Şimdi Ara

BenQ-Siemens >SL91< High-Design and High-Tech (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
275
Cevap
0
Favori
16.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben kaç zamandır bekliyorum. İnad yüzünden başka bir tel almadım. Ama uzadıkça ve yurt dışı fiyatının olduğunu görünce beklediğime degecekmi diye kara kara düşünüyorum
  • gencler martta yurt dısında cıkıomus burayada okullar kapanınca gelır heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: cx75

gencler martta yurt dısında cıkıomus burayada okullar kapanınca gelır heralde

martta çıkacağını nereden duydun...? bazı ülkelerde birkaç aydır satılıyor...
  • Hangi ulkelerde satiliyor?Bence Benq,siemens ile Almanya daki ortakliginin iflasini duyurmasindan sonra bazi seyler degisti.Mesela ben Hollandada yasiyorum,birak sl91 in satilmasini,daha once cikmis olan Benqsiemens modellerinin satisi dahi yok artik.Bugun bess alti magaza dolastim birtane Benqsiemens modelli satmiyorlar artik.Internettede durum ayni,satis yapan sitelerde telefon listesinde benqsiemens modeli yok.
    quote:

Orjinalden alıntı: adigehalil

quote:

Orjinalden alıntı: cx75

gencler martta yurt dısında cıkıomus burayada okullar kapanınca gelır heralde

martta çıkacağını nereden duydun...? bazı ülkelerde birkaç aydır satılıyor...
  • birçok siemens forumunda başlığı var. dh'de de var derseniz olmaz, kullananlar var. daha öncede yazmıştım; balkan ülkelerinin birkaçında (sırbistan, çek, polonyada) ve ingilterede satışa sunulmuşu. ebay.co.uk'de ikinci el sl91'e rastladım...
  • Birincisi merak ettigim icin sordum,yani cihazin resmi olarak satisinin oldugundan haberim yok.Dahasi gsmarena dahil bir cok sitede hala coming soon yaziyor cihaz icin.Rusya basta olmak uzere,saydigin ulkelere bu gibi cihazlari resmi olarak piyasaya surulmeden once getire biliyorlar.Ki dikkat ettinmi bilmiyorum butur cihazlarin incelemelerinin cogu rusya kokenli sitelerde daha once cikiyor.Ebayi hic hesaba katmiyorum bile,cunku var olmayan bir modeli bile satarlar bu sitede.
    quote:

Orjinalden alıntı: adigehalil

birçok siemens forumunda başlığı var. dh'de de var derseniz olmaz, kullananlar var. daha öncede yazmıştım; balkan ülkelerinin birkaçında (sırbistan, çek, polonyada) ve ingilterede satışa sunulmuşu. ebay.co.uk'de ikinci el sl91'e rastladım...
  • cihaz resmi olarak satıldı bahsettiğim ülkelerde. ingilterede resmi olarak olmayabilir. fakat üstteki mesajımı yazdıktan sonra tekrar araştırdım, kısa süreliğine satışa sunulmuş arkası gelmemiş.

sl91 gelmedi ama sl91 yazılımından çıkarılmış görsel dosyalar geldi. şekli pek benzemesede sxg'de sl91'i yaşıyorum bir nevi...

BenQ-Siemens >SL91< High-Design and High-Tech

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adigehalil -- 27 Şubat 2007; 17:03:05 >

• Arkadaşlar Benq-Siemens kapandığı için yeni model telefon çıkaracağını hiç zannetmiyorum. Bu telefonu hiç beklemeyin o yüzden.
  • Benqsiemens in kapandigi filan yok.Dogrulugundan emin olmadigin konular hakkinda yorumda bulunma.
    quote:

Orjinalden alıntı: sansar61

Arkadaşlar Benq-Siemens kapandığı için yeni model telefon çıkaracağını hiç zannetmiyorum. Bu telefonu hiç beklemeyin o yüzden.
  • yaw hala satışa çıkmadımı buu
  • arkadaşlar ikis itede buldum satışı var şuan yurtdışında ama sitelerin güvenilirliği konusu meçhul tabii

e-bay da 755$

http://cgi.ebay.com/BENQ-SIEMENS-SL91-MOBILE-PHONE-STAND-OUT-FROM-THE-CROWD_W0QQitemZ200068483255QQihZ010QQcategoryZ64355QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

amazon.de de 409 €

http://www.amazon.de/gp/product/B000IDO8RU

fiyat oratalama aynı. bakalım Türkiye ye de gelirmi

• almancam yok ama amazon.de'de satışta değil gibime geliyor. öntanıtım sayfası gibi birşey... ebay'deki satış ise büyük ihtimal ile gerçek. satıcı 346 işlemde %100 olumlu yorum almış. cihaz kullanılmış ve fiyatı şu an 755 dolar...
  • Simdik bu tel kesinlikle artik uretilmeyecek ve TR de satisa sunulmayacakmi kesin bir bilgi ve aciklama varmi bilgisi olan varmi bu konuda?
  • özellikler güzel tek wifisi eksik.. Ama arkadaşlar çok pahalı ya birde bunlar yurtdışı fiyatları , TR ye gelince ne kadar arttığını biliyorsunuz, fiyatı katarsak iyi değil bence...
  • motorola rizr z6 linux, riz z8 simbiam os 9.2 bunlarda yukarıya doğru itilen ekranlı.. Ben bu itilen ekranlı ve kapaklı modelleri hiç sevmem zaten iğrenççççççççç...

Birde bunlarla karşılaştırın bunlar TRye gelecek o yüzden...

rizr z6
    http://forum.donanimhaber.com/m_11514281/mpage_1/key_//tm.htm#13450558

rizr z8
    http://forum.donanimhaber.com/m_12703482/mpage_1/key_rizr//tm.htm#12872483

tuşsuz cepler
    http://forum.donanimhaber.com/m_11576569/mpage_1/key_rizr//tm.htm#11576569

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 9 Nisan 2007; 13:47:27 >

• quote:

Orjinalden alıntı: killnOd

Simdik bu tel kesinlikle artik uretilmeyecek ve TR de satisa sunulmayacakmi kesin bir bilgi ve aciklama varmi bilgisi olan varmi bu konuda?

böyle bir açıklama yok. şu anda Türkiye'de bekleniyor olarak gözüküyor. kesin gelmeyecek diye bir bilgi yok. ayrıca Benq siemens de kapanmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: biroldh

özellikler güzel tek wifisi eksik.. Ama arkadaşlar çok pahalı ya birde bunlar yurtdışı fiyatları , TR ye gelince ne kadar arttığını biliyorsunuz, fiyatı katarsak iyi değil bence...

pahalı olmasının sebebi piyasaya sınırlı sayıda sürülmüş olması. bir dönem satıldı ve arkası gelmedi. o yüzden değerli yani...
  • özel diye bir kelime kullanmadım. sınırlı olmasının nedenide cihazın piyasaya sürülmesi aşamasında benq'in üretimi durdurması ve sadece banttan çıkanların satılması. sana göre değilse almazsın, olur biter... iğneleyici yorumlarına ihtiyacımız yok...
  • Neden tepki verdin ki, ben yazdım özel diye,sınırlı üretim ya o yüzden özel.. İğneleyici olarak algılaman şaşırdım hemen siliyorum yazdıklarımı, neden yanlış anladın anlamadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 9 Nisan 2007; 20:28:43 >
  • TR ye gelmesi cok az bir ihtimal ama gelirse zaten 2008 den once alinmaz cok cok pahali olacagi kesin cunku.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.