|
Yeni Audi A6 Avant, benzinli ve dizel motorlarıyla tanıtıldı
-
-
Ahhhhh Ahhhhh
-
Ne manyak araba be...
Station wagon arabalar bir başkadır. Özeldir. Herkes anlayamayabilir.
-
Nalet vergiler
Nalet vergiler
Şunun dizelini 2,5 milyona almak vardı
Ama
Nalet vergiler....
-
Mükemmel ötesi olmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >Genelde lüks spor Alman otomotivi deyince milletin aklına Mercedes veya BMW geliyor. Arap şeyhleri, devlet başkanları, diplomatlar hep Mercedes'lerle geziyor ama benim aklıma gelen esas marka Audi. Bildiğim kadarıyla neredeyse tüm modelleri tam çeker (AWD). Üstüne geniş de oldukları için tren gibi rayların üstünde gider gibi yol alıyorlar. Bu devirde rakiplerine nazaran biraz demode veya sıradan kaldıklarını söyleyebilirsiniz ama bir Audi'nin her zaman kendine has mütevazi bir lüksü ve konforu, ayrı bir yeri mevcut. Kısaca Audi'nin kendisine has bir cazibesi var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ We're beyond sympathy at this point, we're beyond humanity. -
çok güzel. keşke benim olsa. akülü bebe arabalarının yanında güneş gibi parlıyor. trump reis, şu elektrikli bebe araba piyasasının canına ot tıka da kaybolsunlar piyasadan.
_____________________________ Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun dedi. Öleceğini bile bile yaşadığını unutmuştu o an... Bozmadım. -
Klasik VAG grup aracı, farları değiştirip yeni kasa diye sunuyorlar yine.
Passat'ın büyüğü olmuş mantık olarak, kısaca 6-7-8 milyon verilecek bir araç değil.
Rakibi 5 ve E varken, şansı yok yine.
_____________________________ Copyright © 2011/2012/2013/2014/2015/2016/2017/2018/2019/2020/2021/2022/2023/2024/2025/2026 Burada yazdıklarımın tamamı hayal ürünüdür ve gerçek değildir, zotacing sorumlu tutulamaz...Yazdıklarıma inanmayın ve üzerinize almayın/alınmayın. -
Bu almanlardaki station wagon fetişini çözemedim.
Lansmanlarında bile görsel steşin
_____________________________ Herşeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım. Herman Melville -
Bmw gibi elektrik-ICE ortak platform değil de, safkan içten yanmalı platform üzerine yapınca böyle olması gerektiği gibi proporsiyonlar harika oluyor. ön detayları falan çorba gibi, eski klas Audi yaklaşımından eser yok ama oranlar güzel olunca oluyor işte. G60 gibi yanlardan sıkışmış, altta boş bir pil paketi alanı, daracık-yüksek leylek gibi değil. mükemmel duruyor.
İç kalite ise tüm Audi'ler gibi 2 adım geriye gitmiştir garanti. günümüz Vw grup realitesi artık. hele o muhteşem klik klik kalite kokan Audi butonlarından sonra, piyano siyahı, hangi bölgeye basarsan bas tek parça oynayan direksiyon ve cam kumanda tuşları mide bulandırıcı. seneler önce Skoda'da görüp bu nasıl bir ucuza kaçma derdim, 2025 Audi A6'ya geldi. çağımız böyle, yapacak bir şey yok.
_____________________________ -
Param olsa da ben alsam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Tek sayılar içten yanmalı olacak denilmişti sanki
A5'i A4 yerine getirip bunu yaptılar bu da A7 olacaktı sanki
Saçmaladıklarının farkına varıp isim olarak A6 dan devam mı etmişler yoksa kaçırdığım bir şey mi var
Uzunluk da kısa değil mi ? 2025 E sınıfı 4990mm diyor , kullandığım insignia bile 4990mm
Tabi ki aks mesafesi farkı var ama böyle bir yol arabasının daha uzun olmasını beklerdim
Zaten yeni A5 de kısa geldi bana , hele avant modeli biraz kısa oldum diye bağırıyor
Aynen dediğiniz gibi. Saçmaladılar şimdi geriye döndüler ama olan a4e oldu/olacak gibi sanki...
