arkadaşlar ben küçüklüğümden beri subay traşı oluyorum kuaförün biri senin saçların kalın subaydan başka bişey yakışmaz demiştin ondan dolayı hep aynı tıraşı oluyorum acaba önerdiğiniz bir saç stili varmı saçmalarım kalın ve yağlı
quote:
Orijinalden alıntı: djoy
arkadaşlar ben küçüklüğümden beri subay traşı oluyorum kuaförün biri senin saçların kalın subaydan başka bişey yakışmaz demiştin ondan dolayı hep aynı tıraşı oluyorum acaba önerdiğiniz bir saç stili varmı saçmalarım kalın ve yağlı
Yağlı derken hiç yıkamıyormusun yoksa hep ellerin saçlarında mı?? Çünkü bu 2 durumda anca olur yağLı bende çoğu zaman böyle oluyor
berber kalın ve ağlı demişti abi en kötü ihtimalle 2 günde bir yaparım banyoo
quote:
berber kalın ve ağlı demişti abi en kötü ihtimalle 2 günde bir yaparım banyoo
Boşver berberin dediğini sen.. İyice kıvırcık falan olsa bir kaç model olurda, bu dediği saçma geldi bana. Tabii kuaför veya saç uzmanı varsa forumda onlar cevaplasın.
Benim saçımda çabuk yağlanıyor. Banyo yapınca da çok kabarıyor ve kötü duruyor. Kısa olduğunda subay tıraşı civarı, o zaman yağlanmıyor sanırım.
quote:
ayıp değil mi forumdayız.
quote:
Orijinalden alıntı: nevarbe
quote: