6 7 sene anadoludaki takımları küme düşmekten kurtarsın sonra parasız pulsuz takımı çifte kupa yapsın bakarız sergen hocayla karşılaştırmasına emre b. denen adam futbolcuların aklını çelmekten başka bir icraatı yoktur
-
Fenerliler asıl dişli rakibin gs olduğunun farkında değiller. Abou ve rosier alıp Bjk zayıflatmak istiyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
düz beyaz, düz siyah, düz çubuklu forma.
var bir hayalimiz...
-
quote:
Orijinalden alıntı: BayAFYOK
Kalite konusunda hadi eyvallah fiyat nedeniyle kaliteden ödün verdin, kumaşı 2.sınıf kullandın, detaylara çok özenmedin diyelim ama tasarım konusunda ne gibi bir maliyet olabilir ki, bu konuda adidası anlamak güç. Photoshop bilgisi olan çoğu taraftar adidastan kat be kat kaliteli tasarım yapıyor.
Birçok kişi formayı ya da kulüp ürünlerini alırken önce tasarıma, göze hitap etmesine bakıyor ondan sonra malzeme kalitesine bakıyor. Kaldı ki Beşiktaş taraftarı olduğum için demiyorum renkler, logo ve Kartal simgesi olarak baktığımızda cidden harika tasarımlar yapılmasına ciddi şekilde elverişli argümanlara sahibiz. (mesela Fenerbahçe sarı kanarya olarak lanse ediliyor kanaryayı gidip tasarıma koysan çocuksu gelir gülerler belki ama kartal gibi güçlü bir figür ile harika çeşitlilik sağlanabilir, bu konuda da Kartal Yuvası sınıfta kalıyor.)
Yıllardır Beşiktaş'ın bir forması neredeyse tamamen beyaz, onun üzerine arma ve sponsor logosu koymaktan öteye gitmediler/gidemediler. Hadi tamamen siyah olanda da öyle yapılsın amenna ama şu çubuklu forma konusunda bir gram ilerleyemediler. İlla çubuklu olmasına da gerek yok parçalı forma yapılabilir, formanın içerisine kartal filigranı eklenebilir gibi gibi. Gomez'in olduğu sezonki çubuklu formadan beri düzgün çubuklu forma yok, bir de Delgado'nun giydiği yine adidasın tasarladığı çubuklu forma vardı gerisi hep garip garip tasarımlardı. Bu sezon şöyle kaliteli tasarımı olan çubuklu forma bekliyordum ama muhtemelen bu sene de yapamayacaklar.hepsi maliyetle alakalı güzel kumaş iyi görüntü verir adi kumaş berbat görünür.
Kaliteli olduğundan tasarımda iyi görünüyor.
Eskiden nispeten bundan ötürü iyi formalar çıkıyordu.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Pitx1Arkadaşlar, Tottenham Larin için 11 milyon € ve Nkoudu'nun %50 lik kalan hissesini teklif etmiş.
Ne onların dediği, ne bizim dediğimiz olsun. Orta yolda buluşalım.
13 milyon 750 bin euro ya bitirelim bu işi. Bir sonraki satıştan yüzde 15 pay.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X