Şimdi Ara

Benzinli focus mu bravo mu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir kaç gün içinde hızlı bir şekilde karar vermem gerekiyor.iki araç arasında kararsız kaldım fiyatları birbirine yakin. 2006 model benzinli focus mu 82000 km de - 1.6 trend stil paletli(hız sabitleme,deri direksiyon ,4 cam otomatik)- yoksa 2009 model 1.4 tjet emotion bravo mu 125000 km de.araçların ikisinin de hasar durumu yok.bravo da turbo sıkıntısından çekiniyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bravo.

emotion en dolu paket. üstelik turbo motor ve lpg uyumlu. çok mantıklı seçim bence. turbo ortalama 200 bin km kadar gider diye biliyorum.
  • Merhaba bende bravo var 1.4 t-jet emotion donanım olarak trend focusa 5 çeker. turbo da sıkıntı olmaz koltuğa yapıştırıyor yokuşta 6. Viteste plaka okutmak çok zevkli oluyor. Bagaj 400 lt ile sınıfının en genişledi den.
  • binici için bravo ağır basıyor gibi. seneye satacaksanız fokus.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle Bravo
  • Yaklaşık 3 hafta önce ben de bu ikilemde kalmıştım. Bravonun diz mesafesini beğenmedim. Onun dışında bravoda karar kalmıştım. Diz mesafesi yerindeyse bravo boş focus dan daha iyi bir tercih olur binici için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence 1.4 T-jet Emotion Bravo.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    civic mi focus mu?
    9 yıl önce açıldı
    Colt mu ,clio mu?
    12 yıl önce açıldı
    Focus mu Corolla mı ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bence bravo daha iyi.
  • Bravo kullanıcısıyım. Uzun sure biner fazla zorlamam dersen bravo al. Kaygılaysan focus ama tüplü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakikaten bravo.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.