Şimdi Ara

Benzinli Opel mi Dizel Yeni Lineami

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Sıfır araba almakta 2 . el arac almak kadar zormus

Dün Bursa linea bayisinden Yeni linea 1.3 dizel Urban donanimi icin 36.750 fiyat aldim sigorta dahil Arac ta digital 2 yönlü klima dahil baya özellik var Tabi esp , cruise gibi özellikler yok ....

Bugun opel de Fiyatlari 1000 lira cekmis Yeni opel Baz donanim 38 bin ,Clasic enjoy ve sedan enjoyda 37 bin lira ... Sizce Allah izin verirse uzun vadede binmek icin hangisini almak lazım Bu arada 2000 civari geliri olan bir memurum :))))

• Bu arada Opel Cora 1.3 dizel enjoyda 38 bin lira
  • yeni linea
  • arkadaş gelirinle ,yakıt giderinin orantılı olması bakımından dizelden şaşma,yoksa benzinli ,ocağına incir ağacı dikebilir! dolayısıyla al dizel lineayı mis gibi bin!
  • 37 bin benzinliler Opel Astra bu arada .Bunlari alip tüpmü taktırsam diye dusundum Lineayı dün baya incelemdim Dıs tasarımı cok hosuma gitmedi acıkcası ama Fiyat ve yakıt acısından birde vergi en uygun linea gibi
  • Baz donanım opel astra alcağınıza

Cruze LT alın, 40,090 TL liste fiyatı var, 37.000 e bırakırlar. Motor opel ile aynı, ecotec motor.

Dizel Linea alcağınıza

Dizel Yeni Aveo LT alın, 39,292 liste fiyatı var 37.000 e bırakırlar. Motor Fiat ile aynı 1.3 multijet motor.

cruze da aveo da fazlasıyla donanımlı ve güvenli araçlardır. İkisinin de en boş versiyonunu bile alsanız 8 hava yastığı, cruise control, ESP, ASR, Direksiyondan müzik sistemi kontrolü vs. var. Yeni Aveo da ek olarak Yokuş kalkış desteği, bluetooth vs. gibi donanımlar mevcut. linea ya yada baz donanım opel e para dökmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi `bELa -- 13 Eylül 2012; 11:38:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lineaya gözün alışır merak etme fluence bile gözümüz alıştı bizim ayrıca linea nın ön makyajı öncekine göre baya bi iyi olmuş içi keza öyle, benim tavsiyem lineayı algeç donanım ve fiyat çok iyi,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Madem Linea'yı düşündünüz aynı platformu paylaşan TATA Manza ve Tata Vista modellerini de tercih edebilirsiniz. Üstelik 10 Bin TL cebinizde kalır:

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=65710195
  • ikisi de değil..40.00tl esp,hız sabitleyici vs olmayan baz donanımlı arabaya ki özellikle lineaya vereceğinize az daha koyun 45.000tl ye toyota auris 1.6 elegant alın lpg taktırın paşa paşa binin..araç full donanım olacak ve lpg ile çok az yakacak..en azından inceleyin..

linea gibi dar uzun ,tasarım özürlüsü bir araca o kadar para vermeyin..5.000tl fazla verirsiniz en azından aurise binersiniz..

arkadaş aveo önermiş iyi güzel de donanım için sınıf düşürdükten sonra ne anladım o işten..tam aksine dizel almayıp bir üst sınıf araç almak yine full donanım ile daha mantıklı

ha derseniz illa bu iki araç arasından hangisi gözüm bunlardan başkasını görmüyor.o zaman linea ağır basar..fakat yine söylüyorum aracı uzun yıllar kullanacağınızı da düşünerek toyota üzerine yoğunlaşın derim..fiyatları çok uygun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atiktuk -- 13 Eylül 2012; 11:33:10 >
  • Opel classic 3 baz versiyon = 33 bin lira Enjoy =37 bin bu arada Dün linea dan önce Aveo Lt sedan ve hb modellerini inceledim 39 luk sedanı 37 bine indiler Ama arac 75 beygir Linea 95 beygir o yüzden aveo yu eledim Arac almaya 30 binden cıkarak geldigim icin 37 tavan benim icin ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaran

Opel classic 3 baz versiyon = 33 bin lira Enjoy =37 bin bu arada Dün linea dan önce Aveo Lt sedan ve hb modellerini inceledim 39 luk sedanı 37 bine indiler Ama arac 75 beygir Linea 95 beygir o yüzden aveo yu eledim Arac almaya 30 binden cıkarak geldigim icin 37 tavan benim icin ....

Astralara lpg durumu biraz sakat.
    forumda birkaç arkadaş lpg ile beraber bir kit taktırım sorunsuzca bindiklerini belirtiyor bunu araştırın.
    Linea B sınıfından hallice bir araba ben hiç beğenmiyorum fakat dizel olup 36k ya alınabiliyorsa avantajlı.
    Eğer ayda 500km yi geçmiyorsanız dizel araba almak da çok mantıklı değil direk astraya yönelin.
  • 4K URBAN 1.3 MULTIJET 95 HP = 39.020

arkadaslar pesin fiyatı buydu 1500 lira Avea kamu inidirimi aldim +1000 de kendileri indi = 36500 e Urban Donanimli versiyonunu aldim

Aracta Digital klimadan Sis farına Bir cok özellik var Bu Fiyata Daha iyisi yok malesef ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaran -- 13 Eylül 2012; 14:03:10 >
  • hayırlı olsun kazasız belasız binin inşallah.

bu arada bazı satıcı arkadaş yine fırsatı kaçırmayıp araya reklamlarını sıkıştırmışlar. Ama bu sefer resim koymamışlar üzüldüm gerçekten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.