Şimdi Ara

Bu Kuaförler(Berber) adam olmaz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaçtır farklı Kuaföre gidiyorum.Nasıl keseyim kardeşim diyorlar.Tabii anlatıyorsun.Uzatacağım saçı çok kesme hatta biraz şekil ver.Durumu izah ediyorsun.Adamlar yine kendi bildikleri gibi kesiyor.Kalkıyorsun gitmiş 5-6 aydır uzattığın saç.Yani arkadaş hep bildiğin şekilde,bildiğin uzunlukta keseceksen ne diye birde kendine profesyonel havası verip soruyorsun.Gelki tekrar uzasın saçlar.

Varmı bu şekil sorun yaşayanlar yoksa bu Malatyaya özgümü.Birde Malatyalı olup iyi Kuaför bilen varmı ?

Not:Tabii saçı usturaya vermiyor ama yine istediğin şekilde,istediğin uzunlukta kesemiyorlar.

• aynı berbere gitmeye dikkat et ben 7 yıldır aynı berbere gidiyorum adam biliyor artık nasıl traş ediceğini direk oturuyorum başlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

aynı berbere gitmeye dikkat et ben 7 yıldır aynı berbere gidiyorum adam biliyor artık nasıl traş ediceğini direk oturuyorum başlıyor

Kaç yıldır aynı berbere gidiyorum.Devamlı soruyor nasıl keseyim diye,devamlıda aynı şekilde kesiyordu.Şimdi farklı yerler deniyorum ama hepsi aynı gibi.
  • Her yerde böyle bunlar ya.. Ben de çook az kes, fazla kısaltma.. makasla hafifçe al, hafifçe topla gibi bir sürü şey söylüyorum. yine gidiyor 3 numara gibi yapıyor adam ya. deli olacak.. korkuma gidemiyorum 6 aydır berbere.. mağara adamı gibi oldum
  • Aynen kardeşim hepsi böyle. Neden böyleler anlamıyorum her seferinde berberden hayal kırıklığıyla çıkıyorum bir kere olsun istediğim gibi kestiremedim saçı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

5 liraya kesen de var, 50 liraya kesen de var..

Mesaj verildi sanırım.

Hemde sert bir şekilde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Mesaj verildi sanırım.

Mobildeyim headshot sesini ekleyin suraya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Erkek adam bakım yapar
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bizim burda bi saç kesimine 10 tl para istiyorlardı. O yüzden 4-5 yıldır saçlarımı kendim kesiyorum. Hatta daha sonra çevremdeki yakın arkadaşlarım ve babamda kendi saçını kendi kesmeye başladı. Yakın olduğum herkez benim gibi kel kafayla dolaşmaya başlayınca bu sene tekrar değişiklik yaptım ve sakalları 3-4 parmak uzattım saçları kazıdım bıyıklarda çok kısa tuttum. Böyle devam ediyorum. Benden tavsiye berbere felan para vermeyin alın bi makine kendiniz kesin.
  • Her zaman yaşadığım sorun adam bi başlıyo kesmeye durduramıyosun...Bide o saçla okula git
  • quote:

Mesaj verildi sanırım.

5lira olan yer zaten özentisiz keser.Bende ona sinirleniyorum.İyi para verip paranla rezil oluyorsun.Bugün gittiğim yer son derece lüks idi ama sonuç iyi değildi.

Burak567

Adama dedim.Hocam uzatıyorum saçı ona göre kes dedim.Yinede en çok istediğim yer enseyi bile kesmiş.Hadi uzasın bekleki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 10 Nisan 2012; 0:02:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

quote:

Mesaj verildi sanırım.

5lira olan yer zaten özentisiz keser.Bende ona sinirleniyorum.İyi para verip paranla rezil oluyorsun.Bugün gittiğim yer son derece lüks idi ama sonuç iyi değildi.

Burak567

Adama dedim.Hocam uzatıyorum saçı ona göre kes dedim.Yinede en çok istediğim yer enseyi bile kesmiş.Hadi uzasın bekleki.

senin gittiğin abartmış biraz..Bu hafta içinde bende gidicem bakalım sonuç nolacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak567

quote:

quote:

Mesaj verildi sanırım.

Burak567

senin gittiğin abartmış biraz..Bu hafta içinde bende gidicem bakalım sonuç nolacak

Ne olacak yine aynı.Soracak nasıl keseyim.Son bildiğini uygulayacak.Bazılarıda adı modeller gösteriyor nasıl keseyim diye.Yalanları batsın.

• Ben pes ettim. Uzatmayı da bıraktım bu deyyuslar yüzünden. Hep 3 numara artık
  • Anlatırken adama kesin konuş.Makineyle sadece enseni ve faulleri alsın.Saçına da sadece makas vursun.
  • Bende 4 yıldır aynı yere gidiyorum dedigim gibi kesiyor hemen hemen ama yinede tam kafamda canlandirdigim stil olmuyor.
  • berber değiştirme aynı berbere gitmeye dikkat et.
  • quote:

Kaçtır farklı Kuaföre gidiyorum.Nasıl keseyim kardeşim diyorlar.Tabii anlatıyorsun.Uzatacağım saçı çok kesme hatta biraz şekil ver.Durumu izah ediyorsun.Adamlar yine kendi bildikleri gibi kesiyor.Kalkıyorsun gitmiş 5-6 aydır uzattığın saç.Yani arkadaş hep bildiğin şekilde,bildiğin uzunlukta keseceksen ne diye birde kendine profesyonel havası verip soruyorsun.Gelki tekrar uzasın saçlar.

Varmı bu şekil sorun yaşayanlar yoksa bu Malatyaya özgümü.Birde Malatyalı olup iyi Kuaför bilen varmı ?

Not:Tabii saçı usturaya vermiyor ama yine istediğin şekilde,istediğin uzunlukta kesemiyorlar.

Sadece malatya da var galiba ..ben de malatyada oturuyorum...geçen gittim berber dayıya dedim ki''dayı saçı kesme sadece düzelt topla'' ...ulan bi kalktım koltuktan adam kafayı neredeyse kel yapmış..ama yine de ellerine sağlık dayının yav.

• kardeşim sende söyle şu kadar uzunlukta gir diye ya sen anlatamıyorsun yada berber işi bilmiyor. istediğin gibi kesmezse para verme almaz.

adamada hak vermek gerek az kesse laf edilir çok kesse laf edilir adamcağız napsın. teknik meseleler bunlar. ama şunu söyleyebilirim bizim berberler hala ortaçağ döneminden kalmış gelişme yok.
  • Şubat sonu mart başı gibi kestirdim en son saçları işte. Ünye'de bir berber. Anlattım adama. 4 cm idi saçım adam resmen 3 numara yaptı. Sonra anladım ki hepsi aynı. O yüzden artık berbere gitmiyorum. Adam gibi, Şükrü Dudu gibi bir erkek kuaförü bulursam ona gidecem ama Samsun gibi bir yerde zor.

1.5 aydır kestirmiyorum saçları. Şimdi 6.5 cm. Fidan gibi uzuyor. Keşke boyum da öyle uzasa. (alakasız geldi farkındayım )
  • ya kel olsaydınn neye şikayet edecektin:)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.