Şimdi Ara

Berat bey nerelerde ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
1
Favori
25.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
574 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: acaluka

Gerçekten vizyon sahibi yenilikçi ve ilerici bir lider ve kendi alanlarında kendini kanıtlamış uzman bir kadroyla 5 yılda toparlanır, 10 yılda iyi duruma geliriz. Ama işte halkta o insanlara oy verecek kafa yok...

Alıntıları Göster

Şov namazlarını kılarlarsa seçilme ihtimalleri var

• Kaybolan ekonomiyi ariyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Valla Ayasofya'da kılıç-kalkan oynasalar artık kurtarmayacak gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 6 Ağustos 2020; 20:37:28 >
  • Ya tuvalettedir ya da Özge Hanım'ın yanında.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Osmanlınin borçlarını ödeyip ülkeyi sahlandiran Atatürk gibi bir lider biraz zor gelir o yüzden haklisin bittik desek %99999 ihtimalle haklı konuşmuş oluruz karamsar değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BenYoruldumHayat B kullanıcısına yanıt
    Şöyle bir şey yazmış

Berat bey nerelerde ?

• Daha çok arkamız açık gibi geliyor bana.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -dehşet- kullanıcısına yanıt
    Aynen

• Beyler valla hiç umudum kalmadı yolu yakın iflas bayrağını tamamen çekmenin.Üç kuruş paranız varsa dolara altına atın yüksek demeyin.Ülkenin durumu hiç iyi değil ama keşke elimizden gelen bir şey olsa.Ülke günden güne batarken tabi şirketleri yatırımcılarıda vuruyor.Borsada bu ay kaybettiğim paralar ile küçük bir işletme açardım.Destek direnç diyorsun her grafikte teyit ediyorsun yok tık yok abi.Daha düşmez diyosun dibin dibini görüyosun.Kısaca size tavsiyem Bist oynamayın tlnin geçtiği hicbir yatırıma girmeyin.Bu da abiniz kardeşiniz ufak bir tavsiye olsun.Zararı en aza indirmek için gittigidiyor hesabı açtım şu an az ürün var ama ilerde artıcak bi bakmanızı tavsiye ederim.Zararının neresinden dönersek kardır usta.Linki bırakıyorum: https://www.gittigidiyor.com/magaza/kilifportal bi bakmanızı rica ederim gençler durumlar sıkıntılı bari bizde iflas bayrağını çekmeyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FF49CD023

Şöyle bir şey yazmış

Allahım sen sabır ver. Gerçekten nasıl insanı bu kadar keriz yerine koyabiliyorsunuz anlamıyorum

• Kaçış planımı yapıyolar acaba

• Liny L kullanıcısına yanıt

+100000 Güzel yorumlamışsın. Ağzına sağlık.

Gerizekalı cahiller yüzünden ülke battı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ImPerspektif

Doğru kişiler = Mansur Yavaş vb. kişiler.

Pandemi dönemi, siyasi baskılar filan demeden Ankara'nın 20 yılı aşkındır süren esaretini bitirdi. Her durumu şeffaflık ile yapıyor. Her adım kamuoyu ile paylaşılıyor ve halk parasının nereye gittiğini biliyor, hizmet alıyor.

Mansur Yavaş gibi yöneticiler gelirse ülke kısa sürede düzelmez ama 5 yıl içerisinde ciddi yol katedebiliriz. Sadece liyakat sistemi olsun. İş bilen adam doğru yere gelsin. Ekonomiden anlamayan adam devlet bankası yönetimine filan gelmesin, danışman filan olmasın. Sporcu ise sporla ilgilensin. Bu kadar basit.

Öyle adam gelsin, kuru ekmeğe razıyım. Sıkarız dişimizi ama bu ihanet örgütü saraylarda yaşayıp, cahil kitlesiyle dalga geçerken, beni de eziyorsa, ölüyorum desem yanlarında olmam. Bu ülkenin başına Türk gelmek zorunda. Bunlar gibi ne idüğü belirsiz, tarikat sevici ve din simsarları değil.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.