Şimdi Ara

Benzinde Stop Etme Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
87
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 2011 model Ford focus aracım var. Üzerinde Atiker sıralı sistem LPG takılı.

Benzinde özellikle düşük devirlerde araç stop ediyor. Bundan önce bir süre kullandım, araç düzelir gibi oldu ama 1-2 hafta tüpte binince yine aynı şekilde devir 0'a düşünce stop ediyor.(Benzinde). LPG de iken böyle bir sorun yaşamıyorum. Daha önce başına gelen veya çözümü hakkında bilgi sahibi olan var mıdır?

Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benzinleri biraz sorunlu maalesef bazı tipleri sübap ayarlı oluyor ,sübap ayarı yaptırdınız mı hiç başıma çok geldi öyle sübap ayarı ile olmuştu.

• Boğaz kebeleği...

• Arkadaşımın Corollasında benzer sorun yaşıyor. Fabrika çıkışı landirenzo var onda da. Geçen bir yere gideceğiz peş peşe kavşakta stop etti ve kalakaldı ortada, işin kötüsü kazaya neden olabilecek bir durum bu. 3-4 defa gitmiş servise ama çözüm olmamış. Filtreleri falan sürekli değişiyormuş. Geçiş ısısını yükseltmesini tavsiye ettim. Bence yıllar önce lpg kullanıyordum Mitsubishi aracımda çok çektim bu stop etme olayını en sonunda elimle geçirtmeye başlamıştım. En sonunda da lpg'yi doldurmadan benzinle kullanmaya başlamıştım. Bir daha da bulaşmadım LPG'ye. Ben kışın problem yaşıyordum, yazın LPG'ye geçerken stop etme olayı bana çok garip geliyor. Ben daha aracı park yerinden çıkartırken geçerdi LPG'ye çünkü hava zaten sıcak ve soğutma sıvısı belli bir sıcaklıkta oluyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    benzinde stop etme
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.