Şimdi Ara

Benq-Siemens EL 71 (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.406
Cevap
2
Favori
176.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Temanın bitanesinin dosyalarını değiştirdim. Resimleri falan. Çözünürlük oranları aynıydı değiştirdiklerimle. Uzantılarda aynıydı, isimleride. Telefona atıp kurdum. Ama oda ne telefon kapandı tekrar açtığımda 2 saniye sonra did deyip kapanıyor. En az 20 kere açmaya çalıştım olmadı en son sim kartı çıkarıp açtım . Ohhhh açıldı. Demo felan gösteriyor.
    Kullanma kılavuzundan baktım *#9999# yapıp fabrika ayarlarına döndüm düzeldi telefon. Şuan menüde gezerken çok farkedilir bir hız artışı oldu. İlk defa fabrika ayarlarına dönme işi yaptım iyi geldi

Baya tırsmıştım açılmayınca

Bozmadanda öğrenilmiyor ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessizsilah -- 20 Nisan 2007; 19:43:51 >

• pardon arkadaslar t9 içe aktarımla olmasa bıle bluetoth la system klasorune ulasıla bılıyomus ok ama t9 dosyası hala lazım upload beklıcez artık
  • t9 dosyası bende var önceki sayfalarda link verilmişti 2-3 sayfa önce ....
  • sessizsilah sende bluetooth veya dca 140 kablo varsa sende cekebılırsın t9 dosyasını telden yapabilirmisin bunu
  • pardon sessizsilah cok sagol
  • Anlamadım demek istediğini. Telefon hafızasındaki t9 dosyasını bilgisayara atma işinimi söledin
  • t9 dosyalarını data/system/t9 klasörüne atacaksın format attığında systemdeki t9 dosyası silinir sen onu kendin data/system in içine kurcaksın
  • tamamda systemin içinde t9 diye bi klasör ulamadım ben ya
  • işte onu sen oluşturacaksın
  • telın ıcıne system e yenı bır klasor atadım adınıda T9 olarak yaptım sonra bır kac sayfa oncekı lınkten aldıgım t9 tr yı onun ıcıne kopyaladım ama herhangı bı degısıklık olmadı su anda
  • arkadaslar bu bıkac sayfa oncekı lınkte verılen t 9 ların uzantısı ldb bızım bu el 71 ımızınkıler udb o yuzden olmuyo bunlar sanırım
  • valla arkadaslar upload edebılen varsa foruma etsın kendı klasorunun ıcınden alıpta koyabılır bluetooth u veya kablosu olan herkes su ana kadar yardımcı olan arkadaslarada sonsuz tesekkurler zaman ayırdıgınız ıcın
  • not : dosya uzantısını değistırıpte kopyalayıncada su anda bu dosyayı acacak uygulama yok dıyor
  • collezione
    Wallpaper lar güzel olmuş..indirdim ve kullanmaya başladım
    paylaşım için saol
  • zip dosyasındaki t9 klasörünü data/system 'in içine atman yeterli olacaktır..

t9 İNDİR
  • ok collezione teşekkürler ama değişiklik yok gibi şu anda baska bısey yapmam gerekıyormu data system klasorunun ıcıcne upload ettıgın tp9 kalsorunu kopyaladım
  • pardon pardon ya tele bı restart atmam gerekıyomu s kusuruma bakmayın
  • arkadaslar bu arada dca 140 nano tarafı ıle usb port tarafı baglantı seması verebiliyormuyuz acaba nanao bulucam bı yerden daha dogrusu bı arkadas getırecek usb de kesıcem kablolardan bırını ıkısını bırlestırme sırası sizlerede zahmet veriyorum ama ne yapayım gözü kör olsun koca bursada dca 100 kablo yok olmadı bı yerden bakırlı plakey alıcam kesıcem bıcıcem ince baskı devre kalemıyle ama yapıcam bı guncelleme yı bıtıreyım patch olayınada gırecegım
  • tekrar tekrar tesekkurler arkadaslar zaman ayıran emek harcıyan herkese
  • Forum biraz canlansa coşsak üstadlar (Collezione adigehalil) Patch ve menü ikonlarını falan değiştirme işini ayrıntılı şekilde düzenli olarak eklerseniz çok iyi olur valla. Kıskandım senin menüyü Collezione bende istiyom aynısını Eğitim şart
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.