Şimdi Ara

Beş-Kapılı 2013 BMW M135i

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni BMW 1-Serisi ailesinin en agresif üyesi olan M135i’nin beş kapılı versiyonu duyuruldu.

Beş-kapılı BMW M135i’nin kaputunun altında toplam 320 PS güç ve 450Nm üreten sıralı 6 silindirli 3.0 litre hacimli motor görev yapıyor. Alman markanın ‘M Performans Otomobilleri’ arasındaki ilk kompakt model olan arkadan itişli yeni M135i sıfırdan 100 km/s hıza 4.9 saniyede ulaşıyor. Her zamanki gibi elektronik olarak sınırlandırılan maksimum hız 250 km/s olarak veriliyor.

Öte yandan, markanın xDrive dört tekerlekten çekiş sistemi ile donatılan M135i’de gelişmiş aerodinamik gövde kiti, revize edilen süspansiyonlar ve standart türevlerinden farklı olarak benzersiz bir iç mekan tasarımı sunuluyor.

• Alacan şunu arkasına 116d yazısını yapıştırıp millet ile dalga geçicen.
  • Buna 150000 den aşşa istemezler pek fazla satacagını sanmıyorum.
  • Türkiyede parası olan bir kişi için.. bunu alana kadar şunu alırım... örneklmesesi çok yapılır bu araç için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arian Galatian -- 23 Mayıs 2012; 19:10:49 >
  • Türkiye için bir durum var.
    İnsanlar bu kadar para vermişken hem görüntü hem performans bekliyor. Ben görüntü olarak hoş buluyorum ama 320HP'yi hak edecek bir görünümü yok üstelik aynı kasada 115HP dizel var bu da almamak için güzel bir sebep.
    Buna vereceğim parayı 320d Cabrio alırım, çiplerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasan Paşa

Buna 150000 den aşşa istemezler pek fazla satacagını sanmıyorum.

150 ye gelirse öpte başına koy bence

vergisiz fiyatı 50-60 bin euro civarı olur. birde %130+%18 vergi eklenince olacakları düşünmek bile istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurboTimes

Türkiye için bir durum var.
    İnsanlar bu kadar para vermişken hem görüntü hem performans bekliyor. Ben görüntü olarak hoş buluyorum ama 320HP'yi hak edecek bir görünümü yok üstelik aynı kasada 115HP dizel var bu da almamak için güzel bir sebep.

aynı kasada 115 hp motor seçeneğinin kullanılması bu araç için alınmama nedeni mi yani. bu mantıkla gidersek piyasada hiç m3 olmaması lazım. sonuçta aynı kasada vasat bir 1.6 motor seçeneği de vardı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MAKYAJLI BMW 5 SERİSİ TANITILDI!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: S0KRATES

quote:

Orijinalden alıntı: TurboTimes

Türkiye için bir durum var.

aynı kasada 115 hp motor seçeneğinin kullanılması bu araç için alınmama nedeni mi yani. bu mantıkla gidersek piyasada hiç m3 olmaması lazım. sonuçta aynı kasada vasat bir 1.6 motor seçeneği de vardı.

M3 ile pek alakası yok, M3 başlı başına bir ekol. Üstelik Türkiye'de satışı olmasına rağmen 1 tane sedan M3 göremezsin. BMW 1.6 motoru 3 Coupe'ye zaten koymadı..
    Burdan bağıntılı.

• bu arabanın önü kadar iğrenç bir araba daha yok bmw nin 2012 modellerinden bence sadece 5 ve 3 serisinin kasa tipi güzel 1 serisi önü sanki emanetmiş gibi duruyor bu almanlar vw bmw audı niyeyse aynı tipleri ısıtıp ısıtıp stop far değiştirip millete iteliyorlar ya bunlara para verilmez.bu 1 serisini alana kadar gider renault megane rs tropy astra opc alır paşa paşa binerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jamais Vu

Alacan şunu arkasına 116d yazısını yapıştırıp millet ile dalga geçicen.

Okurken aynı şeyleri içimdem geçirdim. Yeni şaka makinamızı bulduk.
  • Şu arabayı her gördüğümde kahroluyorum. Bu kadar iyi bir araba bu kadar tipsiz mi olur ya. Bir de tip olsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erkyuo

Türkiyede parası olan bir kişi için.. bunu alana kadar şunu alırım... örneklmesesi çok yapılır bu araç için.

+1...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drknss

Şu arabayı her gördüğümde kahroluyorum. Bu kadar iyi bir araba bu kadar tipsiz mi olur ya. Bir de tip olsa.

Tek gözüme batan farların yapısı.
    Kaynana bakışı atıyor araç.
  • Ayrica 1M cikacagi kesin. Bunun verileri bir RS3 degil cunku. Ayrica motor gucude hacim olarak RS3 ten iyi fakat beygiri daha az. Eminim ayrica bir M daha cikaracaktir BMW F20 icin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu ötv belası birgün komple kalksada şu arabaların zevkıne varsak ya nalet olsun .
  • Bu araba yeni 1M değil ki zaten.

BMW firması çatısı altında 3 farklı otomobil üretiliyor.

-BMW arabaları
    -M arabaları
    -BMW M Performans arabaları
    -(Alpina'yı da sayabiliriz)

Bu araba aynı M550d gibi, BMW M performans arabası. Yeni 1M bu değil yani, M550d'nin M5 olmadığı gibi. Bunun coupesi büyük ihtimalle olacak, önceki nesil 1 serisinde olduğu gibi. O da yeni 1m olur zaten.
  • mümkünse mavi ve tek kapı olsun yakışmamış buna 5 kapılı çok standart durmuş
  • Ön far tasarımı angry birdsten alınma gibi.
  • beyaz renk çok yakısıyo bu arabaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaptorFX

Ön far tasarımı angry birdsten alınma gibi.

çok güzel bi tespit bi yerden çağrıştırıyodu ama bulamıyordum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.