Şimdi Ara

Berserk İzleyim mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
10.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karakterimiz iyi,havalı felanda yavaş ilerliyor gibi geldi bana.Biraz önce 4. bölümü izledim.İnternette görsellerde epic sahneler var.Bunlar ne zaman olcak ve guzel mi?Imdb puanı 8.3 ama 8.3 lük bir şey göremedim.
     Berserk İzleyim mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

"Berserk" İzlenir Mi?

"Berserk", çok yönlü ve ödüllü bir anime ve manga serisidir. Karanlık fantezi ve aksiyon türlerinin hayranları arasında son derece popülerdir.

Eğer anime ve mangaya düşkünseniz, "Berserk" kesinlikle izlenmeye değer bir seçenektir. Ancak, şiddet, kan, cinsellik ve rahatsız edici temaları nedeniyle izleyiciler için sınırlayıcı olabileceğini unutmayın.

"Berserk" İzleme Sırası

"Berserk" animesi iki ana bölümden oluşmaktadır:

• Berserk (1997): 25 bölümlük bir anime serisi
    • Berserk (2016): 24 bölümlük iki sezondan oluşan bir anime serisi

Animeyi izlemek için önerilen sıra, orijinal 1997 serisini önce izlemeniz ve ardından 2016 serisine geçmenizdir.

"Berserk" Mangası

"Berserk" mangası, 1989'dan beri yayınlanan uzun süreli ve popüler bir manga serisidir. Animenin kapsamasını aşan daha geniş bir hikayeye sahiptir. Manga okumakla ilgileniyorsanız, en baştan başlamanızı öneririz.

"Berserk" Yorumları

"Berserk", anime ve manga hayranları arasında karışık yorumlar almıştır. Bazıları karanlık hikaye anlatımı, karmaşık karakterleri ve çarpıcı sanat stilini överken, diğerleri şiddet ve rahatsız edici içerik seviyesinden rahatsız olmuştur.

Sonuç

"Berserk", benzersiz ve ilgi çekici bir anime ve manga serisidir. Ancak, sınırlayıcı olabilecek şiddet ve yetişkinlere yönelik temaları nedeniyle izleyicilerin dikkatli bir şekilde yaklaşması gerekir. Animeyi izlemekle ilgileniyorsanız, orijinal 1997 serisini önce izlemenizi ve ardından 2016 serisine geçmenizi öneririz. Manga okumayı düşünüyorsanız, en baştan başlamanızı tavsiye ederiz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Eski 25-26 bölümlük seriyi izliyosan bırak direk filmlerine başla.Şimdiye kadar 3 filmi çıktı uzunluklarıda 1.30 saat ortalama baya tatmin ediyo.
  • Filmleri boşver seriyi izle 10 nuamra seri.
  • Seriyi izlemelisin.
  • Mangasına da devam edeceksen izle, gerçekten izlenecek bir seri.
  • izleme, oku.
  • Mangasını oku.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Animeyi izlemeyi dusunuyorum.Begenirsem okurum.Bu arada filmleri sirasiyla yazarsaniz tesekkur ederim.Yorumlar icin tesekkurler

• Bence 8.3lük bir seri değil.
  • Bende izleyim bakam nasılmış
  • Berserk müthiş bir yapımdır, ben onu keyif için izlerim/okurum. Animesini mangasını ve en son çıkan 3 episode materyalin hepsini gördüm geçirdim. 30 yaşında görünen 16'lık ergenlerin dünyayı kurtardığı yapımlar
    yerine bunu tercih etmiyorsan senin kaybın olur. Guts çok hardcore adamdır. Animesi bitince köpek gibi mangasını ararsın nolmuş ne bitmiş diye.

Anime izleme zamanı da bana göre güzel bir ilkbahar mevsimidir. O müzikleri ve karakter etkileşimleri, ortaçağ temasıyla, o zamanlara göre tasarlanmış müzikleriyle yaşarak izledim bundan yıllar önce.
    Şimdi kimi forumlarda okuyorum millet çizimlerin eskiliğinden dem vuruyor. Anyala davul zurna saz.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 13 Ekim 2013; 21:38:31 >
  • filmlerin daha teknolojik ama anime serisi çok daha güzel, animesini izle ama yavaş yavaş izle çünkü en güzel yerinde anime bitiyor ee şimdi ne olacak diye kalıyorsun,biraz mangadan baktım ama okumak sarmadı animesini bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

filmlerin daha teknolojik ama anime serisi çok daha güzel, animesini izle ama yavaş yavaş izle çünkü en güzel yerinde anime bitiyor ee şimdi ne olacak diye kalıyorsun,biraz mangadan baktım ama okumak sarmadı animesini bekliyorum

16 yil sonra anime devam eder mi? :D

• quote:

Orijinalden alıntı: BitliKene

quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

filmlerin daha teknolojik ama anime serisi çok daha güzel, animesini izle ama yavaş yavaş izle çünkü en güzel yerinde anime bitiyor ee şimdi ne olacak diye kalıyorsun,biraz mangadan baktım ama okumak sarmadı animesini bekliyorum

16 yil sonra anime devam eder mi? :D

umudumuz o yönde :)
    yakında animesi başlayacak diye duydum,belki yaparlar,yapmalılar
  • Benim gözümde star wars,lotr, harry Potter seviyesinde çok epik bir hikaye. Animesi güzeldir ama atladiklari 2-3 önemli sahne var. Anime bitince mangaya başlamayanı görmedim. Harikulade bir seri takip etmeyenler çok şey kaçıyor.

• Animede ilk kivilcim hangi bolumde oluyor?Hani etkileyici sahne.

• Bütün anime-manga lar bir yana berserk bir yanadır. İzlenmesi, okunması gereken bir seridir.
  • quote:

Animede ilk kivilcim hangi bolumde oluyor?Hani etkileyici sahne.

sen o kıvılcımı ilk bölümde almamışsan yapacak birşey yok. "Black Swordsman"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

quote:

Animede ilk kivilcim hangi bolumde oluyor?Hani etkileyici sahne.

sen o kıvılcımı ilk bölümde almamışsan yapacak birşey yok. "Black Swordsman"

Yok iyiydi ama geçmiş i anlatan bölümler soğuttu beni.Onu duraklattim su anda Gintama izliyorum arada sirada.

• güzel izle tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.