Şimdi Ara

Benzinin litresi 28 kuruş.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet doğru duydunuz. Tam tamına 28 kuruş yani 0.45 riyal.

Suudi arabistanda çalışıyorum(mekke). Bazı arkadaşlar gideceğimi biliyorlardı.

Burada araba almakta, depoyu fullemekte çok kolay. Mustang 2008 gt ortalama 32-35.000ti civarları.

Hummer h3 2008 yine aynı fiyatlar.
    Ülkemizde pek göremediğimiz yüksek cc binek otomobil ve jeeplerden bahsetmiyorum bile.

Fakat şöyle bir husus var,bedava olsa dahi ülkemi hiç bir yere değişmem. Gelmeyin abi buraya, hayat sıfır bile değil.
    Saygısızlık, pislik, sıcak...

Benzinin litresi 28 kuruş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baba Naber -- 12 Ekim 2014; 16:06:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gecen sene riyal %20 daha ucuzdu bide :D gecen sene gitsen 20-23 kr olucakmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PwaGG -- 12 Ekim 2014; 16:08:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PwaGG

Gecen sene riyal %20 daha ucuzdu bide :D gecen sene gitsen 20-23 kr olucakmis

Kabe tünel hattı için buradayım.
    Sevdiğim insanlar olmasa bir dakika durmam bile

He unutmadan, trafik kültürü yok.
    Sinyalsız şerit değiştirmenin, makasın kralı burada.
    Gece far bile yakmıyor bazıları..
    Kaza yaptım ah, tüh derdi yok. Vur, devam et...

Türk ehliyeti geçmiyor bu arada.

• Orda 2.000 cc araçlar için "gitmiyor", "sürünüyor", "inip ittirirsin" diyorlardır herhalde...
  • kuveytte çalışan bir arkadaşım var oda her zaman aynı şeyi söylüyor:

"Fakat şöyle bir husus var,bedava olsa dahi ülkemi hiç bir yere değişmem. Gelmeyin abi buraya, hayat sıfır bile değil.
    Saygısızlık, pislik, sıcak..."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r0x -- 12 Ekim 2014; 16:18:16 >
  • Bu ülkede de Suudi arabistan gibi her yerden petrol fışkırsa 18 kuruş bile olur.
  • Hocam istanbuldan bi tanıdığım da orda metro projesi için Mekke ye gideceğini söyledi. Sanırım farklı farklı şirketlere parça parça vermişler işi siz ne için ordasınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagatayu -- 12 Ekim 2014; 16:33:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 LT YUDUM YAĞ 18 TL YANMIYOR..
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Peki içme suyun litresi kaç kuruş ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Baba Naber

quote:

Orijinalden alıntı: PwaGG

Gecen sene riyal %20 daha ucuzdu bide :D gecen sene gitsen 20-23 kr olucakmis

Kabe tünel hattı için buradayım.
    Sevdiğim insanlar olmasa bir dakika durmam bile

He unutmadan, trafik kültürü yok.
    Sinyalsız şerit değiştirmenin, makasın kralı burada.
    Gece far bile yakmıyor bazıları..
    Kaza yaptım ah, tüh derdi yok. Vur, devam et...

Türk ehliyeti geçmiyor bu arada.

Avatarınız motosiklet netten tanıdık.600rr yok muyudu sizde?

Edit: İmzayı gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gralcan -- 12 Ekim 2014; 19:09:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: chairman of the board

Bu ülkede de Suudi arabistan gibi her yerden petrol fışkırsa 18 kuruş bile olur.

Tabi canım.... Avrupanın her yerinden petrol fışkırdığı için bizden ucuz orada. Hatta ortadoğuya komşu olduklarından da maliyetleri 0.... Mısır gibi bir ülkede petrol çıkmaz ama lt si 25 cent gibi bir rakamdı. Şimdi Rabialar el attı, kaç krş oldu bilemeyecem. Yunanlılar rafineri kurmak zorunluluğu bile hissetmeden bizden 1.5 TL den alıp halkına 2 eurodan satıyor. Bizim ülkede de petrol fışkırsa herhalde dünyaya örnek teşkil edip 10 TL den satarlardı.
  • Orda olsam en az 6000cc diyorum. Ama bedava olsa bile gitmem orası ayrı, Türkiye candır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOOSTEDTR -- 12 Ekim 2014; 20:15:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATTRACTIVE

Orda olsam en az 6000cc diyorum. Ama bedava olsa bile gitmem orası ayrı, Türkiye candır.

Tayyip orda olsa emin ol yine 1.3 e binerdin adı üstünde tayyip bu tayyibin olduğu hiç bir yerde Türke huzur yok

• Baba Naber kullanıcısına yanıt
    Pahalıymış Suud da :).... Ben de kısmetse Türkmenistan yolcusu olacağım, şirketle anlaşabilirsek. Dün Türkmenistanla ilgili ayna programını seyrettim.

Doğalgaz, elektrik, su bedavaymış. Her aile için de aylık 120 lt benzin ücretsiz, kota dolduktan sonra ücretliymiş.

2000 motorlu bir araç için 2 depo dolusu benzin bedava yani.... Biz de petrol fiyatları düşüyor, ne zaman indirim gelecek, yoksa zammı gelecek diye diken üstünde oturalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimAtmaca

Peki içme suyun litresi kaç kuruş ?

S. arabistanı bilmem ama Çek Cumhuriyeti Prag'ta 0.5 litre suyun fiyatı 1.5 Euro idi
  • Şuydu buydu derken Jeopolitik konum açısından 1 numara olan Ülkeyi bize zehir ettiler sadece bu iktidar değil neredeyse hepsi .

Dertsiz , tasasız yaşayamadık bu topraklarda bir türlü .
  • Araplara laf edicem ban yicez gene ondan susuyorum

• Dizelin litresini de yazın forum şok olsun :)
  • o kadar olsun gitmişken keyfini çıkartmak lazım
  • Kurallar cok iyi.

Ozellikle vur devam et harika

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Şuydu buydu derken Jeopolitik konum açısından 1 numara olan Ülkeyi bize zehir ettiler sadece bu iktidar değil neredeyse hepsi .

Dertsiz , tasasız yaşayamadık bu topraklarda bir türlü .

Öyle bir yer olduğunu sanmıyorum dünya üzerinde ne yazık ki.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.