Şimdi Ara

Benq-Siemens EL 71 (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.406
Cevap
2
Favori
176.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dca-510 ucunda devre yok... ama bu x55 devresinde bir eksiklik olabilir. sendeki kabloda üç uçluydu hatırladığım kadarıyla...

yeterli ingilizcem var ama dediğim gibi sistemi anlamadım. uğraşırım biraz daha...

work without simcard bendede çalışmıyor... çalışma şekli şöyleymiş: sim kartı çıkarıp demo tuşuna basıyormuşuz ve menü açılıyormuş güya ama bir aksiyon yok demo devam ediyor... belki diğer fw'lerde çalışıyordur...
  • üstad sen kablo bağlantı yerlerini, lehimleri ve birbirine değen pin varmı bir kontrol et bence..ya da bulabilirsen arkadaşlarından felan başka bir x55 kablo kullan..başka bişey gelmiyor aklıma..
  • arkadaşlardan bulma ihtimalim yok... yakında istanbula gideceğim, ordan bakarım artık...
  • Bilgi amaçlıdır.....mutlu forumlar.............

Hepsiburada.com Stok Alarmı ! 18:04:2007

Sn Bahadır ******

Stok alarm listenize eklediğiniz BENQ SIEMENS EL71 ürünü üretici firma tarafından artık üretilmediği için satıştan kaldırılmıştır.

Detaylı bilgi için StokAlarm Listenizi inceleyebilirsiniz.
    Hepsiburada.com'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz
    http://www.hepsiburada.com
  • peki DCA-100 le yapilio mu bu işler?..Olmadı bi tane DCA-100 alim..
    mesela burda bi tane var
    http://www.amazon.de/Siemens-DCA-100-Datenkabel-RS-232-Handy/dp/B000E8O85Q
    ille de DCA-110 olması gerekiosa bu kablo almanya da telefoncularda satılır mı? 21 nisan da bi ark. almanyaya gitcek batarya siparisi vermiştim bi de kablo sipariş ederim
  • Şu GPRS'den fw upgrade'i yapana kadar kafayı yedim... Önceki sayfaları okudum, adımları bir bir uyguladım, biraz karışık gözüktüğü için işe yarar bir sıralamaya koyayım dedim:

Önemli: TR'de satılan telefonlar 31 versiyonu ile geliyor. GPRS ile bunu sadece 1 kez o da sürüm 36'ya kadar e update edebiliyorsunuz. Sonraki update'leri bilgisayarınıza çekip kablo ile yapmalısınız.

1. Veri Bağlantısı EGPRS AÇIK

2. Ayarlar > Telefon Ayarları > Cihaz Yönetimi > Etkin Hesap - Software Update

3. Başlat

4. 109 kB internetten indirilecektir vs..

5. dosya indirildi

6. Yazılımı güncelleme işlemini tamamlamak için yeniden başlatınız.

7. telefonu kapat & aç

8. Yazılım Güncellensin mi? EVET

ÖNEMLİ: Pilinizin FULL olması lazım. Eğer pil yeterli değilse güncelleme başlamayacak.

9. Güncelleme işlemini başlatmak için orta tuşa basın. Bastık...

10. Bu adımda orta tuşa bastıktan 2-3 saniye sonra telefon kapanıyor. DİKKAT bu adımda telefonu AÇMAYIN.

ÖNEMLİ: ilk başlarda ben bu adımdan sonra telefonu kendim açmayı deniyordum. Olmuyordu haliyle. Bu şekilde açtıktan sonra program eski versiyonu kullanmaya devam ediyor ve Software Update hata veriyor. (tel'i kapatıp açtığınızda düzelecektir.)

