Şimdi Ara

Benq-Siemens EL 71 (162. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.406
Cevap
2
Favori
176.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cmert

sebebi mmc ye attğın Zbin klasörü.vakt_i zamanında benimde başıma gelmişti.mmc yi çıkarıp ekran görüntüsü alman gerkiyor tabi bu da ordaki dosyaların görünmemesi demek

quote:

Orjinalden alıntı: zead

Ekran görüntüsü alırken bağlantı yarıda kesilitor. Ana ekranda problem olmuyor da menülerden ekran görüntüsü alırken yarıda telefon kapanıyor. Bağlantı kopuyor.Sebebibi çözemedim.

yamalardan önce problem yoktu. O dediğini de denemiştim yine aynı şey olmuştu. Yamaları geri alıp deneyip hangi yamanın sebep olduğunu bulmak lazım ama, uzun iş.

• sebebi master patch tır o halde.yukarıdakini başka bir bugla karıştırmış olabilirim
  • arkadaşlar merhaba. bu akşam üstü telefonum durup dururken kapandı ve bir daha da açılmadı. şarjımı bitti diye düşündüm şarja taktım, şarj ediyor diye ışığı yanıyor ama hemen ekran ışığı sönüyor şarjda olmuyor. açıkcası bıktım artık bu telefonun saçma sapan nedenlerden dolayı bozulmasından ağız tadıyla kullanamadım gitti şu aleti. her neyse sizden ufak bir isteğim var. ankarada bu telefonu götürebileceğim bi yetkili servis var mı?varsa hangisi? birde bu telefonun garanti süresi ne kadar? şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...
  • zead
    Tüm patchleri uyguladım.Bir sorun yoktu.Patchleri uyguladıktan sonra master midleti çalıştırıp tüm fonksiyonları açtım.Telefonu kapatıp açınca sorun çıktı.Telefon açılırken "Function 44 conflict" diye bir mesaj çıkıyor ve o anda telefon kapanıyor her defasında.Sanırım bir fonksiyon bir başka fonksiyonla çakışıyor veya patchlerin birinden dolayı bu sorunu yaşıyorum.Sende böyle bir şey oldumu?Bu fonksion 44 ne olabilir veya buna hangi patch sebep olabilir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: albo

zead
    Tüm patchleri uyguladım.Bir sorun yoktu.Patchleri uyguladıktan sonra master midleti çalıştırıp tüm fonksiyonları açtım.Telefonu kapatıp açınca sorun çıktı.Telefon açılırken "Function 44 conflict" diye bir mesaj çıkıyor ve o anda telefon kapanıyor her defasında.Sanırım bir fonksiyon bir başka fonksiyonla çakışıyor veya patchlerin birinden dolayı bu sorunu yaşıyorum.Sende böyle bir şey oldumu?Bu fonksion 44 ne olabilir veya buna hangi patch sebep olabilir?

O uyarı bendede çıkıyor. Ne olduğunu bilmiyorum ama sorunun kaynağı o değil. master midlettan bütün fonksiyonları açmayacaktın. Aynı durumu bende yaşadım. Bütün fonksiyonları açtım telefon açılmadı. tahminim elf dosyaları ile master patch çakışıyor. Çünkü bazı fonksiyonlar hem elf dosyalarıyla hemde master patchle kontrol ediliyor. Birinin kapalı olması lazım. Mesela ekstra info olayını hem elf dosyası sağlıyor hem master patch sağlıyor.

Benim mastermidletta şu fonksiyonlar kapalı:
    -BigDigitalClock(bir ara bu fonksiyonu kullandım. Sorun bu değidir.)
    -EkstraInfo
    -FreeSpaceInfo
    -WallpaperCycle

Şimdi hafıza kartını çıkarıp telefonu çalıştırmayı dene. Eğer açılırsa telefon, mastermidlettan bu fonksiyonları kapat. Tekrar hafıza kartını tak bakalım çalışacak mı?

Eğer hafıza kartını çıkardığın halde yine aynı şey olursa, hafıza kartına bilgisayardan gir. Zbin\Daemons dosyasındaki ekstrainfo.elf dosyasını hafıza kartından çıkar. Bilgisyara kaydet sonra yine lazım olur. tekrar hafıza kartını telefona takıp çalıştırmayı dene.

Benim başıma geldiğinde bunlar aklıma gelmedi. temiz fullflash yükledim, yamaları yeniden yaptım. En son çare bu.

• Yavaş Beyler Bukadar Hıza İhtiyacımız YOk
  • Zead
    "yalnız patchlerden bir tanesi arka planda veya birden fazla java çalıştırmaya olanak sağladığı için girdiğiniz javadan exit yaparak çıkmazsanız arka planda çalışan javalar telefonu yavaşlatıyor ve müzik çalmak isteğinizde veya kamerayı açmak istediğinizde bellek yetersiz uyarısı veriyor." demişsin.

