Şimdi Ara

BenQ RL2455HM 1MS Oyuncu Monitörü %22 İndirimde 699 TL!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.348
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Başlığa ürün fiyatını da ekledim.

Fırsat konusu açıyorsanız fiyat bilgisini de paylaşınız lütfen.

İyi forumlar,
  • Bu hayalini kurduğum monitördü. Dolar yükselmeden önce Ağustos ayında falan bayağı indirimdeydi 653 lira gibi bir şeydi fiyatı sanalmarketimde. Keşke o zaman alsaydım. Ama doların daha düşmeyeceğini varsayarsak 699 iyi fırsat.
  • 60 hz monitörlere bence oyuncu monitörü denmemeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeZiLay

60 hz monitörlere bence oyuncu monitörü denmemeli.

Fazla abartilmis 144hz hayranlarindansiniz sanirim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olu pixel cikarsa noliyo beyler

• Mağdur Adam M kullanıcısına yanıt
    Helvasını yersin şaka bir yana iade etme hakkın var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DallasPage

quote:

Fazla abartilmis 144hz hayranlarindansiniz sanirim :)

aynen 5ms yeyi 1 ms ye yapmaya çalışıyorlar ama en çok fark yaratan hz de 60 hz alıyorlar ve oyuncu monitörü oluyor mantığı pek yok özellikle fps oyunlarında.
  • quote:

BenQ'nun yeni amiral gemisi RL3169HM oyuncu mousepadi 2015 Kasım ayında görücüye çıkacak. Tartışmasız soft yüzeyiyle göz dolduran mousepad, yüksek kayganlık oranıyla high presicion gamerlara büyük avantaj sunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaseenstyle -- 3 Ekim 2015; 21:34:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaseenstyle

quote:

BenQ'nun yeni amiral gemisi RL3169HM oyuncu mousepadi 2015 Kasım ayında görücüye çıkacak. Tartışmasız soft yüzeyiyle göz dolduran mousepad, yüksek kayganlık oranıyla high presicion gamerlara büyük avantaj sunuyor.

Bende alayım ozaman
  • 144 hz de kullandim tabiki ozellikle fps turunde iyi bir oyuncuysaniz ve iyi bir ekran karti da varsa kesinlikle 144hz dusunulmeli. Tabi bunun icin butce de lazim

• Arkadaslar bu alınır mı?

Samsung lw2253 var bende suanda 2007 de almıştım.Oyunlarda fps düşüşleri monitörden kaynaklanabilir mi?

• 4k yada 144hz degil

• 2006 2007 gibi, tam hatırlamıyorum Hp 22" monitörü 700 küsür fiyata almıştım. Yıl farkını da eklersek ben zararliyim sanırım = )

• Zararlı değilsiniz neden olsun teknolojiye verilen para ihtiyacı giderdiyse zarar değildir ihtiyacın fazlasıysa zarardır :)
  • Hepsiburada dan sonra en ucuz şurada var ;

http://www.sanalmarketim.com/benq-rl2455hm-24-1ms-dvi-2x-hdmi-full-hd-hoparlor-siyah-led-monitor/p_56181/

daha sonra minimum 60-70-100TL koyarak gidiyor fiyat.
  • FPS ve Yarış oyunları amacıyla bir gamer monütör alacaksanız , En az 120 HZ olması şartt ! Ben bunu 120 HZ kullanmadan önce pek önemsemiyordum, Hatta 120 HZ diye de almadım montörümü 3D zımbırtısı ilgimi çekmişti ve siparişimi vermiştim. Yanında bana sunduğu 120 HZ ile oyun keyfini yaşayınca Gamer Mantığıyla level atladım. LOL tarzı Dota Tarzı oyunlarda kesinlikle çok fazla bir öneme sahip değil bu HZ olayı ama hızlı kayan bir görüntü işlevi sunan oyunlarda kattiyen En az 120 daha iyi ihtimalle 144 'ler çıkmış artık onları seçin. Aynı oyunu yeni almış olduğum monütör'de denedikten sonra 60 HZ'lik monütörde tekrar denediğimde akıcılığın yalan yok yarı yarıya indiği hissini verdi ve oynayamadım. Hani 1 ms değil ama 2 veya 3 ms olsun 60 HZ olmasın derim. Ayrıca daha sonraki araştırmalarım neticesinde 60 HZ'lik bir monötörde 60 fps üstü almanın akıcılığını arttırmadığını okudum. Bendeki o kadar da iyi bir monütör değil Samsun SA700 Zamanında en iyiler arasındaydı ve 1000 lira gibi bir ücret ödemiştim. şimdiki yeni nesil monütörlere bakınca iyi değil diyorum yoksa zamanında çok iyiydi.

Yazının özeti : Akıcılık isteyen hızlı ve kayan bir görüntü sağlayan oyunlar için 60 HZ zulümdür. Seçeceğiniz monütör en az 120 HZ olmalı kanaatindeyim.

• Sonuçta tabiki gerçek oyuncu zevkini yaşamak isteyen 120 hz ve üzeri bir monitör alması lazım.ssd gibi oyun kalitenizi uçuracaktır.Birde ne kadar ekmek o kada köfte olayı var.Bu fiyata tutupta tabiki 120 hz üzeri monitör alamayız heleki bu yüksek dolar kuruyla.Fiyatına göre güzel bir monitör.Bu fiyatlarda arayan kaçırmasın bence.
  • Şuan 144Hz bandındaki en düşük fiyatlı monitör 1200TL oda AOC. 1200TL ve üzeri bütçe ayrılıyorsa monitöre tabiki 144Hz bir oyuncu monitörü alınmalı ama o bütçe yoksa yapacak birşey yok. Bu gibi bir monitör alıp 75Hz civarına çekebilmek en F/P çözüm olur ki 60Hz 1ms monitör de de oyun oynanır. Sadece daha önce 3-5 ay 144Hz monitörde Fps türü oyun oynayanlar için can sıkıcı olur okadar.

Ne kadar ekmek o kadar köfte mantığı doğru yani.
  • 5.5 inc ekranda 2k arayanların 144 hz istemeleri normal. Keşke olsada herkes alsa.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.