Şimdi Ara

BenQ RL2240HE ' HESAPLI ' Oyun Monitörü İncelemesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
8
Favori
19.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 9 Şubat 2023; 18:28:42 >
  • Alanlara hayırlı olsun, daha fazla kullanıcı yorumu mutlaka faydalı olur
  • monitoru alalı 2 hafta olacak çok mennumun özellikle ayarlar kısmında monitorde ne izliyorsan ona göre ayarı 1.2 tuşla ayarlıyorum görüntü çok güzel oluyor tavsiye ederim alacak olanlara
  • Bende ölü pixel çıktı 1 gün sonra götürsem kabul etmeme gibi bir hakları yok değil mi ?
  • Fordakin kullanıcısına yanıt
    İade edebilirsiniz diye biliyorum alali cok olmadiysa. Ölü piksel cok görünen bir yerdemi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyazda belli oluyor tek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Alanlara hayırlı olsun, daha fazla kullanıcı yorumu mutlaka faydalı olur

Hala deaktif menülere çare bulamadım. Benq facebook ta sordum gamer 1 2 3 menülerinde aktif oluyor dediler yaptım ama aynı.
  • Bugün değiştirmeye gideceğim. Alacağım yerde açtırıp bakmam gibi bir hakkım var mı kullanıcı olarak ? Teşekkürler bu arada.
  • Fordakin kullanıcısına yanıt
    Degistirirlermi emin degilim ama acip bakma gibi bir durum olacagini sanmiyorum

• Zoccos'tan almıştım bugun gidip değiştirdim açıp bakmama da izin verdiler. Eğer alıcak olan varsa zoccos'u tavsiye ederim arkadaşlar çok ilgili davrandılar.
  • bu akşam teslim edecekler. bakalım kalitesi nasıl :)

uzun uzun aramalar sonucunda bu inşallah ilaç gibi gelir. sabırsızlanıyorum işten çıkıp eve gitmek için :D

direkt battlefield oynayacağım :D

EDİT: Almak isteyen arkadaşlara tek bir şey diyorum kesinlikle almalısınız bunu. İlk geldiğinde 24 inç mi gönderdiler dedim. Baya kocaman duruyor 21,5 olmasına rağmen. Sonra ilkte gözünüzü yorabilir.
    Eşekten inip ata binmiş gibi oldum resmen. Standart ayarda kullanın bir süre, gamer ya da rts modlarına girmeyin sonradan değiştirirsiniz.

Oyunlar çok keskin ve mükemmel.
    1ms olması ve black ekolayzır mevzusu çok iyi iş yapıyor.

Battlefield Hardline da resmen canavara dönüşüyorsunuz öyle bir akıcı ve güzel ki, kelimeler yetmiyor bu ürüne.

Kesinlikle almalısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NOCHIMERA -- 24 Mart 2015; 9:12:16 >

• Arkadaşlar Ghosting Ne Durumda Monütörde Hareketli sahnelerde Varmı Bir Bulanıklık
    Birde Renkler Çok Göz Yoruyormu Lütfen Açıklamaları Okudum Ama Tekrardan Sormak İstiyorum Tşk Ederim
  • @cattepiller

Hayırlı olsun. Son zamanların F/P ürünlerinden birisi gerçekten monitör.

@Roronoa Zoro

İncelemeye baktınız mı hocam ?
  • Baktım Detaylıda, Çekiniyorum Aslında Hocam Hepsiburdaya 2 Tane Yeni Monütör İade ettim Biri Asus VX228H 21.5" 1ms
    http://www.hepsiburada.com/liste/asus-vx228h-215-1ms-analog2xhdmi-full-hd-led-monitor/productDetails.aspx?productId=bd802709&categoryId=3002879

Çok Hafif Bir Ghosting Var ,Ne Yaptıysam Gözlerimi Yordu Çok Işık Veriyor İnce Ayar Çektim Olmadı Gözümü Yordu İade Ettim

Bir Tanesi
    AOC E2461FWH 23.6" 2ms (Analog+HDMI)

Bunda da Ghosting Vardı Rahatsız Edici Düzeyde Hemde , Bu Da Göz Yoruyor

Ne Yapacağımı Şaşırdım Ghosting Çok Çok Az Olan Göz Yormayan Eli Yüzü Düzgün Bir Monütör Arıyorum Hocam
    İşte Bunu Gördüm Mecburen Soruyorum Artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roronoa Zoro -- 27 Mart 2015; 17:26:12 >

• Valla daha iyisi yok zaten sen yine de bir bak bakalım senin gözler 1ms deki ghostingi seçiyorsa bir şey diyemiyeceğim.
  • Tamamdır Hocam Tşk Ederim
    Şuan Listemde 1 Numara Zaten Bu Ürün
  • hocam cidden fp ürünü monitör, yani oynadığım oyundan zevk almaya başladım. kullandığım sisteme 5 ms eski 18,5 monitör hiç iyi gtmiyormuş onu anladım. kendi kendime bunca sene ben oyun mu oynuyormuşum dedim :D

yalnız standartta kullanıyorum ben monitörü, photo modunda da çok güzel oynanıyor battlefield hardline.

ayrıca gamer profillerinden birine önerin varsa yani şunu aç bunu kapat şunu kıs diyeceğin, varsa alabilirim tavsiyeni.
  • CRU adlı programla overclock edip 75 Hz de kullanabilirsiniz. Ben öyle yapıyorum 1 ms monitorde ghosting olmaz zaten.

Ben gayet memnunum monitöre hoparlörü bağladım, HDMI bağlantısı üzerinden sesi veriyorum kolonlara. Tek eksisi basmatik tuşları ama bu fiyata da olsun o kadar dedirtiyor. Hele ki şu döviz kurundan sonra ciddi ciddi piyasada üzerine yok.
  • şuan en uygun fiyat nerede arkadaşlar ? hepsiburada 470tl ye cekmiş fiyatı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

CRU adlı programla overclock edip 75 Hz de kullanabilirsiniz. Ben öyle yapıyorum 1 ms monitorde ghosting olmaz zaten.

Ben gayet memnunum monitöre hoparlörü bağladım, HDMI bağlantısı üzerinden sesi veriyorum kolonlara. Tek eksisi basmatik tuşları ama bu fiyata da olsun o kadar dedirtiyor. Hele ki şu döviz kurundan sonra ciddi ciddi piyasada üzerine yok.

Zarari var mi monitore cru nun

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.