Şimdi Ara

Berin Özek'in Açıklaması 'Sevdiğim için affettim.' (11 Nisan 2020)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir ara bir cani kişi tarafından suratına kezzap atılan Berin Özek Türkiye'de gündem olmuştu. Geçtiğimiz günlerde Berrin saldırganını affettiği haberleri çıktı.

Bu konuda açıklamada bulunan Berrin Özek, sevdiği için saldırganını affettiğini söyledi.

Yorum sizin.

Berin Özek'in Açıklaması "Sevdiğim için affettim."  (11 Nisan 2020)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChicoTravieso93 -- 11 Nisan 2020; 15:24:54 >

• gerçek hayatta kendisine pislik yapan, döven erkeğe ilgi duyan kadın vakalarını canlı olarak da gördüm. haberlerde ve arkadaşlarımızdan çok duyduğumuz bir başka şey de, çomar sevgili kavgasıdır. çomar sevgili kavgası şöyle olur, bir kadın manyak gibi bağırıyodur, gidersin bakarsın herifin biri saçından tutumuş kadını, sen araya girersin, kadın sana tepki gösterir: "hoşt ulan sana ne, biz sevgiliyiz, kavga da ederiz sevişiriz de, sen kimsir, git burdan hadi" sen tamam gidiyorum dersin, bu çomarlar devam ederler aynı.

şu linke tıklayın ve 01:53'ten itibaren izleyin:

https://www.youtube.com/watch?v=iXTrI6B0HIE&t=1m53s

yıllar önceki çizgi filmde bile bunu konu aldılarsa, böyle kadınların ABD'de de var olduklarını görüyoruz.

bu Berfin olayı ise bunun en manyak örneklerinden biri.

şimdi tabi millet gelip: "tehdit edilmiştir" diyecekler ve bunu doğa kanunu gibi söyleyecekler. yani tehdit edildiğini kabul etmeyen herkesi geri zekalı falan ilan edecekler.

yahu bu ülkede feminist gruplara üye olan ve meydanlarda "kadına şiddete hayır" broşürlerini dağıtan kız bile kendisini döven erkeğe aşık, gündüz broşür dağıtıyor, akşam ise kendisini döven erkeğin yanına gidiyor zevkle, kendi isteğiyle.

mantık aramayın. insanlar mantık ile hareket etmezler. insanlar hormonları ile hareket ediyolar. bu yüzden mantığa aykırı şeylerin oluyor olması normal.
    Ben şöyle düşünüyorum;

Bence Berfin yüzündeki yanıklardan dolayı kendini çirkin hissediyor. "Başka biri beni bu halimle kabul etmez." diye düşünüyor ve cani sevgilisiyle evlenmek istiyor.

Kezzap atan cani özgürlüğüne kavuşacak, Berrin de -ne kadar cani olsa da- bir erkekle beraber olmuş olacak. İkisi de bu durumda kazanacak.

Bu cani artık kızı sevmiyorsa eğer, sırf hapisten kurtulamk için Berfin'in duygularını sömürmüş de olabilir. Ona onu sevdiğimi söylerim, affetmesini söylerim, o da şikayetini geri çeker bir kaç ay birlikte ilişki yaşarım mecburen, sonra bir bahane bulup ayrılırım, özgürlüğüme kavuşurum gibi düşünmüş olabilir.
  • 1 sny3 yazıhyı okudjum körüm şuan birafsn yazcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok şey yazarım ama yazdıklarımdan ben itici kişi olurum beni yanlış anlamayın ama bu kezzap atan dingil ne yapsa boş,bu tür ezik psikolojisi gösteren insanlar hak ediyor bu muameleyi.Bakın kadınlar demedim insanlar dedim.Sevidğim için affettimmiş,yarın öbür evini basıp annesine sıksa bu adam ah ben affetmiştim bunu dedikten sonra da salak gidip benim hatam diyip kendini asar,duvarlara vurur.
  • Israrla kızın korkutulduğunu düşünüyorum. Bu normal bir düşünce yapısı değil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gerçek hayatta kendisine pislik yapan, döven erkeğe ilgi duyan kadın vakalarını canlı olarak da gördüm. haberlerde ve arkadaşlarımızdan çok duyduğumuz bir başka şey de, çomar sevgili kavgasıdır. çomar sevgili kavgası şöyle olur, bir kadın manyak gibi bağırıyodur, gidersin bakarsın herifin biri saçından tutumuş kadını, sen araya girersin, kadın sana tepki gösterir: "hoşt ulan sana ne, biz sevgiliyiz, kavga da ederiz sevişiriz de, sen kimsir, git burdan hadi" sen tamam gidiyorum dersin, bu çomarlar devam ederler aynı.