Bende yavaşlama yada müzik çalarken herhangi bir problem yok.Hatta extra infonun elf olanıda dis olanıda sonradan bir iki yeni patch uygulayarak çakışmadan çalıştı.Ancak fotoğraf çektiğimde "resim çekilemedi" diye bir mesaj veriyor ve resim çekmiyor.Üstelik javalardan exit yaparak çıktığım halde.Tek sorun bu şu anda.Bunun sebebi hangi patchtir?
    Ayrıca ekran görüntüsünü nasıl alıyorsunuz?
    Teşekkürler.
  • arkadaşalr mrb bende el71 liler arasına katılmak için genpateh ten siparişimi verdim elime ulaştı

ancak bi sorun var teli açmak için gerekeni yapiyom ama telefonda hiç ekran görüntüsü çıkmıyıo yane ekran açılmıyo ilk aldığımızda yapmamaız gereken özel bişi mi var lütfen yardım edin yoksa bozuk mu ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlanyaTuning

Yavaş Beyler Bukadar Hıza İhtiyacımız YOk

acele işe ...
  • arkadaşlar merhaba, dün ben de bu telefona sahip oldum. telefonun versiyonu 31 gözüküyor, şarj süresini arttırmak için son versiyonu yüklemeli miyim? nereden indirebilirim? bir de data kablosuz nereden yükleyebilirim? kartın içine direkt atıp kurma olayı var mı?
  • vay be patch ler ne kadar çok ilerlemiş böyle...

Bütün üstadlar burda nedense çoğunda EL71 olmasada
  • Data/Misc/Patches/Ptc klasörünü tamamen boşalttım kamera sorunu kalmadı.Bu arada vistadaki başlat menüsü ve masaüstü ikonlarını kullanmıyorum.Çünkü softkey tuşları ve Yes tuşu asıl işlevinde değil de bu işlevlere ayrılmış oluyor ve ben yes tuşunu, patch uygulayarak tarihçe(Cevapsız, giden, gelen çağrıların tümünü bir listede gösteriyor) fonksiyonuna dönüştürdüm.Böyle bir kullanım daha çok işime geliyor.Ekran görüntüsünün nasıl alındığını bilmiyorum.O yüzden ekran görüntüsü veremiyorum.İstenirse uyguladığım patchleri upload ederim.
    Ha bu arada zead'ın verdiği elf'ler arasında CallCenter diye bir elf varki çok hoşuma gitti.Aramak üzere bir telefon numarası tuşlamaya başladığınızda(rehbere girmeksizin) o numaranın ilk rakamlarını içeren kişilerin listesi karşınıza geliyor.Rakamlar eklendikçe kişi listesi azalıyor ve telefon numarası tamamen tuşlanınca o numaranın ait olduğu kişi listede tek kalıyor.
    Ayrıca Bluetooth'la gönderilen dosyaları karta yazmayı sağlayan patch, bende bir türlü çalışmamıştı.Bulduğum farklı bir patchi uyguladım.Artık bu özellikte çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedFlagTR -- 17 Ocak 2008; 0:03:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ibolution2

arkadaşlar merhaba, dün ben de bu telefona sahip oldum. telefonun versiyonu 31 gözüküyor, şarj süresini arttırmak için son versiyonu yüklemeli miyim? nereden indirebilirim? bir de data kablosuz nereden yükleyebilirim? kartın içine direkt atıp kurma olayı var mı?

sorularıma cevap verebilecek birisi yok mu? ayrıca oyunlar netten rar dosyası halinde iniyor, kartın içine nasıl atıp kurabilirim?
  • beyler ne oluyor.
    quote:

Ayrıca Bluetooth'la gönderilen dosyaları karta yazmayı sağlayan patch, bende bir türlü çalışmamıştı.Bulduğum farklı bir patchi uyguladım.Artık bu özellikte çalışıyor.
    albo kardeş, o patch'ı paylaşırmısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetasla -- 17 Ocak 2008; 17:38:16 >
  • Tabi ki.Buyrun.

;* Receive All Files to MicroSD *
    ;! ????? ? * ?????? ???? ?????? ? ???? ????? * v0.91
    ;! Addon to * Receive All Files to the Same Folder * v0.91
    ;(c) 1nvisible
    ;(r) Rst7
    ;EL71v45

1310052: 30 34 ;move Inbox folder to MicroSD
    08325BA: 30 34 ;move Misc folder to MicroSD
    08325CA: 30 34
    08325D6: 30 34
    071BAB0: 8020 062D ;permissions patch
    071BB4C: 01 02 ;mode patch
    068C424: 00 04 ;free space patch
  • yok yok bu böyle olmayacak en siyahından bi EL71 almak farz oldu
    cihazı sattığıma resmen pişman oldum.kendime
  • Yaw bende mi alsam nee
    SX1 i kullanamıyoruz hastalandı yatıyor acaba EL71 mi alsam Lakin nakitt yokk

SAYGILARIMLA..!
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluecat

Yaw bende mi alsam nee
    SX1 i kullanamıyoruz hastalandı yatıyor acaba EL71 mi alsam Lakin nakitt yokk

SAYGILARIMLA..!

• quote:

Tabi ki.Buyrun.

eline sağlık, kardeş
  • Sağol.Çalıştımı?
  • 
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.