Şimdi Ara

Benq-Siemens EL 71 (160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.406
Cevap
2
Favori
176.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugun el71imin ucret iadesi icin hakem heyetine basvurdum 3 ay icinde sonuclanip sonucun adresime yollanacagini belirttiler smdik bekleme vakti :)
  •  Benq-Siemens EL 71

siemensmania'dan modlu fubu...: http://siemensmania.cz/content.php?id=897
  • Benq 'dan, daha önce arızası sebebiyle servise bırakmış olduğum S65 imin yerien bana verilen, CF61'i kutusunu bile açmadan, jelatiniyle paketli olarak, 256 mb kart ve orjinal kulaklığı dahil pakette satıyorum. Fiyat 240 YTL'dir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: twingonote

Benq 'dan, daha önce arızası sebebiyle servise bırakmış olduğum S65 imin yerien bana verilen, CF61'i kutusunu bile açmadan, jelatiniyle paketli olarak, 256 mb kart ve orjinal kulaklığı dahil pakette satıyorum. Fiyat 240 YTL'dir.

http://www.estore.com.tr/EStore/Products.aspx?catalog=Telefon&productid=CE01007(44000000)
  • ya arkadaşlar telefonumuzda edge var biz el 71 den tv yayınlarını izleyebiliyor muyuz
  • ya arkadaşlar daha evvel internete girebiliyordum fakat şimdi telefondan bağlantı yapamıyorum
    bilenler varsa bana turkcelde ayarların nasıl yapılacağı konusunda yardımcı olabilecekmisiniz acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: adigehalil

Benq-Siemens EL 71

siemensmania'dan modlu fubu...: http://siemensmania.cz/content.php?id=897

adigehalil üstat, link için teşekkürler. ama bir sorunum var.

linkten dosyaları indirdim. telefona kopyalanacakları kopyaladım. daha sonra winswaptan yüklemeyi yapınca %99 da hata veriyor. telefonu açınca dıt diye kapanıyor. bende tekrar fullflash yüklüyorum.

Benq-Siemens EL 71

nerde hata yapıyorum bilmiyorum. kaç gündür ugraşıyorum yardımcı olursan sevinirim.
    teşekkürler.

Benq-Siemens EL 71

• Arkadaşlar telefonun ekranına ve arkasına çok az japon yapıştırıcısı bulaştı hemen silmeye çalıştım ama çıkmadı bunu nasıl çıkarabilirim?
     Benq-Siemens EL 71

Benq-Siemens EL 71
  • Kardeş geçmiş olsun. Arka kapaktan nasıl çıkar bilmiyorum ama benzer bir olay başıma gelmişti. Kol saatimin camına bulaşmıştı cyanacrylat. asetonla ovdum çıktı. Ama arka kapakta denemeni önermem boyasını da sökebilir. uyarmadın deme.
  • ustadlar benim bi sorunum var..dca-140 usb kablosunu bi turlu bilgisayara tanitamadim..mobile phone manager da yuklu ama beceremedim bi turlu...varmi fikri olan..
  • quote:

Orjinalden alıntı: paleokastro

Kardeş geçmiş olsun. Arka kapaktan nasıl çıkar bilmiyorum ama benzer bir olay başıma gelmişti. Kol saatimin camına bulaşmıştı cyanacrylat. asetonla ovdum çıktı. Ama arka kapakta denemeni önermem boyasını da sökebilir. uyarmadın deme.

bende tiner düşünmüştüm ama arka kapaktan korktum boyası çıkar diye denerim asetonu sağol
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrEvo8

quote:

Orjinalden alıntı: paleokastro

Kardeş geçmiş olsun. Arka kapaktan nasıl çıkar bilmiyorum ama benzer bir olay başıma gelmişti. Kol saatimin camına bulaşmıştı cyanacrylat. asetonla ovdum çıktı. Ama arka kapakta denemeni önermem boyasını da sökebilir. uyarmadın deme.

bende tiner düşünmüştüm ama arka kapaktan korktum boyası çıkar diye denerim asetonu sağol

hiç birşey sürme..tiner ve aseton cam üzerindeki tabakaya zarar verir..bir süre sonra lekeleri elinle çıkarabilirsin..

• aseton u pamuğa döküp lekenin olduğu yere sürdüm çıktı ama arka tarafa ellemedim
  • dünyada bir şey yok ki

ama bizde var. keşke yanımızda olsaydı.

Benq-Siemens EL 71

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetasla -- 25 Kasım 2007; 2:31:25 >
  • arkadaşlar merhaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-420572C5F -- 10 Aralık 2007; 11:19:42 >
  • arkadaşlar EF81 uygulamaları EL71 de çalışırmı acaba.

pdf viewer, doc viewer gibi java uygulamalar.

telefonu kullanan arkadaşlar aşağıdaki linkten bu uygulamaları indirip deneyip sonucu yazarsalar sevinirim.

EL71 almaya niyetim varda! çok şey istiyorum galiba...

http://rapid-share.com/files/74636577/Applications.rar
  • bana yardım edim ya yeni batarya aldım 15 saat şarj ettim ama yeşil ışık yandı ama bir türlü şarj olmadı ve batarya boş diyip kapandi elimde 3 adet batarya var hepside çalışmıyo bunun sorunu bilen varmı
  • slm arkadaşlar ..

bu bahsettiğim şeyler EL71 in de olmayan var mı ??

(fw 45 kullanıyorum.. u sorunlar hep vardı bu arada)

-arada sırada dıt deyip kendiliğinden kapanma
    -çok hızlı msj yazınca harflerin yavaş yavaş sonradan gelme olayı...
    -ard arda defalarca uzun msjlar attıktan sonra telefon tıkanıyo ve msj gönderilemiyo diyo.. ve o göndermek istediğiniz msjı ne gönderebiliyosunuz ne de kaydedebiliyosunuz.. yani rami bitmiş bilgisayar gibi davranıyo... sanki telin hafızası tamamen ddolmuş gibi ??
    -ayrıca bu tel için yeni yüksek mah lı batarya çıktı mı .. TR de var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.