şu linke tıklayın ve 01:53'ten itibaren izleyin:

ninja9rryoutube
    Casper-Red White and Boo
    https://www.youtube.com/watch?v=iXTrI6B0HIE&t=1m53s

yıllar önceki çizgi filmde bile bunu konu aldılarsa, böyle kadınların ABD'de de var olduklarını görüyoruz.

bu Berfin olayı ise bunun en manyak örneklerinden biri.

şimdi tabi millet gelip: "tehdit edilmiştir" diyecekler ve bunu doğa kanunu gibi söyleyecekler. yani tehdit edildiğini kabul etmeyen herkesi geri zekalı falan ilan edecekler.

yahu bu ülkede feminist gruplara üye olan ve meydanlarda "kadına şiddete hayır" broşürlerini dağıtan kız bile kendisini döven erkeğe aşık, gündüz broşür dağıtıyor, akşam ise kendisini döven erkeğin yanına gidiyor zevkle, kendi isteğiyle.

mantık aramayın. insanlar mantık ile hareket etmezler. insanlar hormonları ile hareket ediyolar. bu yüzden mantığa aykırı şeylerin oluyor olması normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-430D04FC4 -- 11 Nisan 2020; 13:41:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben şöyle düşünüyorum;

Bence Berfin yüzündeki yanıklardan dolayı kendini çirkin hissediyor. "Başka biri beni bu halimle kabul etmez." diye düşünüyor ve cani sevgilisiyle evlenmek istiyor.

Kezzap atan cani özgürlüğüne kavuşacak, Berrin de -ne kadar cani olsa da- bir erkekle beraber olmuş olacak. İkisi de bu durumda kazanacak.

Bu cani artık kızı sevmiyorsa eğer, sırf hapisten kurtulamk için Berfin'in duygularını sömürmüş de olabilir. Ona onu sevdiğimi söylerim, affetmesini söylerim, o da şikayetini geri çeker bir kaç ay birlikte ilişki yaşarım mecburen, sonra bir bahane bulup ayrılırım, özgürlüğüme kavuşurum gibi düşünmüş olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChicoTravieso93 -- 11 Nisan 2020; 13:59:26 >
  • hiçbir kadının hiçbir davranışına yorum yapmamayı seneler evvel öğrenmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyahatlıprens -- 11 Nisan 2020; 14:14:43 >

• Tamam sen kendi içinde affedersen gene affet de adamın elini kolunu sallayarak çıkıp da seninle mutlu bir hayat yaşamasını bekleme, adam potansiyel katil ruh hastası bunu dışarıya salarsa hakimler alayının ...

PAUL REYİZ BANININ ACILMASINA SEVİNDİM. BEN DE BİLMİYORUM NEDEN BANLANDIĞIMI. ADMİNLERİN İ**NELİĞİ İŞTEE..
  • Bir defa böyle bir şey yapan yapan biri tekrar yapabilir. Sen riski göze alabilirsin ancak başka insanlara bunu yapmayacağı ne malum? Adam belli bir süre sonra bu kızdan ayrılır, başka bir kızla beraber olur ve onu da kıskanır ona da kezzap atar.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.