Şimdi Ara

Benq-Siemens EL 71 (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.406
Cevap
2
Favori
176.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eğer bu dizilim doğru ise doğru lehimlemişim.
  • evet öyle olacak.daaaaa niye çalışmıyor onu anlamıyorum..Kablo evvelden sağlammıydı ??

ben sx1 data kablosunu doğru dizilimle dca 140 yaptım..aksesuarlarda dca 140 gördüğü halde çalşımadı..ama kablo sağlamdı, sonra eski haline getirdim..
  • Kabloyu S55 te denedim.Sağlam.
  •  Benq-Siemens EL 71

albo bu şekilde saydın değilmi..

pin sıraları altta 1-3-5-7-9-11 üstte 2-4-6-8-12 şeklindedir(alt-üst değişik olabilir)).. yani yanyana sayılmaz buna dikkat ettin değilmi ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Collezione -- 17 Nisan 2007; 1:20:21 >
  • Aynen öyle collezione.
  • Bende bir tane de x55 USB data kablosu var.Kabloların dizilişi şu şekilde:1-Kırmızı 2-Siyah 3-Mavi 4-Beyaz 5-Sarı 6-Yeşil 7-Kahverengi.
    ve şöyle bir şema var.Bu şemada "Eğer serial kablo ise Kırmızıyı görmezden gel.USB ise Yeşili görmezden gel" diyor.Bu durumda bu kabloyu kullansam USB to Com adaptor kullanmadan bu şemaya göre 3ü 1e 4ü 2ye 2 yi ise 5e bağlasam olurmu?Yoksa illaki dönüştürücümü kullanmalıyım.

Benq-Siemens EL 71
  •  Benq-Siemens EL 71

böyle olacak
  • arkadaşlar şimdi kıracam kartı yaw..bu sim kartı çıkarmanın kolay yolu, püf noktası varmıdır....ben ilk aldığımda bi aldım şimdi çıkarmak istiyorum ama çıkmıyor..bu da telefonun iç dizaynın kusurlarından olsa gerek
  • toplu iğne kullanabilirsin
    garip bir soru da ben sorcam..tel. saçınızı yoluo mu ? valla benim sağ tarafımda saçlar azaldı gibi.. telde konuşurken bi yerlere sıkışıo ama anlayamadım zaten saçlar seyrek

quote:

Orjinalden alıntı: iso31185

arkadaşlar şimdi kıracam kartı yaw..bu sim kartı çıkarmanın kolay yolu, püf noktası varmıdır....ben ilk aldığımda bi aldım şimdi çıkarmak istiyorum ama çıkmıyor..bu da telefonun iç dizaynın kusurlarından olsa gerek

• quote:

Orjinalden alıntı: iso31185

arkadaşlar şimdi kıracam kartı yaw..bu sim kartı çıkarmanın kolay yolu, püf noktası varmıdır....ben ilk aldığımda bi aldım şimdi çıkarmak istiyorum ama çıkmıyor..bu da telefonun iç dizaynın kusurlarından olsa gerek

Her güzelin kusuru vardır
  • iso31185

sim kartı kolayca çıkarmak için ya sağ elinden iki tırnağını biraz uzun bırakacaksın, yada cımbız kullanacaksın

musgucuk
    valla bende çok saç yolduruyorum,o nişey değil acıtıyo birde, o nedenle müsait olduğum zamanlarda hands-free kullanıyorum
  • saç çekiyor ha... bazı kötü huylarıda var, hoş görün...

collezione

fw45'temisin hala...? 45'te isen şu extra info patchini alabilirmiyiz...?
  • adigehalil

oooooo üstad sen buraların yolunu bilirmiydin ?
    evet fw45 deyim hala..
    extra infoyu derleyip hemen upload edeyim..sadece patch le olmuyo bikaç dosya daha var..
    adigehalil skey gönderebildinmi ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Collezione -- 17 Nisan 2007; 14:56:46 >
  • skey olmadı ya...

anlamadım bu işi... sinirlerimide bozdu...
  • yaw bu saç olayı çok komik! ama hakkaten çekio ve çok acio

collezione
    ben dayanamadım ve serial kablonun ucunu actım ancak devre mevre yok acaba benim kablo X55 diil mi bu resmede hiç benzemio..olmassa akşam fotograflaim de bi bakıver.

quote:

Orjinalden alıntı: Collezione

Benq-Siemens EL 71

albo bu şekilde saydın değilmi..

pin sıraları altta 1-3-5-7-9-11 üstte 2-4-6-8-12 şeklindedir(alt-üst değişik olabilir)).. yani yanyana sayılmaz buna dikkat ettin değilmi ??

• 1--http://forum.modopo.com/patches/t-16604-el71-systempatches-fw45/page2.html

burdan ''Dynamic replacing of Provider and Subprovider name v17'' patchini uyguluyoruz.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1---***ZBiN**İNDİR***

2--Elf-pack2, elf loader2 patch lerini yaptıktan sonra zbin klasörünü direk mmc karta atıyoruz.
    netten indirdiğimiz sinyal, batarya ikonlarını tuş kilidi ikonu, aramada çıkan çan ikonu gibi dosyaları
    mmc:/zbin/img klasörüne atıyoruz..

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2--***Extra-Info-V8***İNDİR***

Data/misc/patches klasöründe dis ve gpf isimli 2 klasör daha oluşturuyoruz.Extra info rar dosyasındaki .gpn ve .gpn2 uzantılı dosyaları Data/misc/patches/gpf ye, .dis ve .cfg dosyalarınıda Data/misc/patches/dis klasörüne yolluyoruz..

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Teli kapatım açıyoruz ve master midlet i çalıştırınca aşağıdaki gibi extra info kontrol ekranına ulaşıyoruz..

Benq-Siemens EL 71
     Benq-Siemens EL 71
     Benq-Siemens EL 71

ortadaki ekranda check işaretini kaldırıp tekrar koyduğumuzda sağdaki beyaz ekran geliyo ve ordada infonun ekranda nerde duracağını belirliyoruz..

KOLAY GELSİN..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Collezione -- 17 Nisan 2007; 15:23:43 >

• güzel açıklama... teşekkür ederiz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: musgucuk

collezione
    ben dayanamadım ve serial kablonun ucunu actım ancak devre mevre yok acaba benim kablo X55 diil mi bu resmede hiç benzemio..olmassa akşam fotograflaim de bi bakıver.

yansanayi kablolarda soket kısmında devre olmuyor sanırım..bendeki kabloda da devre yoktu ve bu bizim için daha iyi, bakınız albo bir haftadır kablo ile uğraşıyor..
  • collezione

allah allah bu kablo S55 aldığımda kutunun içinden çıkmıştı..herifler bana yansanayi kablo mu kakalamışlar..
    bu arada teklifin hala geçerli di mi ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musgucuk -- 17 Nisan 2007; 16:19:22 >
  • elfloader ile elfpack aynı patch değil mi?
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.