Denizli'deki FETÖ soruşturması kapsamında 5 yıl önce TMSF'ye devredilen Aynes Gıda, üretim, ciro, ihracat ve istihdamda hızlı büyümesiyle dikkati çekti. Şirketin Üst Yöneticisi Murat Hocalar tesiste 2016 yılında günde ortalama 528 ton süt işlenirken bu yıl mayıs ayında bu rakamın günlük ortalama 1090 tona çıktığını ve çalışan sayısının 1060'a ulaştığını belirtti. |
Beş yıl önce TMSF devredilen Aynes Gıda hızla büyüyor: Çalışan sayısı bini aştı.

-
-
Türkiyem için tarihi bir başarı daha.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dış Güçler Temsilcisi -- 21 Haziran 2021; 21:52:48 > -
aynes in ürünleri güzel.
fetonun olduğunu bilmiyordum.
süt ürünlerinde ülkemizde ciddi bir rekabet var.
ihracat pek olmaz diye biliyorum.
-
Yeğenlerimden dolayı çok kakaolu süte ihtiyacımız oluyor, ayrıca ben de seviyorum kakaolu sütü, bir çok firmanın kakaolu sütünü denedim, en ucuz olmasına rağmen bim de satılan dost kakaolu süt en iyisi, fiyatı da 1.5 lira.
-
hocam cok merak ediyorum bilge birine benziyorsun...
musadenle bir soru sormak istiyorum ben 17 yili bitirdim bu forumda 18 yilina giricem cok insan gorduk tanidik geldi gecti...belki sen aralarinda fark yaratabilirsin..
tek soru basit..turkiyede gunde 300 milyon bardak çay iciliyor Yılık kişi başı tüketimde Türkiye 3.5 kilogramla birinci sırada yer alıyor.....
ihracati bosverde gunde 300 milyon bardak çay icilen bir şirketi kaldiki turkiyede en cok kazanan sirketler arasindaydi..TMSF devredildikten sonra bu kadar nasil zarar eder bir aciklarmisin...
ek dipnot..TMSF devredilen yuzlerce sirket holding arasinda 1 tane bize kar eden $irketi gosterdigin icin te$ekkürler...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larry -- 8 Haziran 2021; 18:0:56 >
-
Düzeltme yapayım tmsf değil varlık fonu. Sorunun cevabını ben de bekliyorum. İlçe abilerine sorsun cevap verebilir belki.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
karlılıkta o zaman en az 2 kat artmıştır değil mi hocam ?
Yoksa fasonculuk mu yapıyor ?
Bu pozitifliğinizi çocukken çok Pollyanna kitabı okumanıza mı borçlusunuz ?
-
Sırrı bozdunuz ,oldumu şimdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Türkiyem için tarihi bir başarı daha. |
hocam cok merak ediyorum bilge birine benziyorsun... tek soru basit..turkiyede gunde 300 milyon bardak çay iciliyor Yılık kişi başı tüketimde Türkiye 3.5 kilogramla birinci sırada yer alıyor..... ihracati bosverde gunde 300 milyon bardak çay icilen bir şirketi kaldiki turkiyede en cok kazanan sirketler arasindaydi..TMSF devredildikten sonra bu kadar nasil zarar eder bir aciklarmisin... ek dipnot..TMSF devredilen yuzlerce sirket holding arasinda 1 tane bize kar eden $irketi gosterdigin icin te$ekkürler... |
Düzeltme yapayım tmsf değil varlık fonu. Sorunun cevabını ben de bekliyorum. İlçe abilerine sorsun cevap verebilir belki.
|
Benzer içerikler
- ebu ubeyde hamas yaşıyor mu
- yossi kohen kimdir
- kadir mısıroğlu neden vatandaşlıktan çıkarıldı
- lösev'e bağış yapanlar yorumları
- necip fazıl kısakürek atatürk düşmanı mı
- eve elektrikli araç şarj istasyonu kurulum maliyeti
- togg kaç adet satıldı
- playstation 5 pro fiyat
- tesla meydan avm
- tf 2000
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X