Şimdi Ara

[Beşiktaş 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (4016. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
131.648
Cevap
183
Favori
3.021.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 40144015401640174018
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • babel i almak bu takima ihanettir sezon basinda 4 kaliteli oyuncu alip yola devam edecektik ama aldigiimjz bütün oyuncular fıs abubakar a verilen paraya yazik kanat gokhan tore gitti yerine oyuncu alknmadi isin gercegi senol gunesin istedigi transferler yapilmadi yapilmadigi gibi kadroda korunamadi senol gunes parlatir senol gunes bitmis oyjncuyu adam eder mantigi var bir mac yenildik diye yazmiyorum kac mactir kotuyuz her mac gol yiyoruz devre arasinda ins kaliteli oyuncu gelir babel falan gelirse ihanetten baska bir sey degildir bu
  • En az koşan,en yaşlı takım biziz galiba.

    her şey ortada söylenecek bir şey yok
  • Fabri

    GG Marcelo Tosic Adriano

    Atiba İnler

    Quaresma Talisca Babel

    Eto'o



    şu kadroyu görmek zor mu?
  • Arkadaşlar en belki de en büyük şansımız devre arasının gelmesi.

    Antep i yenip devre arasına gireceğiz.

    15 Ocak ta Osmanlı ile çok zor maç oynacağız. Transferler hazır olur umarım oynarlar. Talisca da döner zaten.
  • Gökhan İnler bu takımda oynar hoca son 2 dakikada oyuna girecek adam değil.

    Ayrıca Kerim Olcay ve Atınç(kazandığımızı kazandık) ın Beşiktaş ta işi bitmiştir. bunu dün net olarak gördük.
  • Visca'nın TS'ye attığı golü gördüm de. Bizim takımda hiç kimse atamaz o golü. Hayır yetenek bakımından değil. Q7 olsa mesela. Alır son çizgiye falan inerdi. Abou Cenk zaten kontrol edemezdi onu. Herif top havadayken ne yapacağının kararını vermiş. Futbol zekası çok üst düzey.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün bana söylediğin şeylerin 10 katını rakip takım taraftarının bizim konumuzda yaptıklarına bakabilirsin.
  • Bu sene başından beri maç kaçırmamıştım. Artık işe başlıyorum yapacak bir şey yok. nargile + maç nargile + maç totemide bitti. En son Kasımpaşaya yenilmiştik geçen sene şimdi de Kasımpaşa ya yenildik.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

    Fabri

    GG Marcelo Tosic Adriano

    Atiba İnler

    Quaresma Talisca Babel

    Eto'o



    şu kadroyu görmek zor mu?

    32 yaş ortalamasına sahip bir futbol takımı. komik sadece komik. bunları bir araya koyup bırak futbol oynamayı fifa bile oynatamazsın ciğerleri dayanmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mnk9624


    quote:

    Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

    Fabri

    GG Marcelo Tosic Adriano

    Atiba İnler

    Quaresma Talisca Babel

    Eto'o



    şu kadroyu görmek zor mu?

    32 yaş ortalamasına sahip bir futbol takımı. komik sadece komik. bunları bir araya koyup bırak futbol oynamayı fifa bile oynatamazsın ciğerleri dayanmaz.

    24 lük Aboubakar a 35lik Eto'o tercih ederim.

    Olcay ve Kerim bitmiş zaten.

    Tolgay ve Oğuzhan ın bir şey yaptığı yok.
  • Deportivo baskani Babel'i birakmak istemiyormus.
  • Dün Olcay'ın 90+2'de kaçırdığı gole dikkat ettiniz mi bilmiyorum 6 pas içinden kalecinin üstüne vuruyor topu. Ve bu kazmayı savunan bu forumdaki üyelerin hepsinin tedaviye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum bu kadar kötü bir oyuncuyu savunanın aklından problemi olduğu kesin. Çıksın taraftarın önünde ağlasın, çevik kuvvetle poz versin yine kral ilan edilir duygusal ve duyarcı taraftar tarafından ama bu rezil herifin sepetlenmesi gerekiyor artık yeter.

    https://twitter.com/KuzeyinKralii/status/810186324875640833

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu FFP bozuyor bizi ya. Yoksa epey para var. CL'den sadece 34m geldi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başkanın artık gerçekleri görmesi lazım.

    1.OĞUZHAN,OLCAY,CENK,TOLGAY ÜST DÜZEY ADAMLAR DEĞİL.AMA SOSA,GOMEZ GİBİ ADAMLARIN YANINDA PARLAYABİLİRLER.BU SENEKİ GİBİ KENDİ ÜZERLERİNE KURULAN KADROLARDA BİR HALT YAPAMAZLAR.

    2.SCOUT EKİBİMİZ TAMAMEN ÇÖP.ŞAKA YAPMIYORUM VE KESİNLİKLE DOĞRU BİLGİDİR BAŞKANA ÖNERİLEN OYUNCULAR GEÇEN SENE ETO VE VOLKAN BABACAN.GERÇEKTEN MÜTHİŞ BİR SCOUT BAŞARISI.TALİSCA VE ABOUBAKAR MENAJER TRANSFERİ ZATEN.

