Şimdi Ara

BenQ-Siemens >SL91< High-Design and High-Tech (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
275
Cevap
0
Favori
16.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Zati en fazla 750den gelir bence. ÜStü olursa SATAMAZ!!!
  • Yazılanları okudumda bazı yorumlar gercekten cok komik.Üzerinde siemens yazıyorsa almam denmiş acaba bunu söyleyen arkadas siemens in dunyanın en buyuk gömulu yazılım uzmanı oldugundan haberi varmı.Büyüh ihtimalle varlıgından habersiz oldugu chiplerin pig programlarının siemens tarafından yapıldıgını biliyor mu peki ? hayır!!.

Siemens dediğiniz firma dünyanın telekominikasyon ağını kurmuş gsm protokollerini hazırlamış cep telefonu işine sadece var olan teklonojisini kullanmak için girmiş bir firmadır.Yaptığı telefonlar daha çok profesyonel kullanım içindir.Ama cep telefonundan gelecek kar payına ihtiyacı olmadıgından ve bu sektörün gereksiz zaman kaybı oldugunu düşündüğünden bu işi bırakmıştır.Aslında siemens turk kullanıcısı tarafından anlaşılamamış kullanımı zor görülmüş bir telefon markasıdır.Almanyadaki pazar payını incelerseniz orada acık ara lider oldugunu görursunuz.Zamanında Siemens C35i kullanan birisi olarak bu telefonların çok saglam oldugun u biliyorum(3 kattan betona cakılıp kırılmaması gibi) .

Gelelelim BENQ ya bence telefon piyasasına girip imajını zedelememesi gerekirdi.Hele Türkiye gibi hiçbir özelliği kullanamayıp sadece hersey olsun diyen kullanıcıların oldugu bir pazara hiç girmemeliydi.Kucumsediğiniz Siemens ten global olarak daha ufak bir firma olan Benq kendi lcd, plazma panellerini üretebilen yonga setini kendi basabilen , Acer firmasının yeni yüzüdür.Acer gibi bir firmaya güvenmek bu kadar zor olmamalı.Benq markasını ustunde gördugum her urunu alırım.Ki üzerinde yazan siemens sadece bir marka artık bu telefonlar merkezi taiwan da olan benq tarafından geliştiriliyor ve üretiliyor.

Ve telefon hakkında yorum yapılmış.Anlayamadıgım elinize almadıgınız kalitesini görmediğiniz bir telefon hakkında nasıl yorum yapabiliyorsunuz.Özellikleri iyi-kötü anlamında yapanlara sözüm yok ama diğer telefonlarla sidik yarışı yapanlara sadece gülüyorum.Benq-Siemens şuan için en extreme ürünleri çıkarabilecek potansiyele sahip firmadır.

• @Digitayf

Bu aciklamalarin cok yerinde olmus eline saglik.Ancak insanimizda bu onyargi oldugu surece ne yazilsa bos.
  • valla haklısın dostum, biraz fabrika ortamı görenler zaten senin benim gibi düşünürler, o gördükleri kullandıkları çok methettikleri cep telefonları gibi elektronik cihazlar vs üreten, "elektronik makinelerin" SIEMENS marka olduğunu görseler uçuk atarlar valla...
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaSSive

@Digitayf

Bu aciklamalarin cok yerinde olmus eline saglik.Ancak insanimizda bu onyargi oldugu surece ne yazilsa bos.

@MaSSive , Teşekkur ederim.

Anlatmak istediğimde bu. Aslında firmaların yarattıgı markalara yaklaşırken menşei ni bilmek gerekiyor.Mesela dünyada 4 veya 5 laptop üreticisi var.Ama marka olarak neredeyse 1000 tane.Demekki herkes buyuk üreticinin parcalarını kullanıp ustune marka basıyor.Bunları göz önunde tutmakta fayda var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digitayf -- 13 Aralık 2006; 4:48:01 >
  • Yalan oldu bu telefon.
    Yakında... 11/2006 diyordu 2007 ye ne kaldı.
  • allahını seven söölesin
    bu tel ne zaman çıkacak yaaaa
    sl 75 i sattık bunu alacaz diye tel siz kaldık :D
  • bu telefon'u çıkartmak için ne bekliyor Benq-siemens

