Şimdi Ara

Benq-Siemens EL 71 (164. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.406
Cevap
2
Favori
176.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şebeke ismini ekranın ortasından kaldıran pach in adı ne bilen varmı? birde avea kullanan varsa neden sebeke adını altalta iki kez yazıyor?
  • Şebeke ismini kaldıran patch:

;EL71v45
    ;Do not show provider, profile and network search message on main screen
    ;(c) Miha_r
    ;Version:
    ;PatchID: 7960
    ;Details:http://patches.siemens-club.org/patches/details.php5?id=7960
    05C44DE: ACF0BEFD C046C046 ;network search
    05C45E6: ACF086FD C046C046 ;provider
    05C46E8: ACF005FD C046C046 ;profile
    ;------------------------- end -------------------------

IdontKnoWw:

ben 8 yamayı tek tek yapınca bir sorun olmuyor. ama o dediğin olay bir defa banada olmuştu. Sebebini bilmiyorum. Sonuçta hepsini birden yapınca sorun yok diyosan salla gitsin.

Ben bütün el71lerin aynı karakterde olduğunu düşünmüyorum. Bazısına olan şey bazısına olmuyor. Mesela benim eski el71 e 2 ay uğraştım belki 100 farklı kombinasyon denedim ama bir türlü MASTER patch yapamadım. En sonunda sinirlenip bozdum. Master patch yapmadan da hiç bir şey olmuyor biliyorsunuz. delirtmişti beni.

Birde bir cihazın fullflashı ile başka bir cihaz çalıştıramadım ben. ahmetasla kardeş bakalım çalıştırabilecek mi? Sonucu yazarsa sevinirim.

• Çekler iyi çalışıyor bu konuda. Şunlara bir bakın.

http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=32005&postdays=0&postorder=asc&start=0

Benq-Siemens EL 71

• vay vay vaayyy,telefon telefondan başka herşeye benziyor yaa
  • pach icin saol su x task ı kullanmayı cozsek ii olacak biraz kurcalayınca kamera sorun cıkarıyor..birde telefonun şebeke sinyalini arttıran bir pach varmı en azından gorsel olarak..
  • beyler merhaba
    maşallah ortalık uçmuş
    bu neya VISTA yı telefona mı yuklediniz acaba

bu arada sormak istediğim acaba sizde de bu sorun var mı
    konuşma esnasında ara sıra sinyalden kaynaklanmayan sebepten dolayı seste kesilmeler oluyor
    bununla ilgili pach var mı veya nasıl çözeriz.
    bir de bu yeni temaları uygulayan var mı acaba ve telefonun hızında bir değişikli söz konusumu yani yavaşlama gibi.
  • Şebeke ismini kaldıran patch:

;EL71v45
    ;(c) Miha_r
    ;Version:
    ;PatchID: 7960
    ;Details:http://patches.siemens-club.org/patches/details.php5?id=7960
    05C44DE: ACF0BEFD C046C046 ;network search
    05C45E6: ACF086FD C046C046 ;provider
    05C46E8: ACF005FD C046C046 ;profile
    ;------------------------- end -------------------------

bu pach sonrasında iki avea yazisinin biri gidiyor ama biri hala ekranda ne yapabiliriz**

• Çeklerin yaptığını denedim. İlk hali çok karışık hiç bir şey doğru dürüst çalışmıyordu. Biraz üzerinde çalışıp düzenledim.

Benq-Siemens EL 71

Benq-Siemens EL 71

• devamı...

Benq-Siemens EL 71

Benq-Siemens EL 71

Benq-Siemens EL 71

• IdontKnoWw

Dynamic Provider patchini bir dene istersen. Aynı işi görüyor ama ikinci avea gidermi gitmez mi bilmiyorum. Bende üstte avea, altta aycell-aria yazıyordu ama yukarıdaki yamadan sonra ikiside gözükmüyor. Benim simkart aycell sim kart. eski yani. Bence şebeke isim farklılıkları simkarttan kaynaklanıyor.

ressam0768

telefonun hızında yavaşlama yok. Ancak ufak sorunlar çıkabiliyor ama restarttan sonra onlarda düzeliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zead
    Birde bir cihazın fullflashı ile başka bir cihaz çalıştıramadım ben. ahmetasla kardeş bakalım çalıştırabilecek mi? Sonucu yazarsa sevinirim.

bende çalıştıramadım ve eskiye döndüm. bende elf sorun çıkarıyor. dıt kapanıyor. geri alıncada düzelmiyor. bırde hepsini toptan nasıl yapıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetasla -- 10 Şubat 2008; 16:33:28 >
  • peki bu yeni hale getirmek için tam olarak yol nedir acaba
    bununla ilgili bir yazı hazırlasanızda bizler onu referans olarak kullanalım
    + kurulacak patchlerin bir listesini verirseniz çok iyi olur.
    peşinen teşekkür ederim.
    iyi günler.
  • bu yeni tema için, vista teması için yaptığımız ve sırası bir kaç mesaj önce yazılmış olan 8 patchin aynısını uyguluyoruz. Vista teması kullananlar patchlerin dışında diğer dosyaları ilgili yerlere kopyalayarak direkt kullanabilirler.