Alttaki videoya göre boy 4.99 m...izlemenizi tavsiye ederim.
Autogefühlyoutubeall-new Audi A6 Avant REVEAL REVIEW (A6 C9)https://www.youtube.com/watch?si=WOcrKUxp8U2tRID4&v=_wF0qab6K6c&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YouGotThatRight -- 5 Mart 2025; 21:26:11 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bende bunu izliyordum , 7-8. dk civarında müşterilerden gelen bildirimlerden bahsetmiş
Muhtemelen saçma salak kafa karıştırıcı isim kodlaması müşterilerden olumlu geri bildirim almamış
Bunu Insignia A dan Insignia B ye geçerken Opel de duymuştum , bir araştırma yapıyorlar ve vites topuzu kullanmaya devam ediyorlar
Tuşa geçilmiyor , yapılan araştırma da Insignia A kullanıcıları vites topuzu olmasını tercih ediyor
Tabi sene 2025 ve tüm üreticiler gibi Audi de müşterilere sormadan saçmalamış A4/A5 isimlendirmesinde
Bugün tırlarda da benzer bir durum var , aynayı kamera olarak içeri almaktan tır şoförlerinin bir kısmı memnun değil
Bazı yeni modellerde klasik ayna da oluyor içeride kamera da
Sürekli yenilik adı altında 5 kuruş faydası olup olmayacağı tartışmaya açık şeylerden nefret ettim artık
A6 gibi , A4 gibi kült olmuş oturmuş bir isimlendirmen var , neyin macerası ?
Milletin arayıp bulamadığı markalaşmayı model ismi özelinde dibine kadar yaşıyorsun ve sıfır faydalı olacak şekilde değiştirmek istiyorsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fall Blau -- 5 Mart 2025; 21:50:54 >_____________________________
-
İşte arabanın hası budur!
Mercedes-Bmw sistemi yapmak istediler, Eqe-E, Eqs-S, CLC-CLE vb.. İ5-5, İ7,7 gibi.
Audi'de ise sadece E-tron takısı vardı, diğer iki rakibi ayrı seriler yaratınca onlar da öyle yapmak istedi, yüzüne gözüne bulaştırdılar.
90'ların başında da A4-A6-A8'e geçerken aynı mantık vardı, Bmw Mercedes gibi oturmuş seri yapabilmek, o zaman tutmuştu ama.
Dizel mi? Ne alaka Aptal karaduman sentetik Mazotlu araç çıkarmak ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssbrutality -- 6 Mart 2025; 0:53:31 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cihazı inceledim. Panoramik tavanı çok ilginçtir, perdesiz biçimde kamufle edebiliyorsun teknolojisi süper farklı modları var.
Led lambların sürücüyü karşılamasıda enfes modları var. Plastik kalitesi berbat, ee kendi ülkesine göre yapıyor:) Arka aks dönüyor s serisindeki gibi. Gerçi bu özellik ilk honda da vardı. Yeni bi teknoloji değil. Araba güzel beğendim. Türkiyede 7 milyon civarı satış fiyatı olur. Çok para. Adam kendı ülkesine göre yapıyor. Bizdede alan kişiler 7 milyonu verince arabayı hiç bozulmayacak sanıyor :)))
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Passat Variant aldım. Gören herkes sizin gibi station vagon özeldir, şöyledir, böyledir diyor ama hiçbiri gidip station vagon almıyor
Siz kullanıyor musunuz hocam?
Station wagon arabalar bir başkadır. Özeldir. Herkes anlayamayabilir. |
|
Ahhhhh Ahhhhh
|
|
Klasik VAG grup aracı, farları değiştirip yeni kasa diye sunuyorlar yine. Passat'ın büyüğü olmuş mantık olarak, kısaca 6-7-8 milyon verilecek bir araç değil. Rakibi 5 ve E varken, şansı yok yine. |
Benzer içerikler
- reddit video indirme
- instagram beğendiğim gönderileri görme
- google asistan kapatma
- youtube reklam engelleme
- sfs ne demek instagram
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Resim Galerisi