Şimdi Ara

BenQ-Siemens >SL91< High-Design and High-Tech (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
275
Cevap
0
Favori
16.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Senin mantigin 2006 da bu konuyu bu yonden algiliyorsa hic bir soz soylenemez sana.Ama yinede yazmazsam olmaz.Bana gorede Samsung un cikardigi yeni slider modeller nasil biliyormusun sanki silindir ile gecmissin gibi d500 ve d600 u hamur gibi oklavayla acmissin gibi ayni.Boyutlar buyumus en incelmis.Bunu kalkip d900 topigine yazma geregi duymuyorum ben ama sen duyuyorsun cunku egolarini ancak buna benzer yorumlarla tatmin ediyorsun.Ben guzele guzel demem guzel benim olmayinca hesabi seninkisi.Diger topicleri sacma ve densiz yorumlarinla kirlettiyorsun bari bu topigi kirletme olurmu.Insanlari kiskirtmaktan baska birsey yaptigin yok.En guzele en iyi telefona sahip olan sensin d500 den baska iyi samsung dan baska iyi telefon ureten yok.
    quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

HİÇ BU İLKLERDEDE HİÇ GÜZEL BİR TELİ YOKKİ
    SL 91 ÇOK KALIN DİKKAT EDİN ALT TABLA ÇOK KALIN EKRAN İNCECİK BUDA BU TELİ KAPLUMBAGA GİBİ YAPIYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 6 Ağustos 2006; 14:49:13 >
    Uçmasak da,
    Açlıkdan nefesimiz koksa da,
    O havalimanı dünyanın, bizim en büyük havalimanımızdır.

• 7ES YORUMLARA SAYGI DUYMAYI ÖĞREN

7 ES HER YORUMUMDAN SONRADA BANA CVP VERME HER KONUDA BÖYLE YAPIYORSUN İYİKİ D 500 SL 75 FOTO KARŞILAŞTIRMASI YAPTIK HER YERDE DÜŞMAN KESİLİYOSUN
  • Ben hic bir fotograf kiyaslamadim senin sokak agzi tarzinla kapistirmadim.Sahip oldugun telefonla okadar cok ozdeslesmissinki 1.3 mp karsilastirmalari diye actigin ancak egolarini tatmin ettigin kendini avuttugun topiginde sl75 ile cekilebilecek en kotu fotograflarla mukemmel fotograf cektigini sandigin d500 un fotograflarini kiyasliyordun.Bende insanlar yanlis bilgilenmesin diye kendi cektigim sl75 fotograflarini koydum.Ve hala iddia ediyorum gerekli isik ayarlarini ve cekmeyi bildikten sonra sl75 d500 den daha iyi cekiyor.Ayrica d500 fotograflarini irfan view gibi benzer programlarla yuzde yuz buyutunce hangi fotograflar kaliteli ortaya cikar diye ekledim.Àrdindan fotograf diye cektigini sandigin bazi karelerle dalga gectim ama sen yazdigim gibi okadar cok ozdeslesmissinki telefonunla bunu bile anliyamadin.Bu forumda egolarini fotograf kiyaslayarak tatmin edenlerden boylelikle sanki bir tek fotograf ile onca iyi ve yeni modeller arasinda sahip oldugu telefonu kendi icine sindirmeye calisanlardan biride sensin.Bunlari yaparken sahip oldugun uc kurusluk telefonla Her sey fotograf cekmek saniyorsun yaptigin yorumlarla kendini gozler onune seriyorsun.Senin yazdiklarin yorum degil saygi duyulacak tek bir yani bile yok bana gore.Senin yaptigin yorumlara kalsa millet yandi.Baska bir forumda PC ler psp ps2 oyunlari acmaz diye iddia eden sen degilmisin bilmeden insanlari yanlis yonlendiriyorsun.Sl91 hakkin yaptigin yorum ne kadar saglikli eline aldinmi cihazi yakindan gordunmu yoruma bak tel kaplumbaga gorunumundeymis.Uzatma artik saygiya deger yorumlarini baska topiclere sakla kirletme bu topigi.
    quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

7ES YORUMLARA SAYGI DUYMAYI ÖĞREN

7 ES HER YORUMUMDAN SONRADA BANA CVP VERME HER KONUDA BÖYLE YAPIYORSUN İYİKİ D 500 SL 75 FOTO KARŞILAŞTIRMASI YAPTIK HER YERDE DÜŞMAN KESİLİYOSUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 6 Ağustos 2006; 17:01:49 >
    Uçmasak da,

• Buradan devam edelim....
    Uçmasak da,
  • ne zaman geliyo bu tel Ankaraya ?? aliyim diyodumm

Orjinalden alıntı: BOMBER

Dizaynını ve de ekranını çok beğendim

Ama benden size tavsiye, fotoğraf video ses istiyorsanız almayın

benq siemens.. S88 in fotolarını görr
    Fujifilm X-E3 + XC 35mm f2 + Godox TT685 + Godox X2T-F
  • KARiZMA KOKMUŞ ORTALIK!

our greatest glory is not in never falling, but in rising every time we fall...
  • super olmus ozellikleri dahil ama ozellikle video su kotu bence yani 640x480 30fps olsaymis eksiksiz olurmus.Neyse nede olsa alamayacagim icin alabilecek olanlar dusunsun
    AMD TURİON 64 15.4'' WXGA TFT LCD OPTİCAL DRİVE 8X DUAL/DOUBLE LAYER WİRELESS IEEE802.11B/G 60GB HDD MEMORY 512MB 0.35M PİXELS CAMERA MİCROSOFT WİNDOWS XP HOME
  • iptal edilen projelerden biri olmasın buda sonunda...
  • SL 75 SANKİ TASARIM BAKIMINDAN DAHA GÜZEL..

resimleri pek hoş değil gerçeğide böyle ise

DELL OPTIPLEX 3070 // I3 9100T // 16+4 GB DDR4 2666MHZ // 500 GB SANDISK NVME 3D NAND SSD // HP W2207H LCD // MAALESEF TTNET ADSL
  • alet tek kelime ile muhteşem.....

hem özellik, hemde görüntü bakımı ile.
    320 x 240 ve 2" ekran.... mükemmel bir netlik vardır. yetmemiş 16.7 milyon renk !!!! çok keskin bir ekrandır.

arkadaşlar, dikkatinizi çektimi hiç bilmem ama, siemens hiç 1000 YTL üzerinde telefon çıkartmadı bildiğim kadarıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahattintopaloglu -- 12 Ekim 2006; 14:28:01 >
    Boşuna yorma kendini, özelimi açamıyorum ..!
  • telefon avrupada 290 eurodan satışta... bir iki aya kadar türkiyeye gelir...
  • Sl91 in video gpruntuleri
    http://www.youtube.com/watch?v=Fe1oJYH_VoY&mode=related&search=

Avrupada 290 € dan satista diye yazilmis ancak ben rastlamadim henuz.
    Uçmasak da,
  • TR ye gelmesi 2007 yilinda olur anca ki bence bu ozellik ve karizmaya sahip bir tel tr de kdv dahilk 1000ytl gibi fiyatla satilir.Muhtesem bir telefon olmus ama nerde o kadar para.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.