EL71v45_WM6
    http://rapidshare.com/files/90882724/wm6_EL71v45.rar.html
  • quote:

bu yeni tema için, vista teması için yaptığımız ve sırası bir kaç mesaj önce yazılmış olan 8 patchin aynısını uyguluyoruz. Vista teması kullananlar patchlerin dışında diğer dosyaları ilgili yerlere kopyalayarak direkt kullanabilirler.

kardeş ilgili dosyaları telefondaki yerlerine atınca yine ayni; dıt benim telefondaki, daha önce attığım değişim dosyaları farklı galiba. Buna bir çare varmı.
  • ahmetasla

Daha öncekilerle bunlar farklı zaten. Yamalar aynıda dosyaların içerikleri farklı.

Senin olayı anlamadım ben. Senin için önereceğim şey şudur:

1- Elindeki en temiz fullflashı yükle.
    2- Dosyaları ilgili disklere kopyala ve şarzı full yap.
    3- Telefonu kapatıp bu 8 patchi sırsıyla tek tek uygula ve hepsini uygulayana kadar telefonu açma.
    4- Yamalar bitince telefonu aç.

Eğer yine dıt diye kapanırsa önereceğim şey şudur:

1-Elindeki en temiz fullflashı yükle.
    2-Winswup ile fw 45 altı bir fw yükle.
    3-Sonra FW45.exe ile tekrar FW45 e yükselt.
    4-Patchleri sırasıyla uygula.

Eğer yine dıt diye kapanırsa servise götür yeni yazılım yüklet. Ama bunun için bir bahane bulman gerekir. Mesela FW yi düşürüp sonra yükseltmeleri için servise verebilirsin.

Ben eski telefona bunları yapmıştım. Bende master patch sorunu vardı. En son servise verip yeni yazılım yükletmek istedim. Bunun içinde telefonu açılmaz hale getirdim.!!!bunu tavsiye etmem!!!! Yazılım yükleyememişler. Telefon yazılım kabul etmiyor dediler ve EF71 gönderdiler. Bende onu satıp tekrar EL71 aldım. Sonuç olarak zor da olsa sorunum çözülmüş oldu.

Bu yazdıklarımı dene istersen. Bu senin bu konuda ne kadar istekli olduğuna bağlı tabi. Yani biraz uzun iş. Umarım sorun çözülür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zead -- 11 Şubat 2008; 14:02:25 >

• kardeş, yaptım; nasıl olmuş. dosyaları telefonda gerekli yerlere, zbin dosyasını da değiştirerek kopyaladım. bu hale geldi. şimdi sıra düzeltmede. Bu sefer telefon açıldıktan sonra ve menüye girerken dıt. elimde temiz fulflash da yok yandık.

Benq-Siemens EL 71

Benq-Siemens EL 71

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetasla -- 11 Şubat 2008; 18:11:07 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ahmetasla

quote:

bende çalıştıramadım ve eskiye döndüm. bende elf sorun çıkarıyor. dıt kapanıyor. geri alıncada düzelmiyor. bırde hepsini toptan nasıl yapıyorsunuz.

Pachleri toptan resimdeki gibi yapıyorum ben sende bir dene istersen benim sorunum bu şekilde halloldu..
     Benq-Siemens EL 71

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IdontKnoWw -- 11 Şubat 2008; 17:40:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: IdontKnoWw
    Pachleri toptan resimdeki gibi yapıyorum ben sende bir dene istersen benim sorunum bu şekilde halloldu..

kardeş teşekkürler
  • Kesin önceki sayfalarda konuşmuşsunuzdur ama ben bulamadım, bu telefona oyun yüklediğimde yan tuşlar (yes ve no'nun üstündekiler) çalışmıyor, bu sorunu nasıl çözebilirim?
  • Bazı oyunlar sony-erricson lara göre yapıldığı için o tuşlar çalışmayabiliyor. EL71 e uyumlu oyunlarda da varsa sorun bilemem.
  • 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.