Şimdi Ara

BenQ RL2240HE ' HESAPLI ' Oyun Monitörü İncelemesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
231
Cevap
8
Favori
19.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar monitörden memnunmusunuz . 23-24 inç alıcaktım uygun bir monitör bulamadım bundan alırım hem fiyatıda uygun. hb den almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat8361

Arkadaşlar monitörden memnunmusunuz . 23-24 inç alıcaktım uygun bir monitör bulamadım bundan alırım hem fiyatıda uygun. hb den almayı düşünüyorum.

Al derim bu fiyata böyle hdmi girişli 1ms monitör yok.

Aldım kullanıyorum.
  • Sipariş verdik bakalım. Hadi hayırlısı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende şipariş verdim elime ulaştı bugun fakat bir türlü hdmi ile çalıştıramadım pc ye bağlayıp, birde dvi ile çalıştırınca bir flickering sorunu mevcut bunları nsaıl çözücez en doğru ayarı nasıl yapaibliriz
  • Benim de elime ulaştı fakat bir türlü Dvi'dan HDMI'a geçemedim. Nasıl olacak bu iş.
  • Hayırlı olsun arkadaşlar. Tam anlatırmısınız sorunlarınızı acaba ?
  • Bu monitörlerin ayarları varmı vaarsa nasıl yapıcaz sistemim için sipariş vericeğimde

• İlk mesajdaki incelemeyi okuyabilirsiniz.
  • Şimdi sipariş verdim sırf cs:go için.Sonunda 1366x768 den kurtuluyorum
  • Hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Hayırlı olsun

hocam almayı düşünüyorum bu monitoru şimdi film izlerken kalitesi nasıl ondan sonra alırken şu an kullandıgım vga girişli monitoruda yanında kuracam yani çift ekran kuracam sıkıntı çıkarırmı daha önce hiç çift ekran kullandmadım
  • Renk ayarı kişiseldir bu sebeple bir şey denmesi zor ama kendinize göre gözünüze göre ayarlarsınız monitör F/P üst seviyede.
    Çift kullanma durumunu bilmiyorum.
  • takip adam boşuna kurmay yarbay olmamış
  • MOROKKO kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
  • arkadaşlar benq markasının buna benzer yani bu tasarıma benzeyen başka bir monitoru varmı çünkü bugün bilgisayarcıya gittim bunun aynısı vardı bilgisayarın üstünde 2240he yazıyordu bana bilgisayarcı netten bilgilerini gösterdi ama orda 5ms olarak yazıyordu ama normalde 1ms bu monitor
  • amazoon A kullanıcısına yanıt
    Hayir tek model. Yanlis yazilmistir

• Eline sağlık güzel bir konu olmuş Yazın almayı düşünüyorum bakalım
  • arkadaşlar bugün gidip ekranı aldım daha yeni aldım oyunlarda test edemedim ama ekran güzel hoşuma gitti :) siz hangi modda kullanıyorsunuz ben şimdilik standart moda aldım
  • Standart mod uygun ama biraz ayarla daha da canlı yapılabilir görüntü, onu da artık 15-20dk deneyerek bakacaksınız. Ama zamanınızın çoğunu internette filan harcıyorsanız standart modda bir sıkıntı olmaz. Birde, ne olursa olsun monitör değiştirince ilk etapta göz yadırgıyor eskisini arıyor ama sonra alışıyor:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Standart mod uygun ama biraz ayarla daha da canlı yapılabilir görüntü, onu da artık 15-20dk deneyerek bakacaksınız. Ama zamanınızın çoğunu internette filan harcıyorsanız standart modda bir sıkıntı olmaz. Birde, ne olursa olsun monitör değiştirince ilk etapta göz yadırgıyor eskisini arıyor ama sonra alışıyor:)

hocam sizin kullandıgınız ayarlar nedir fazlada kurcalamak istemiyorum monitoru birde nvida denetim masasından yapacagımız ayar felan varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.