Şimdi Ara

[Beşiktaş 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (4015. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
131.649
Cevap
183
Favori
3.021.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 40134014401540164017
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beşiktaş ın bundan sonra toparlaması çok zor. 1 aydır kötü gidiyordu zaten şimdi de yenildi. Muhtemelen bu düşüşü toparlayamayacaklar.
  • Eto gelsin hemen yarin forvet sorunumuzu çözer hemde Aboubakar a yardimci olur
  • Sıkıntı takımın düşüşe geçmesi değil.1 aydan fazla süredir çok kötü top oynuyoruz.Sanki hep beraberliğe razıymışız gibi.Birkaç maç kazandık takım çok iyi algısı oluşturuldu.Yendiğimiz maçlarda da kötü oynadık.Takımda geçen yıldan eser yok ciddi şekilde kalite eksikliği var.Gomez ve Sosa takımı sırtlıyordu.Başkan Gomez giderse daha iyisi gelir dedi yaz boyunca bizi oyaladı.Atiba-Tolgay-Oğuzhan birşeyler yapmaya çalışıyor.3'ününda skora katkısı sıfır.Büyük takımların böyle bir lüksü yok.Fırsatını kim buldu o golü atacak.1 kişi yine idare edilebilir Atibayı ayıralım.Doğru düzgün kanat yok forvetlerde çöp olunca Quaresmanın ayağına bakıyoruz.Takımın şu an 4 çok kaliteli transfere ihtiyacı var.Stoper,kanat,forvet,10 numara.Durumun ne olacağını göreceğiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynadığımız oyunun kötü olmasının sebebi de takımın çok yavaş olması. Pas bağlantılarının kopuk olması, 3.bölgeye geçişte pas istasyonunun olmaması. Derhal bi 10 numara alıp forvetle bağlantı kurmamız lazım. Oğuzhan da haklı, ayak uyduracak oyuncu yok kendisine. oZzy 10 numara değil 8 numara, o yüzden herkesi çalımlayıp 90'a takması beklenilmeyecek bi oyuncu.



    Ayrıca ne kadar girdiği pozisyonda atamamasının ayar olsam da bu takımın ihtiyacı Olcay. Beğenin beğenmeyin doğru dürüst kale dibinde posyon bulamazken girdikten sora bi anda karşı karşıya kaldı, ayrıca Ozzy'yi de oyuna soktu.
  • Aynen bende ondan bahsediyorum zaten. Aboubakar top tutamiyor. Son vuruslarda bazen beceriksizlik yapiyor. Son vuruslarda yanlizken guzel vuruslar yapabiliyor. Gomez her sekilde topa vurabilen bir futbolcu. Top takibide iyi. Kaleciden gelen yada direkten seken toplari alabiliyordu. Bende diyorumki bu ilk yariyi atlatmamiz gerekiyor oyle yada boyle. Cunku ikinci yarida guclenecegimize eminim. 2 3 transfer taliskaninda gelisi ile saglam olur. Caner gelir mi belli degil belki sezon sonuna dogru. Gokhan gonulun transferini zaten istemiyordum. Katki saglayamiyor. Ismail daha iyiydi.
  • kuarejzmaaa kullanıcısına yanıt
    Ağlama kardeş ağlama.Gelen geçenin 5-6 attığı takıma Biz niye yenildik diye kendini sorgula böyle ağlayarak bir yere varamazsın..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mstfagvn kullanıcısına yanıt
    Inlerin olayi o zaten o yuzden kullanamiyoruz diyorum. Bu bitik demek degil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu atınci neden aldı hala anlamıyorum ya .

    Zaten o Atıncin neden kafa toplarını beceremiyor onu hiç anlamıyorum. Tam bir duran top silahı olacakken tırt.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: msqonn

    Aynen bende ondan bahsediyorum zaten. Aboubakar top tutamiyor. Son vuruslarda bazen beceriksizlik yapiyor. Son vuruslarda yanlizken guzel vuruslar yapabiliyor. Gomez her sekilde topa vurabilen bir futbolcu. Top takibide iyi. Kaleciden gelen yada direkten seken toplari alabiliyordu. Bende diyorumki bu ilk yariyi atlatmamiz gerekiyor oyle yada boyle. Cunku ikinci yarida guclenecegimize eminim. 2 3 transfer taliskaninda gelisi ile saglam olur. Caner gelir mi belli degil belki sezon sonuna dogru. Gokhan gonulun transferini zaten istemiyordum. Katki saglayamiyor. Ismail daha iyiydi.

    Gökhan Gönül ,Beck yerine oynuyor.İsmail ile karşılaştırılması mantıksız

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana da tunaydin 2-1 yenikken forvet cikarip kanat sokan, orta saha cikarip stoper sokan Senol Gunes.
  • Ismail varken gokhan gonul gereksiz
  • Şimdide stopere manoel diyorlar.Tamam kardeşim tamam.Gidin doldurun çöpleri takıma.Kanada da babeli alın.Forvetede vedat muriq gelsin hatta.Yeter artık her zaman gomez gibi düşeş atamazsın.Şu takıma direkt katkı verecek 2-3 adam almak ZORUNDASINIZ.


    Manoel ne yapar hocam bu takımda sağ ayaklı ve 1.81 boyunda pek umudum yok @Lawagolem
  • Fabri

    Gökhan-Marcelo-?-Adriano

    Atiba*-Tolgay

    Quaresma*-Talisca-?

    ?

    Hoca:Şenol Güneş*


    Devre arası için ? olan yerlere kaliteli adamlar,sene sonu içinde * olan yerlere de sene sonunda iyi adamlar gelmezse başarıyı falan unutsun herkes.Manoel,babel gibi adamlar gelirse pek birşey değişmez
  • quote:

    Orijinalden alıntı: msqonn

    Ismail varken gokhan gonul gereksiz

    Futbolu bırak bence.
  • Sinan Engin sol stoper üst düzey anlaşıldı demiş.

    Rakitskiy olabilir mi?
  • Takim 6-7 mactir zaten S.O.S veriyordu.Pres yok birsey yok alan savunmasi diye adamlari kendi sahasinda paslatirmaya izin verme.



    Sahsen suana kadar gordugum pres yapan takimlarin cok fazla oyun aldigini gordum ama bizde bu yok oldugun yerde dur aralarinizdan paslassinlar mantigi var hep.Hucum alanindaki oyuncularin geri donmemesini saymiyorum bile.Kasimpasa kaleci haric 10 kisi geri geliyordu macta bizim ondeki 5 sahis savunmaya hic destek vermedi nerdeyse.



    Belki oyuncular artik "Nede olsa yenilmeziz" kafasindan cikarlar bu macla artik.
  • Şenol hoca formsuzdu biraz olur böyle şeyler.

    Takım genel olarak çok gevşekti. sanki 5-6 puan öndeymiş gibi oynadılar.

    Antep maçında it gibi oynamaları lazım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arizona Dream

    Inlerin olayi o zaten o yuzden kullanamiyoruz diyorum. Bu bitik demek degil.

    lecister de neden oynamadi butun sene isin gercegi transferler caner haric hepsi fis. simdide babel diyorlar oda fıs

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu benim dusuncem. Mevki bakmam.
  • Fikret Orman her defasında scout ekibimiz,transfer komitemiz yılın 365 günü gözlem yapıp futbolcu izliyor diyor. O scout ekibi abubakarı izleyip neyini beğendi acaba, bu malda bizim göremediğimiz ne gördüler çok merak ediyorum. Son yıllarda yaptığımız en kötü transfer bu çakma zenci galiba.
  • 
Sayfa: önceki 40134014401540164017
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.