    3.ŞENOL GÜNEŞ ADAM EDER,FORM DÜZEYİNİ YUKARI ÇIKARTIR VS GEÇİN ABİ BUNLARI.YA ÇIKARTAMAZSA? ÇIKARTAMADI İŞTE ABOUBAKARI DURUM ORTADA.GOMEZ,FABRİ,ATİBA BUNLAR HEP YA TUTARSA TRANSFERİYDİ.TUTTULAR.AMA ARTIK BIRAKIN BUNU YAPMAYI.YA ALDIKLARINIZ TUTMAZSA?

    4.TAKIMDA ÜST DÜZEY,KALİTELİ,ULUSLARARASI TECRÜBESİ OLAN 2 OYUNCU VAR.ADRİANO VE QUARESMA.FABRİ,MARCELO,GÖKHAN VE ATİBADA İŞLERİNİ İYİ YAPIYOR.VE BU 6 ADAMIN 5İ SAVUNMADA.GÖKHAN 32,ADRİANO 32,ATİBA 35,QUARESMA 34,MARCELO 30 YAŞINDA.

    5.BU TAKIMIN FORVETİ YOK.CENK 10 GOL ATMIŞ.5İ PENALTI ZATEN.KALANLARDA BOŞ BELEŞ GOLLER.

    6.SOSA,GOMEZ VE TÖREYİ GÖNDERİP TÖRE YERİNE HİÇ ADAM ALMAMAK, SOSA-GOMEZ YERİNE TAMAMEN FARKLI TARZLARDA ADAM ALMAK TAMAMEN YÖNETİM BAŞARISIZLIĞIDIR.

    7.ÖYLE TELEVİZYONA ÇIKIP BİZDE TRANSFER BİTMEZ DEVAMLI ARAŞTIRIYORUZ DEMEKLE OLMUYOR BAŞKAN.NERDE HANİ KAÇ SENEDİR ADAM AKILLI STOPER ALAMADIN.HEP İŞİ SON GÜNE BIRAKIYORSUN.

    8.ŞENOL GÜNEŞ BU TAKIMIN HOCASI DEĞİLDİR.BİLİCİN KURDUĞU SİSTEMİN ÜZERİNE KONDU.SOSA,GOMEZ,QUARESMA GİBİ 3 ÜST DÜZEY ADAMDA EKLENİNCE ŞAMPİYON OLMUŞ OLDU.


    Bu dediklerime katılmayan Beşiktaşlı var mı?




  • Leonardo DiCaprio. kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gomez ve Sosa ust duzey oyunculardi kabul fakat ikisi de bitikti, birbirleriyle dirildiler. Saglikli bir Sosa Gomez Tr ye kalmaz ve kalmadi da zaten. Simdi onlar gibi yeni yetenekli ama bitiklerle kumar oynamak ya da parayi basip dirisini almak gerek. Fakat o basacak para var mi bilinmiyor.
  • Şimdi baktım da harbiden yaşlı kadro ancak elimizde başka adam yok.

    Sosa Fenerbahçe ile anlaşmış Sinan Engin söyledi
  • Dun Erman Toroglunun konusmasini dinledim, her hafta kizar eyyamci derdim. Dun kizacak sey bulamadim noktasi virgulune hakliydi adam. Hatta onun da dedigi gibi su Besiktas duzelmezse fener hatta galatasaray bile gecer.
  • Arkadaşlar kimse kusura bakmasın benim bu takıma olan inancım bitti.

    Başakşehir neyse dedik, Fenerbahçe neyse Kiev'de herkesin aklı dedik, Kasımpaşa ne oluyor? Gelen geçen 3-4 atıp yeniyor bu takımı yahu, koskoca Beşiktaş golü zor atıyor bir de yeniliyor.

    Bu takım bu sene şampiyon olamaz bu kadar net.

    Ha devre arası bitirici bir forvet, sağlam 2 tane stoper ve bir kanat gelirse işler değişir.


    Doğru konuşalım, medya bizi iyi şişirdi, Başakşehirin durumu bizden daha iyi.
  • Anltalyaspor bizim kadar baskılı önde oynayan bir takım olsa Etoo en az 15-20 gol atmıştı, almışız bi kazma sezonun yarısına gelmişiz anca 2 gol atmış, Fikret başkan Aboubakar'ı alırken hiç mi paraya acımadı ama dünya yıldızı Etoo nun transfer ücreti fazla geliyor, anlamadım gitti, şu an bu kadar puan toplamamız ve 2. sırada olmamız bile mucize, beğenmediğimiz Etoo bu takımı bu sene uçururdu, benim bu kadroyla bu sene şampiyonluk umudum kalmadı.

    FB derbisine çıkıyorsun bir tane pozisyonun yok, GS ile evinde oynuyorsun beraberliğe seviniyorsun, Baiakşehir'i yenemiyorsun, Konyaspor'u yenemiyorsun, diplerde sürünen Kasımpaşa'ya yeniliyorsun, ee bu takım nasıl şampiyon olacak.

    FB ve GS nin sezona kötü başlamasından ve biraz da şansımızdan dolayı mucize eseri ikinci sıradayız, 10 ar puan fark attığımız takımlarla eşit puana geldik, devre arası düzgün bir santrafor alınmazsa şampiyonluğu unutun, tek ilacımız Etoo.




  • 
Sayfa: önceki 40144015401640174018
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.