Şimdi Ara

benzin ve mazotta zam müjdesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• "Bu geceden itibaren benzinde 37, motorinde 32 kuruş fiyat artışı bekleniyor."

• hemen yazayım.. sonuç da dışarıdan alıyoruz, hükümetin suçu yok!
  • Valla dün boğazda kaşıbeyazda balık yedim, sokaktaki kalabalık olsun,mercedese binen 1.60 lık orta sınıf kadınlar olsun,çöpleri bile atv ile toplayan hurdacılar olsun vb... bunları görünce dh de ekonomik kriz var diyenler aklıma geldi, dudağım bruce willes gibi bükülerek güldüm.

Millette sağlam para var .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayda 18 lira daha fazla yakıt parası vereceğim demek. Lanet olsun dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malvolorne

Valla dün boğazda kaşıbeyazda balık yedim, sokaktaki kalabalık olsun,mercedese binen 1.60 lık orta sınıf kadınlar olsun,çöpleri bile atv ile toplayan hurdacılar olsun vb... bunları görünce dh de ekonomik kriz var diyenler aklıma geldi, dudağım bruce willes gibi bükülerek güldüm.

ben dün bağcılarda tavuk döner yedim dışarıda hiç kadın yoktu. sadece tofaşkçılar vardı.
  • Dün iyiki fulledim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • www.karmodplastik.com
    Petrol ve Akaryakıt istasyonlarına yeraltı su depolama tankları
    https://www.karmodplastik.com/blog/akaryakit-istasyonu.html

şöyle bir şey alıp bahçeye gömmeli , bir de pompa ....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mazota dev bir zam daha!
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Süremezken 5liraydı normale döner gibiyiz 6 oldu. Asıl normal 7 lira. Bizim için NORMAL olan bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bişey olmaz ya kaldırımlarda park edecek yer yok,kafeler dolu,avmlerde kuyruk var,otoparklar dolu,tatil gelince otellerde yer yok, benzinliklerde sıra var,marketlerden millet poşet poşet alıyor,herkeşin elinde aypon var,caddeler lüks arabalardan geçilmiyor,halkpazarlarında iğne atsan yere düşmez,ramazan gelince pide kuyrukları var,millet şans oyunları için sıraya giriyor,starbuckslarda bi kahveye 15 20 lira veriyoğlağ,blek frideylerde alışveriş yapıyorlar,krismislerde çam ağaçları yok satıyor,pazar günleri sinemalarda bilet kalmıyor,kargolarda yoğunluk var, her evde elektrik var,herkesin interneti var, herkesin sosyal medya hesabı var,eskiden fırın yoktu buzdolabı yoktu,yol yabdı,köprü yabdı, avrupada 1 tane domatesi kaç yurolara alamazsınız,nusret'in restoranı hep kalabalık,her sömestrede tatile gidiyorlar ,yaz gelince hep düğün var,hastanelerin yenidoğan birimlerinde yoğunluk var,forumun araba bölümü çok aktif,hurdacılar çöpleri atv ile topluyor,yerli araba gö?lerde,avrupa'da benzini tl çevirince burası daha ucuz,iskandinav ülkeleri battı,avrupadan ilerdeyiz,almanya kıskanıyor, hollanda 3.havalimanını çekemiyor...

Ejderya ve smotie ile

• mütemadiyen şikayet ediyorsunuz.beğenmeyen binmez arabaya
  • Forumda açılan "benzine/dizele/lpg'ye zam geldi ....cilerin gözü yaşlı " şeklindeki başlıkları; bu başlıklar altında atılan mesajları, her zam konusunda sokağından/caddesinden örnek verip, Türkiye'de kriz yok diyen "ileri zekalı" arkadaşları gördükçe "az bile" diyorum, başka da bir şey demiyorum.

Yapsınlar yapsınlar, 37 kuruş değil direk 3.7 lira yapsınlar! Bu millete az bile yapıyorlar!
  • pctamircisivolkan kullanıcısına yanıt
    Aracin yakmiyosa koklamiyosa fullediginle binlerce kim gidiyosan ne mutlu sana bitince yine zamlanir ozaman ah ah dersin:)

• Korona zamanı binemedik ki. Şimdi varil yükseldi, dolar yükseldi.

Dua ve Lipa ile.
  • Virüs öncesi seviyesine dönüyor 7 TL civarına ulaşır 1 ay içerisinde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Memleketi Brazzers keli yönetse, bu kadar öpemezdi herhalde.

• Yılbaşına kadar 7yi rahat geçer gibi

• bu sefer kallavi bir zam olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malvolorne

Valla dün boğazda kaşıbeyazda balık yedim, sokaktaki kalabalık olsun,mercedese binen 1.60 lık orta sınıf kadınlar olsun,çöpleri bile atv ile toplayan hurdacılar olsun vb... bunları görünce dh de ekonomik kriz var diyenler aklıma geldi, dudağım bruce willes gibi bükülerek güldüm.

E bizde yok paşam yalan mı söylüyoruz

Duzgun semte gidersen tabi zenginleri göreceksin adamlar dilenci seyyar satici falan bile sokmuyorlar hatirli tanidiklarini arayip aldiriyorlar hemen

Turkiyede zengin olursan dogu avrupanin revahina yakin bir refah cevresinde yasarsin fakir olursan da orta doğuyu yasarsin dogu anadoluya ic anadoluya guney doğu anadoluya bi git gör insanlar irak suriye gibi yerlerde yaşıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geç bile kaldılar. Zam yapacak kalem aranıyordu kaç gündür, benzin ve mazot ne güne duruyor. Yapıştır geç!
  • verdin yetkiyi gördün etkiyi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.