11. Yaklaşık 4-5 saniye sonra telefon KENDİLİĞİNDEN açılacak ve update başlayacak.

12. Update süresi 2-3 dakika civarı.

13. Update bitince telefon yeniden kapanacak.

14. Bu kez telefonu kendiniz açın.

15. Yazılım güncellensin mi? EVET

16. Telefon açıldıktan sonra Software Update'i TEKRAR çalıştırın. Güncellenme Başarılı Oldu onay mesajını almalısınız.

17. Ayarlar > Telefon Ayarları > Cihaz Numarası bölümünden versiyonun 36 olduğunu kontrol edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fed_neil -- 19 Nisan 2007; 10:46:16 >

• F.Library ve API güncel versiyonları :

Function Library V5

API V5
  • Alıntı Fed_neil

16. Telefon açıldıktan sonra Software Update'i tekrar çalıştırın. Güncellenme Başarılı Oldu onay mesajını almalısınız.

Çoğu zaman bu son adım yapılmıyo ve tel her açılışında soft updt. yapılsınmı diye soruyor..dikkat etmek gerekiyor..
  • collezione mrb
    ustad hani bir liste hazırlayacaktın sırasıyla neleri yuklememiz gerektiği ile ilgili ne oldu o çalışman acaba.
    bende seninki gibi bir görüntüye sahip olmak istiyorum da
    bekliyorum sabırsızlıkla cevabını.
  • Mesaj yazarken t9 kullanmadığım zaman küçük ı felan gibi türkçe karakterler yok. T9 kullanınca var. Sizlerdede böylemi arkadaşlar. FW ile alakalı durummu acaba fw36 kurulu bende.
  • merhaba beyler. abi EL 71 İ soruyorum telefoncular CL 71 diye düzeltio.Hakattende var cl71. Üst model olsa gerek 350 YTL dediler. ne dersiniz 350 ye,
    300 e bulamazmıyım.Teşekkürler.
  • el71 cl71 den daha üst model
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrEvo8

el71 cl71 den daha üst model

Aaa hadi ya.Alınmaz yani ki fiyatları aynıyken öylemi???
  • el71 in ekranı 320*240 pixel cl71 in 176*220 pixel
    cl71 in pili 750 mAh olduğu halde konuşma süresi 2 saat el71 in 570 mAh 5 saat
    cl71 işletim sistemi benq olduğu için oyun tema falan bulunamıyor
    cl71in el71 den iyi yönleri radyosu var arka arkaya 4 resim çekebiliyor başka yok heralde
    ama ikisi arasında el71 kat kat daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre 11 -- 19 Nisan 2007; 19:11:41 >
  • masgucuk msn verebiliyomusun
  • quote:

Orjinalden alıntı: qx55qx

Bilgi amaçlıdır.....mutlu forumlar.............

Sn Bahadır ******

Stok alarm listenize eklediğiniz BENQ SIEMENS EL71 ürünü üretici firma tarafından artık üretilmediği için satıştan kaldırılmıştır.

EL71 in üretimi durmuş

• EL71 için çok güzel program var mobyexplorer diye telefonun dosya sistemini gösteriyor başkasının açmasını istemediğiniz dosyalar üzerinde sıkıştırma,şifreleme,gizleme ve x65 platformundaki gibi uzantısını değiştire biliyosunuz ayrıca txt ve doc dosyası oluşturabiliyosunuz.MOBYEXPLORER sadece paylaşmak istedim
  • EL71 CL71 den iyi olmasına rağmen muzik dinlemek isteyenler için ideal çünki şarj ı hemen bitmiyo fakat kulaklığın sesi biraz az....
    AMA TABİKİ EL71

• quote:

Orjinalden alıntı: qx55qx

Bilgi amaçlıdır.....mutlu forumlar.............

Sn Bahadır ******

hepsiburada da 436 ytl
    http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepbsiel71

• Ben sadece qx55qx den alıntı yaptım incelememiştim ama yeni ef71 çıkmış bu foruma aykırı olabilir ama incelemenizi dilerim telefon çok güzel tek kötü yanı işletim sisteminde benq kullanılması yani tema yok patch yok fw update yok
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.