Şimdi Ara

beratcan ın annesi suclumu degilmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• delil yetersizliği var
  • Duygusal karar veremezsin. Adam belki cezasını hafifletmek için kadını suçladı vs. olaylar tam belli değil 1 hayatı böyle yok edemezsin ki.

Ha ben olsam ikisine de müebbet
  • kadin sucludur savci 2.kez tutuklama istegi yapmis helal olsun o savciya bunun aciklamasi olamaz neymis kocasindan ilgi gormemis adam sabahtan aksama kadar calisiyor ne icin karisi cocuklari icin eve yorgun gelip en buyuk eglencesi olan tv karsisinda uyuya kaliyor sonra vay efendim kocasindan ilgi gormedi bu ilgi olayi moda oldu son donemde kadin olsun erkek olsun esini aldatan midesizdir hicmi vicdani yok esi ise gidince dostuyla birlikte olmak aksam birsey olmamis gibi davranmak

• Muebbet yiyenler nasıl yaşıyor orda yav. İnsanın duvarlar üstüne üstüne gelir ilk girdiğinde. Orda ölene kadar kalcagini bilmek..

• quote:

Orijinalden alıntı: dhdh

Muebbet yiyenler nasıl yaşıyor orda yav. İnsanın duvarlar üstüne üstüne gelir ilk girdiğinde. Orda ölene kadar kalcagini bilmek..

Eskiden 10-15 gün yetiyormuş. Dışarıya bir göz at hocam. Bizlerin de etrafını sarmış durumda bu duvarlar. Hem de binlerce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimizatio3n12123 -- 1 Nisan 2016; 7:24:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısınız hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Tosic i kim aldi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

kadin sucludur savci 2.kez tutuklama istegi yapmis helal olsun o savciya bunun aciklamasi olamaz neymis kocasindan ilgi gormemis adam sabahtan aksama kadar calisiyor ne icin karisi cocuklari icin eve yorgun gelip en buyuk eglencesi olan tv karsisinda uyuya kaliyor sonra vay efendim kocasindan ilgi gormedi bu ilgi olayi moda oldu son donemde kadin olsun erkek olsun esini aldatan midesizdir hicmi vicdani yok esi ise gidince dostuyla birlikte olmak aksam birsey olmamis gibi davranmak

3. Kez yapti hocam

• bilmiyordum yanlış söyemişim kadın o kadar girdi çıktıki takip edemiyoruz malesef bundan sonrada bu tür olaylar olcaktır
  • Beratcan kimbi anlatn hele
    Annesikim onuda bilmiyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HerGiyotineBurnunuSokma -- 1 Nisan 2016; 9:47:46 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

bilmiyordum yanlış söyemişim kadın o kadar girdi çıktıki takip edemiyoruz malesef bundan sonrada bu tür olaylar olcaktır

Yok yanlis sesiniz diye demedim savci resmen ugrasiyoe bende takdir ettim ulkenin boyle savcilara ihtiyaci var

• Suçlu değil

• onu kamisama bilir
  • Suclu o adamla yatmasaydı bunların hic biri olazdı.

• evli olan cogu kadın is yerinden birini buluyor
    kocası benim karım yapmaz diyor
    sonucta kadın is yerinden kimi bulsa uc bes on derken hayatını yasıyor
    ama donup dolasıp saf olan kocasına geliyor

kimse kadına ceza veremiyor.gayet normal bir durum.

ama burda adam kadınla 6 sene yani 1000 lerce kez sey yapınca unutamamıs

adam kendi kararıyla cocugu yok etmis

kadının bunla ilgisi yok sadece aldatmadan dolayı kocası bosarsa bosar

kadın masum ama koskoca yargı cozemiyor

• Olay ne

• quote:

Orijinalden alıntı: The Tenth Doctor

Duygusal karar veremezsin. Adam belki cezasını hafifletmek için kadını suçladı vs. olaylar tam belli değil 1 hayatı böyle yok edemezsin ki.

Ha ben olsam ikisine de müebbet

Hocam adam ile kadının birlikte fotoğrafı var. Ayrıca madem adam ilgilenmiyor gider boşanırsın sonra ne yaparsan yaparsın. Son olarak adam ilgisiz davranıyor derken neyden bahsediyoruz? Maddi olarak mı, fiziki olarak mı? Diyelim ki maddi; kısaca o zaman kadın o.. olur, hadi o değil de fiziki veya cinsel olduğunu düşünelim; onun nefsi var, fiziki bir ihtiyaç diyelim, o zaman olaya tersten bakalım,ben evliyim eşimin çocuğu olmuyor bende gidip başkasından çocuk yapayım bunu mahkeme kabul edecek mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hukuk, "ben olsaydım" ile işlemediği için suç oranları yüksek zaten. Yeterli delil olmadığı için serbest kaldı, savcı kararlıymış ki o merdivenlerden o kadını 2 kere indirdi ama delilsiz bir hiç. Allah kimseye öyle eş, anne, komşu... vermesin.
  • suçlu diyemeyiz. çünkü cinayette bir rolü yoktur. adam tasarlamış ve öldürmüş. kadının yaptığı şey zina. cinayetten yargılanamaz diye düşünüyorum
  • Kadının cinayeti azmettirmiş olma ihtimali var ama biri itiraf etmediği sürece kanıtlanması imkansız. Zina da suç değil zaten.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.