Bildirim
||| Benzinli S&S vs Dizel |||| -- B Segmenti City Car
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Birazda kullanım şartlarına bağlı.Sehirici kullanıp dizele verilen parayla donanım almak isterseniz benzinli model tercih edilebilir. -
Aslında şehirdışı yolculukları senede 3-5 kere yapan biri olarak soruyorum bunu.
Genelde şehir içi olduğundan dolayı sanki 1.4 Benzinli S&S daha mantıklı geliyor bana... -
start stop çok mu lazımdı? Ben hergün kullanıyorum araç passat 2012 model, gözle görülür bir faydasını görmedim.Işıklarda bazen duruyor sadece sessizlik oluyor.Dizel araç almanızı öneririm, devir tasarruf devri.SS den önce arabanın ne kadar yaktığı önemli benim için. Olmadık bir yere işiniz düşünce ne kadar yakacağını az buçuk biliyorsunuz ve bütçeyi zorlamıyor
-
Hocam B segmenti için dedim. Senin aracın D segmenti. -
mümkünse dizel SS li olsun. benzin pahalı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: lexus
mümkünse dizel SS li olsun. benzin pahalı
+1 dizel ss li daha avantaj -
Uygun fiyata 20.000km altı Honda City'ler var. 5-7 litre arası yakıyor. Start Stop ihtiyaç duymuyor. Sahipleri çok uygun fiyata satıyor genelde.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-astsubay-dan-servis-bakimli-cok-temiz-80675011/detay -
Ben bu s&s midir ne saçmalıktır; bunun bir kandırmaca olduğunu düşünüyorum. Yakıt ekonomisine önemli bir katkısı olacağını düşünmüyorum.
Ve dizelden şaşma diyorum. -
Start-Stop ben kendimde yapıyorum. Işıklarda 30sn ve üzeri yazıyorsa stop ediyorum 3-4sn kala marşa basıyorum. Çok zor bir şeyde değil, doğru dürüst bir tasarruf sağlayacağınıda sanmıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: BenGiDeR
Start-Stop ben kendimde yapıyorum. Işıklarda 30sn ve üzeri yazıyorsa stop ediyorum 3-4sn kala marşa basıyorum. Çok zor bir şeyde değil, doğru dürüst bir tasarruf sağlayacağınıda sanmıyorum.
Arabaya daha çok yakmaz mı bu şekilde ? Start stop un kayda değer pek bir faydası yok . . . -
quote:
Orijinalden alıntı: SerkanYazgan.
start stop çok mu lazımdı? Ben hergün kullanıyorum araç passat 2012 model, gözle görülür bir faydasını görmedim.Işıklarda bazen duruyor sadece sessizlik oluyor.Dizel araç almanızı öneririm, devir tasarruf devri.SS den önce arabanın ne kadar yaktığı önemli benim için.Olmadık bir yere işiniz düşünce ne kadar yakacağını az buçuk biliyorsunuz ve bütçeyi zorlamıyor
Direk kullanıcı yorumları daha faydalı oluyor...
teşekkürler.
-
Tasarruf saglıyor yakıtı da düsürüyor. Sitelere girip bakarsanız görursunuz. Ornegin 4.6 yakan arac ss ile 3.6 yakıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: K.B.R.O
Tasarruf saglıyor yakıtı da düsürüyor. Sitelere girip bakarsanız görursunuz. Ornegin 4.6 yakan arac ss ile 3.6 yakıyor.
SS daha çok araçların doğaya saldığı co2 miktarını düşürür. Örneğinizde ki gibi bir düşüş söz konusu bile değil.Öyle olsa tüm araçlar SS li olurdu şuan100 km şehir içinde çok uzun beklemelerde (1dk üstü) 0.3 , 0.5 lt belki etkiler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X