Şimdi Ara

berber erkek kuaförü olanlar bir bakabilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben küçüklüğümden beri subay traşı oluyorum kuaförün biri senin saçların kalın subaydan başka bişey yakışmaz demiştin ondan dolayı hep aynı tıraşı oluyorum acaba önerdiğiniz bir saç stili varmı saçmalarım kalın ve yağlı

• quote:

Orijinalden alıntı: djoy

arkadaşlar ben küçüklüğümden beri subay traşı oluyorum kuaförün biri senin saçların kalın subaydan başka bişey yakışmaz demiştin ondan dolayı hep aynı tıraşı oluyorum acaba önerdiğiniz bir saç stili varmı saçmalarım kalın ve yağlı

Yağlı derken hiç yıkamıyormusun yoksa hep ellerin saçlarında mı?? Çünkü bu 2 durumda anca olur yağLı bende çoğu zaman böyle oluyor
  •  berber erkek kuaförü olanlar bir bakabilirmi
  • berber kalın ve ağlı demişti abi en kötü ihtimalle 2 günde bir yaparım banyoo
  • quote:

berber kalın ve ağlı demişti abi en kötü ihtimalle 2 günde bir yaparım banyoo

Boşver berberin dediğini sen.. İyice kıvırcık falan olsa bir kaç model olurda, bu dediği saçma geldi bana. Tabii kuaför veya saç uzmanı varsa forumda onlar cevaplasın.

Benim saçımda çabuk yağlanıyor. Banyo yapınca da çok kabarıyor ve kötü duruyor. Kısa olduğunda subay tıraşı civarı, o zaman yağlanmıyor sanırım.
  • quote:

arkadaşlar ben küçüklüğümden beri subay traşı oluyorum kuaförün biri senin saçların kalın subaydan başka bişey yakışmaz demiştin ondan dolayı hep aynı tıraşı oluyorum acaba önerdiğiniz bir saç stili varmı saçmalarım kalın ve yağlı

ayıp değil mi forumdayız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevarbe

quote:

ayıp değil mi forumdayız.

ayıp olan ne
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Kuaförler(Berber) adam olmaz.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ss koy
  • kalından kastın yogunsa ara makası denen bsy var ondan attır saçına

yağlı saclar ıcınde sampuan kullan

gerisi sana kalmıs

ara makasta sacını seyreltir rahat şekil verebilirsin

papaz gibi durmaz en azından saçın
  • Sen ss koyacağa benziyosun!
  •  berber erkek kuaförü olanlar bir bakabilirmi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.