Şimdi Ara

Benq-Siemens EL 71 (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.406
Cevap
2
Favori
176.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben sim kartı telefonu kapatmadan bile çıkarabiliryorum
  • dikkat et simkart zarar görebilir...

collezione dynamic provider'ı açmadan extra info devreye girmiyor... ekranda senin ss'teki gibi çıkmıyor anlayacağın.
  • dynamic provideri kapattığım zaman bende değişiklik olmuyor infolar aynen kalıyor..yanlız linkteki patch fw45 içindi sen tekrar fw45 çıktın mı üstad ???

peki d.provideri açınca nasıl oluyor göründü üstad ???
  • ayrıca

http://forum.modopo.com/patches/t-16604-el71-systempatches-fw45.html

burada ELFpack v2.2 ve Elf-loader v2.0 patch leri var..

Benq-Siemens EL 71

burada da d.provider patchinde tablo ve tablonun yukarısındaki açıklamadan faydalanarak resimde altı kırmızı çizgili son 3 kodları değiştirmiştim ben..alakası varmı bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Collezione -- 17 Nisan 2007; 17:11:48 >

• fw45'teyim...
    dynamic provider açıkken ekranın orta kısmında sırayla bilgiler görünüyor, kapalıyken hiçbirşey yok...

elfpack 2.2 masterpatch ile uyumsuz... elfloader 2.0 çalışıyor... bunlar aslında aynı amaçla yapılmış patchler, o yüzden "aynı değil mi?" diye sordum...
  • collezione

benim kablo bu...şimdi bundan DCA-110 olur mu?

Benq-Siemens EL 71

Benq-Siemens EL 71

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musgucuk -- 17 Nisan 2007; 17:08:48 >
  • musgucuk bu kablodan olmaz maalesef... orjinal kablolarla patch yapılamıyor...
  • adigehalil up..
  • ne değişiklik yapmıştın. ben pek birşey anlamadım...
  • bu kabloyla patch yapılmıyor onu biliorum zaten bu S55 in kablosu..benim öğrenmek istediğim bu kablodan DCA-110 yapılamior mu ?

quote:

Orjinalden alıntı: adigehalil

musgucuk bu kablodan olmaz maalesef... orjinal kablolarla patch yapılamıyor...
  • dca110, dca510 (x55) kablonun aynısı diyebiliriz. sadece nano sockette kabloların yeri farklı. bu kablodan dca-110 yapmaya kalkmak sıfırdan yapmaktan farksız olur...
  • ya arkadaslar bıde allah rızası ıcın su usb tarafı ıle dca 140 nano soket tarefının sıralamasını bı gosterebılırmısınız ya patch dan once bı uptade edemedım ben hala 36 dayım yawsbı sey yapamadım
  •  Benq-Siemens EL 71

lcw-extreme'in ekran görüntüsü çok hoşmuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adigehalil -- 17 Nisan 2007; 18:47:02 >
  • collezione yada diğer patching kablosu yapan arkadaşlar. kabloyu taktığınızda aksesuar kısmında herhangi bir ibare beliriyor mu...? örneğin: dca-110, dca-140...
  • ee benim kablo hayalleri yalan mı oldu yani
  • collezione bana yardım etmicekmisin ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: adigehalil

Benq-Siemens EL 71

lcw-extreme'in ekran görüntüsü çok hoşmuş...

harbidende görsel olarak süper
  • adigehalil kabloyu takınca bende dca 100 olarak görüyor..yoksa sende mi kablodan şüphelenmeye başladın ???

lcw-extreme gibi adamların zannedersem yazılımsal bilgileride çok fazla yada hex programlarını çok iyi biliyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Collezione -- 18 Nisan 2007; 0:26:03 >
  • kablodan baştan beri şüpheleniyordum ama patch yapabiliyorum, flash yazabiliyorum diye üstelemedim. dün aklıma geldi, telefonda baktım: aksesuar kısmı boş... birşeyler eksik, sorun kabloda. v-klay ile flasher ile sorunsuz çalışıyor ama papua ile bağlantı kurmuyor...

dynamic provider'da yaptığın değişikliği yazarmısın.? ben sistemi anlayamadım...
  • adigehalil

senin kablo hem 110 hem 510 du sanırım..510 ucundaki soketi aç ve devre varmı bir bak bence..belki devre varsa sinyali etkiliyor olabilir..

d.provider patch inde yaptığım değişikliği hatırlamıyorum kusura bakma..zaten tablodan öylesine bişi yazmıştım, tablonun üstünde açıklama vardı..
    d.provider patch ini geri alıp bir daha dene???

birde..work without sim-card patch ini uyguladığım halde tel sim kartsız çalışmadı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Collezione -- 18 Nisan 2007; 15:59:51 >
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.