Şimdi Ara

Berlin'deyim nerede kızlarla tanışılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kızlar baya güzel burada, çok iyi yürüyorsun falan toladı basmıyorlar çok kibarlar sen utanıyorsun. Reddediyorlar ama umarım birini bulursun diye böyle bir kibarlar filan. Şımardım kendimi yakışıklı hissettim ya. Tinderda da öyle bir sürü kızla eşleşmişim ama ben ciddi ilişkiler peşindeyim hastalık filan kapmaktan korkuyorum yani. Afedersin bu de korunmalı yapınca bir halt zevk alınmıyor o yüzden tek eşli olmak iyidir. Sizce ne yapmalı nereye gitmeli?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Kobo aura one h20 ve kindle paperwhite 3 kullanıcısı
  • sokaktan tavla işte

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

bunu nerede diyeceksin:

böyle bazı binalar oluyor. tepelerinde lgbtasdq bayraklarından oluyor. wg tarzı evler onlar. orada suriler afrikalılar mülteci vs gibi takılıyorlar. oraya arada liberal alman kadınları getiriyorlar.

anla işte "itegration" yapmak için. yani alman sistemine entegre için yapıyorlar.

gerisi sana kalmış. vücutlarında afgan arap afrikalı dna'ları taşıyan karılarlar öpüşmek vs  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 1 Kasım 2025; 23:55:51 >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.