Şimdi Ara

Berber Mağduruyum :( (İceri beyler)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya beyler bu nedir ya saçımı kestim yanları 3e vurdum üst tarafı 4 yaptım ama lavuk istedigim şekili veremedi hayır benmi istedigimi bilmiyorum yoksa adam mı beceremiyo sürekli gittigim yer ara sıra iyi kesiyolar iki kardeş birlikte calışıyolar ön tarafı bıraktım eve geldim begenmedim bide yanlışlıkla ön tarafı usturayla kestim iyice beter ettim moralim iyice bozuldu amele style gibi oldum lan resmen haftayada okullar acılıyo inşallah haftaya kadar uzar saçlar napacam ya o degilde ön kısım cok kötü oldu waxla birşeyler yapacaz artık berberide degiştirecem bundan sonra :( :( :( :(

• Ben yeni mekanı buldum.Çocuk benden az küçük ve çok iyi kesiyor saçları.Anlatamadığım halde iyi yapmıştı en son.Bir daha gidebilirim bu aralar.Uyuz etti uzun saç.
  • Uzamaz boşuna ümitlenme bence git hertarafını 2 yada 1 numara yap hiç değilse apaçi gibi görünmezsin
  • Ben hangi berbere gidersem gideyim hep memnun ayrılıyorum insan karizma olunca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burda bir laf vardır evlat...

screenshot yoksa, güven yok...

• hepiniz berbere muhtaçsınız anlaşılan. kendi saçınızı kendiniz kesebilme beceriniz yok mu sizin

• kardeş ben de dün uzun olan saçlarımı (10 cm kadar) uçlarından almaya gittim saçı 2 numara yapıp çıktım lanet olsun bu berberlere
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu jinekomastiyi napacagim ben
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Don Quilote

Ben hangi berbere gidersem gideyim hep memnun ayrılıyorum insan karizma olunca

• Kuaföre filan mı gitsem bundan sonra napsam yok mu günü kurtaracak bir öneri?
  • Artık hep 3'e vurdurcam.
  • Ne dedin yanlardan azık al mı
  • no ss no güven
  • İşte bu yüzden evde babana kestirceksin. benim de geçen sefer çok sinirimi bozmuştu berber.şimdi evde 3e vurdum saçı

• git 3e vurdur amele gibi gözükmezsin en azından
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

Artık hep 3'e vurdurcam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.