( Kıyameti'mi )
  • bu telefon muhteşem yaaa 3.2 kamera süper dizayn
  • ya benim anlamadığım bu tele çamur atılması önce bir kullanın sonra yorum yapın özellikleri bir kere süper.siemens bozuluyor diyorlar abimde ve arkadaşımda var sorun yok ama benim tel 6280 ve yeni ama servis gördü ilginç. hem siemens yanılmıyorsam 2004 yılında türkiyede en çok satılan 2. markaydı. bana göre tel çok karimatik
  • telefon daha piyasaya çıkmadan sadece üzerinde siemens yazdığı için almayacaklarını işe yaramayacağını belirtenler bence biraz sabırlı olmamlılar.
    adamalr bu işte kendilerini ileriye taşımak istiyorlar ve bu telin iyi olma ihtimalini yüksek görüyorum.
    ama olmayada bilir.
    tipik siemens özelliği olarak zorlayınca kitlenebilir,şarjı fazla gitmeyebilir,sorun çıkarabilir,yavaş olabilir
    ama telefonun tasarımı dikkat çekici.
    ve siemens benim bu güne kadar zevk alarak kullandığım ender üreticilerden birisidir.o kadar telefonun kitlenmesine vs ne karşı telimi seviyordum taaa ki kendileri sıvı ile tanışıncaya kadar.
  • benq-siemens in iflas ettiği söyleniyor ???

bu telefon çıkacakmı çıkmayacakmı şimdi??

durumu bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.

byee
  • quote:

Orjinalden alıntı: tomahawk23

benq-siemens in iflas ettiği söyleniyor ???

byee

dostum koskaca benq-siemens firması hiç batar mı?
    batsa dahi dünyada hiç kimse böyle büyük bir markanın yok olup gitmesine izin vermez zaten.
    birileri illaki satın alır
  • umarım dediğin gibidir.
    ama telefonun da çıkış tarihindeki rotar ve daha kimsenin bişey söylememesi beni huylandırdı. kaldıki hala sitesinde 11.06 da çıkacak yazıyor............. bakalım ???

güzel bi telefon. zaten sl serisi kullanıcısıyım. çıkmazsa üzülücem :D

ilgine tşk. ederim.
    eywalla
  • quote:

Orjinalden alıntı: codexhoo

quote:

Orjinalden alıntı: tomahawk23

benq-siemens in iflas ettiği söyleniyor ???

byee

dostum koskaca benq-siemens firması hiç batar mı?
    batsa dahi dünyada hiç kimse böyle büyük bir markanın yok olup gitmesine izin vermez zaten.
    birileri illaki satın alır

batmadı kısmen ayrıldılar ilk yaptıkları açıklamaları sadece avrupa kanadı için benq siemens altında telefon üretecekleri yönündeydi
  • BenQ-Siemens'in türkçe ve ingilizce sitesi 11/2006 demiş ama almanca sitesi Shortly available"Demnächst erhältlich /" demiş. sanırım 3-4 ay gibi bi gecikme var ama bu BenQ-Siemens'e pahalıya patlayabilir. evet doğru karizmatik süper bi cihaza benziyor. Tasarım falan güzel ancak N95 gibi üstün özellikli smartphone computer karışımı cihaz varken bi karizma için SL91 almam. Zaten her iki cihazıda alamıyacağım. Askerlik tamda vaktinde geldi.
  • Yalan oldu bu tel.Benq biraz daha beklerse ,diger markalarin yeni modelleri ciktikca,hepten yalan olacak bu gidisle.
  • benq-siemens birleşince pazarlama işini iyice batırdılar... ilgi çeken bir telefon ama satılmadıktan sonra... gerçi avrupada bazı ülkelerde satışı yapılıyor...
  • Kafayı yedim Yaa
    ßu ulkede biz herseyi geriden mi Takip Edecegiz.
    NE Cikarsa Ciksin Yarim donemde Ancak buraya GeLiyor.
    Sabırsızlıkla bekliyorum bu telefonu SXG75 ALdim (Daha taksit Bitmedi :) )
    Bunu da ALacagim.
    Tahminimce Fiyati 800 Civari OLur. Yaniliyor muyum?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.