Şimdi Ara

Berserk İzleyim mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
10.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İzle, mangasını da oku. Zaten ilk bölümü, son bölümü. Diğer bölümlerin hepsi o zamana kadar olanları anlatıyor flashback olarak. Animede bir çok şey yok ama mangadaki.
  • mangasını oku
  • Kafam karıştı :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 tane filmini izledim ilk 2 film cok gzl olmasına rahmen 3 seride direk fantastik ögelerin içine dalması tüm seyir sevkimi yok etti diyebilirim.Helssing ultimate gibi kanlı yapımları sevenler kesinlikle izlemeli diye dusunuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BitliKene

Kafam karıştı :D

Arkadaşım bilen bilir, Berserk animelerin kralıdır .

sadece hikayesi değil bazı sahnelerinde geçen cümleler animeyi geçtim hayat dersi olucak niteliktedir. Herkesin ağzının suyu aka aka izlediği Game of Thrones bunun yanında süt çocuğu kalır. Sarayda geçen entrikalar, Grifith-Caska-Gatsu arası diyaloglar, savaşlar vs....

Tartışılmasına bile şaşırıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celtic_frost

quote:

Orijinalden alıntı: BitliKene

Kafam karıştı :D

Arkadaşım bilen bilir, Berserk animelerin kralıdır .

sadece hikayesi değil bazı sahnelerinde geçen cümleler animeyi geçtim hayat dersi olucak niteliktedir. Herkesin ağzının suyu aka aka izlediği Game of Thrones bunun yanında süt çocuğu kalır. Sarayda geçen entrikalar, Grifith-Caska-Gatsu arası diyaloglar, savaşlar vs....

Tartışılmasına bile şaşırıyorum.

Öyle bir yazmışsın ki şimdi indirip izliyorum :D

• celtic_frost kullanıcısına yanıt
    Manga olarak bunu söylebilirsin ama anime olarak berserk o kadar da iyi değil. Ondan daha iyi çok rahat 50 tane anime vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zuko_35

Manga olarak bunu söylebilirsin ama anime olarak berserk o kadar da iyi değil. Ondan daha iyi çok rahat 50 tane anime vardır.

Filmleri nasıl?

• Bence anime olarak çok güzel hatta süper izle kesin.

Geçmişe mesaj atmışım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imzan116 -- 8 Ağustos 2014; 23:29:04 >
  • İzle güzeldir
  • Soran kişi zaten izlemiştir şimdiye kadar. Ancak böyle birkaç bölüm izleyip de beklediği aksiyonu bulamadığı için herhangi bir seriye devam etmekte tereddüt eden birisine ben devam et demezdim. Kişinin kendisinin izleyip de beğenip beğenmediğinde karar kılması yerine başkalarının yorumlarına bu kadar bağlı olması kötü olsa gerek. Yalnızca bu anime ilgili değil bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tinus

Soran kişi zaten izlemiştir şimdiye kadar. Ancak böyle birkaç bölüm izleyip de beklediği aksiyonu bulamadığı için herhangi bir seriye devam etmekte tereddüt eden birisine ben devam et demezdim. Kişinin kendisinin izleyip de beğenip beğenmediğinde karar kılması yerine başkalarının yorumlarına bu kadar bağlı olması kötü olsa gerek. Yalnızca bu anime ilgili değil bunlar.

Animesini de izledim.Mangadada baya ilerledim.Ortalık saçma animelerle dolmuşken..:Berserk keşke devam etse...

• Beyler bilen biri yardımcı olabilirse animeyi bitirmek üzereyim de Golden Age movielerini anime bittikten sonra mı izlemek gerekiyor yoksa mangada da belirli bir sayıya gelmek gerekiyor mu ?
  • Ben valla mangasını okudum çok güzeldi çok da iyiydi.Ama animesi nasıl bilemem

• quote:

Orijinalden alıntı: YamiNoGame

Beyler bilen biri yardımcı olabilirse animeyi bitirmek üzereyim de Golden Age movielerini anime bittikten sonra mı izlemek gerekiyor yoksa mangada da belirli bir sayıya gelmek gerekiyor mu ?

Kardeş animenin sadece ilk bölümünü izleyip direk 3 filmide izlesen yeterli, çünki animenin toparlanmış hali filmler. Ben hiç manga okumamıştım ama bunun mangasına başladım çok sürükleyici

• Izle fakat mangayı mutlaka oku

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delta_4

Izle fakat mangayı mutlaka oku

daha animeyi bilmiosn tavsiye veriosn forumu terk edermsn

• quote:

Orijinalden alıntı: dente239

quote:

Güldürme beni asıl sn bilmiyorsun tek izlediğin anime pokemon

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dente239

quote:

Güldürme beni asıl sn bilmiyorsun tek izlediğin anime pokemon

asıl sen beni güldürme senin tek izlediğin anime bakugan :D

• Berserk efsanedir.Jeneriği bile insanın içini ürpertmeye yeterli.
    Vaktin varsa izlemelisin kesinlikle.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.