|
Bildirim
|
Benzin fiyatları uçuk ona eyvallah da, yılda 7-8bin km yapıp arabayı yürütmekte zorluk çekiyorsan en baştan Lpg'li veya daha ucuz bir araba almayarak hata etmişsin demektir, bunun dizelle benzinle ilgisi yok. 15bin fark verip dizel alsan bir daha yakıt almayacak mıydın, mazotun litresi 3 lira mı? Mazot çok ucuzmuş veya benzinli araba 10lt yakarken, dizel 5 yakıyormuş gibi konuşuyor herkes bu tip konularda.
Bu ülkede akaryakıt ortalama gelire oranla müthiş pahalı, ne tip araç alırsan al bunun acısını çekeceksin. |
Ortalama hız 68 km ile yüketim fotoğrafı atıyorsun sonra milletin şoförlüğüne laf ediyorsun hadi bide 22km/h tüketimini görelim bakalım nasıl şoförmüşsün
![]() |
3 Kuruşluk yakıt farkı bile bütçeni alt üst ediyorsa senin neyine benzinli araba dostum.Eskide olsa B Sıfıda olsa Dizel alacaksın bu kadar basit.
|
1 TL Olsun. Depoda 50 TL Yapar. 50-100 bin tl değerinde arabaya binip. ayda 50 tl vs seni etkiliyorsa dizel almalısın.
|
Türkiye`de bana göre 7 litre üzeri yakan benzinli araba kullanan arkadaşlar zengindir :) Ben olsam lpg taktırırdım işini düzgün yapan birinden.
Ayrıca artık dizel araç bile fazla yakıyor.Hiç bir dizelin cazibesi kalmadı bana göre artan akaryakıt fiyatlarından dolayı.Benzin fiyatına yaklaştı mazot. Litresi 2.73 den gaz almaya devam ![]() |
3 kuruşluk fark dediğin neredeyse 1 TL.
|
Ne 3 kuruş farkı ? Neredeyse litrede 1 TL fark var. Haftada 100 TL alsan ayda 16 Litre yapar yılda 192 litre yapar.
Bunun kaskosuna sigortasına mtvsine muayenesine gelen zammı var. |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skandalek -- 9 Nisan 2018; 13:55:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skandalek -- 9 Nisan 2018; 14:12:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skandalek -- 9 Nisan 2018; 14:20:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |