Kardeş bu ekranlarda tepkime süresinin yazmaması tamamen Lcd-TV oldukları için olmasın? Ben hiç bir Lcd-TV de tepkime süresi belirtildiğini görmedim belki yanılıyorumdur.
Tv lerin genelde tepkime sureleri 8 ms oluyo ve arkadaşın dediği gibi belirtilmiyo bunu sebebi he moyunlar gibi hızlıgoruntulerin olmayacağı varsayılıyo sonuçta bi tv bu ikincisi de tepkimne suresi gayet iyi zaten yani sorun yapmadığı için belirtilmiyo.
full hd'ye göre fiyat oldukça iyimiş , ayrıca bu tv'nin paneli s-ips benq'dan çok daha iyi görüntü verir bilgisayara dvi'dan bağlayıp 1920x1080p'de mükemmel netlikte kullanırsınız
zaten bizim derdimiz oyun oyunda ne olur ...
sampiyon123
son zamanlarda ilanlara dikkat et lcd tv lerde *ms diye yazmaya başladılar...
bu toshiba full hd değils anırsam 1080i . Ve görüntü de süper donuk ve kalitesiz. Teknomix mağazasında 2750 ye bırakıyorlar.(Hediy elaptopu almaz iseniz.=
sAYGILAR...
Benq in monitoruyle bunları bir tutamazsın ama bunlar tv sonucta benq te 1080p goruntu kalitesi var tv lerde zor bulursun o kaliteyi Full HD var alette , şuan HD monitor almak yanlıs olur zate dier markalarda cıkarıcak yakında rekabet artınca fiyatlar duser
öncelikle BenQ'nun yeni fiyatının ki, 1299$+kdv gözüküyor pentada yüksek olduğunu kabul etmek lazım. Ama Toshiba KDV dahil 3000YTL, BenQ KDV dahil 2000YTL. Eğer sadece full HD karşılaştırması yapar ve biri 24", biri 37" ve 1000ytl farka değer dersek çok mantıklı bir karşılaştırma olmaz.
Öncelikle Toshibanın veya başka LCD TV lerin farklı panel kullandıklarını hatırlamak lazım. Hala LVD TV lerderki panel teknolojisi monitörlerdeki kadar gelişmiş değil. Örneğin tepkime süresi gibi. Monitörde 1 sene önce 2ms kullanırken bugün LCD TV de hala zor. Ayrıca BenQ' nun getirdiği "perfect motion" şu an çok tartışılan bir teknoloji özellikle hızlı görüntüler için.
Yani kısaca evet BenQ'nun fiyatı yüksek bunda kuşkusuz başka bir rakibin bunu üretememesinin getirdiği "pahalılık" mevcut. Ama bugün bu fiyata bu cihazı alan biri bana göre kesinlikle gene bu parayı hakeden bir cihaz almış olur. Gönül isterde, bu cihazın 600-800$ arası olmasını.
LCD TV de insanlar cokdandir oyun oynuyor, bknz:http://www.newegg.com/Product/ProductReview.aspx?Item=N82E16889234001 Ayrica kagit uzerinde bu toshibada da oynanabilir gozukuyor ama DVI girisi olmamasi sorun olabilir. Piyasada dvi hdmi donusturucu varmi bilmiyorum ama yurt disinda oldukca pahali oldugunu biliyorum. Sonucda teoride oynanir, buyuk ekranda oyunlar cok daha zevkli olucaktir. Saygilar
Bende 37 toshiba full hd var ve 1920x1080 de halflife 2 resimlerini de koymuştum..inanın çok farklı..
quote:
Orjinalden alıntı: DARTHNAZi
Bende 37 toshiba full hd var ve 1920x1080 de halflife 2 resimlerini de koymuştum..inanın çok farklı..
Dostum,
pc ye DVI veya HDMI den bağladığında gerçek bir 1920x1080 verebildimi ekran?
yoksa düşürüp 1280x1024 mi verdi?
bu çok önemli.
bazı yabancı sitelerde 1280x1024 verdiği yazılıyor.
Ayrıca VGA (dsub) ile bağlantıda max kaç çözünürlük görebildin.
link verdimya ..ordaki halflife görüntüleri benim..1920x1080 de
AA / AF kapalımı ? biraz kırık gibi görüntüler. Hoş 1950xtx bile bu çözünürlükte AA/AF ile kasar ama.
teşekkürler.....
Kontrans oranı, parlaklığı önemsemez iseniz bu tv ler gayet iyi.
bu televizyon full hd değil 1080i görüntü veriyor ona full hd diyorlar inanmayan denesin
ben ofiste deneme amaçlı 32" lcd yi pc ye takıp masaüstünde çalışayım dedim, 1 saat sonra ne göz kaldı ne de ense-boyun. 70-80cm uzaklaşmama rağmen yordu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme