Şimdi Ara

Benzinlikte Yanlayan Arizona Kertenkelesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler selam, cümleten hayırlı bayramlar öncelikle.

Az evvel, yaşadığım yerdeki benzinlikte 10 liralık gaz alan, stopları yanmayan dökük kuş serisi arabayla bi yaratık yanladı. Hem de benzin pompalarının arasında. Artistlik olsun diye gaza abanıp aralarda bi tur atıp kalktı gitti.

Benzinliktekilere kamera görüntüleriyle şikayet etmelerini söyledim ama pek yanaşmadılar. Allah korusun bi pompaya çarpsa tehlikeli durumlar olabilirdi.

Şimdi ben gidip görevli arkadaşlardan rica etsem, kayıt cihazının ekranından telefonla çekip emniyetin whatsapp'ına göndersem şikayeti değerlendirirler mi?

Görüntünün netliğine göre plaka belli olabilir. Birazdan oradan tekrar geçeceğim. Ne yapayım? Yanına bırakmak istemiyorum aslında bu kertenkelenin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ondan olsa olsa osuruk böceği olur

• En nefret ettigim tip benzinlikte patiyle kalkanlar yapan arac gruplari belli zatende keske ciddi yaptirim olsa

• Ankara mı?

• adamlar hala dogan aracına 15bin tl istiyor .....demekki hala talep var o paraya 94 model bmw alınır....
  • Yok hocam İstanbul Kurtköy.

Yalnız bu öküz patiyle kalkmadı, bildiğiniz pompaların arasında yanlayarak bi tur attı. Az kalsın gömüyodu bitanesine. Gömse yangın, patlama vs olabilirdi. Ciddi bir durum yani.

• genellikle hava kararınca çıkıyorlar,büyük ihtimal kayıtsız hurdaya ayrılmış bir araçtır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: thesnakesabo

Yok hocam İstanbul Kurtköy.

Yalnız bu öküz patiyle kalkmadı, bildiğiniz pompaların arasında yanlayarak bi tur attı. Az kalsın gömüyodu bitanesine. Gömse yangın, patlama vs olabilirdi. Ciddi bir durum yani.

Kurtköyse normaldir hocam bunların neslinin en son tükeneceği yer Kurtköydür bence.
  • Bu şikayet mevzuuyla hayli içli dışlı olduğum için yanıtlayayım.

Petrol istasyonunun içi TCK ya göre karayolu olarak geçmez.İstasyon sahibinin özel mülkiyet olarak geçer.Bu yüzden trafik polisi herhangi bir cezai işlem uygulayamaz.

Olaya "özel mülke izinsiz girmek" açısından bakmak gerekir.İş baya karışık yani sonuçta orası bir ticarethane ve izin alınarak girilecek bir yer değil.Eğer kamera sesli kayıt da yapıyorsa ki sanmıyorum,ancak o zaman polis çevreyi ses ile rahatsız etmekten dolayı cezai işlem uygulayabilir.

• Birkaç saat önce ara sokakta 2 tane gördüm biri 131 diğeri şahindi, resmen el freniyle dönerek sokaklara girip arabayı da sürekli bağırtıyordu, içinde de 5 adet gereksiz varlık, kafalar 1 milyon kaldırımda yürüyorum bana ve diğer insanlara boş boş laf atıyorlar... Eski Dodge 250lerden lazım böylesinin peşine takılıp direk vurmak gerekiyor araçlarına ki beter olsun namussuzlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: KayhanKaan

quote:

Orijinalden alıntı: thesnakesabo

Yok hocam İstanbul Kurtköy.

Kurtköyse normaldir hocam bunların neslinin en son tükeneceği yer Kurtköydür bence.

Bunlarin tukenecegini sanmiyorum hocam

• Yaşam alanları o bölgeler genelde.Üzerindeki fosforlu şapka ve kıyafetlerden de tanıyabilirsiniz
  • Kuş serisi degildir o kuş serisi olsa yerinde duramassin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.