Şimdi Ara

Zengin olmak istiyen erkek kuaför dükkanı açsın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Böyle kârlı bir iş olabilir mi arkadaş? Küçük bir semtte yaşıyorum yaklaşık 7 berber dükkanı var ve benim sürekli gittiğim bir yer var .
    Ne zaman gitsem sıra var , 3-4 kişi sıra bekliyor ve bunun yanında adami telefonla arayıp randevu alıyorlar
    Sadece saç tıraşı 20 TL düşünün , günde 15 kişiyi traş ediyor en az , ki bunların hepsi saç tıraşı değil .
    -Düşününce eksi tarafları şu , zaman bulamıyorlar kendilerine
    -Elektrik parası herhalde aşırı fazla gelmez
    +Ciddi para var ha.
    Ne diyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Berber olmak el becerisi ister öyle hâ diyince açamassın açsanda tutmaz

• davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş
  • ondan sonra foruma gelip berber saçımı mahvetti konuları açıyosunuz.
  • Benim arada gittigim bir kuafor var ama oyle normal bir kuafor degil baya pahali bir kuafor ve erkek berberi degil unisex bir berber ve zengin bir semtte ust duzey insanlara hitap eden bir berber dukkanin onunde hep porscheler falan oluyor icindede birkac tane unlu insan gormuslugum var. bende arada gidiyorum goruyorum fiyatlari baya pahali sac kesimine 200 tl civari aliyorki bu hicbirsey gelen kadinlarda 4000-5000 tl ucret ciktigini gormustum.Kuaforun sahibinde lamborghini gallardo ve mercedes s coupe var.Adam baya zengin ama 20 tlye tiras yapan normal berberlerin bu kadar zengin olacagini dusunmuyorum.
    Bu arada bu kadar pahali yere niye gidiyorsun derseniz zaten sacim uzun 6 ayda bir kiriklarini aldirmaya gidiyorum oda yilda 400-500 civari birsey tutuyorki bu para kimseye koymaz.Normal berberlerde kiriklarini albsadece kisaltma diyorum sacin yarisini goturuyorlar bu berber saci minimum kisaltmadan kiriklarini alabiliyor o yuzden gidiyorum.Baska berbere gitmem zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NUSR-ET -- 6 Kasım 2017; 13:42:19 >
  • İlk olarak el becerisi ister ve sürekli ayakta çalışacaksın.

Yemek yemeye bile zor fırsatın olacak.

Para kazanmak için işe gitmek zorundasın. Ücretli izin mantığı yok.

Ağzın laf yapmalı, çevre edinmelisin. Yoksa müşteri diğer berberler gider. 5 dk bankaya gidip geliyim desen müşteri kaçar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • berbat bir iş modern kölelik tam bir insanlık dramı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Kuaförler(Berber) adam olmaz.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.