Şimdi Ara

BenQ E72 ¦ WinMo 6.0 - WiFi - 2 MP » Ana Başlık « (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
971
Cevap
1
Favori
151.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Almin


    quote:

    Orijinalden alıntı: serkan1216

    arkadaşlar benim telefonun wifi ye bağlanmıyor artık neden sizce.. formatta attım ama olmuyor ..

    birde logmaster diye bir şey var... daha önce yoktu serviste yeni versiyonu yüklettikten sonra bu sorun başladı :S ..
    hiç bir yerde hiç bir wifi ağına bağlanamıyorum sadece bağlantı adını görüyorum sinyal gücünü falan ama bağlantı kuramıyorum
    .. şifreyi yanlış yapınca değişin diyor hatalı diyor .. ama doğru yazınca da sürekli bağlanılacak diyor neden acaba :S


    Şifreleme türü olarak ne kullanıyorsunuz?


    onu bilmem ama telefon kendisi ayarlıyor .. zaten şifresiz de girmiyor .. kafayı yedim yaw




  • birde sorunsuz bir rom tavsiye edebilirmisiniz bana dil farketmez . orginali güzel değil :)
  • arkadaşlar bu modele uygun bataryayı internet üzerinden alabileceğimiz bir yer var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serkan1216

    birde sorunsuz bir rom tavsiye edebilirmisiniz bana dil farketmez . orginali güzel değil :)


    Alında dün cevap yazmıştım ama gitmemiş :)
    Buradan en son sürümü indirebilirsiniz :) Ben bunu kullanıyorum ve şuana kadar kullandığım en iyi rom :)

    İnternetten batarya bulabileceğiniz bir yer bilmiyorum ne yazık ki :(
  • bu arada wifi sorununu çözdüm .. benq servisinde daha önce orginal yazılım yükletmiştim ama oda girmiyordu wifi ye bağlanmıyordu her neyse .az önce alminin orginal paylaştığı e72 romu yükledim ve sonuç olarak oldu .. ama ikiside orginal dı tek farkı logmaster vardı en son servisin yüklediği orginal da ama girmiyordu . almininkinde logmaster yok zaten işimede yaramıyordu. ve sonuç olarak kablosuz bağlantı yapabiliyorum artık almine ve yedeklemede emeği geçen arkadaşlardan Allah razı olsun yoksa servise gönderecektim olmuyordu diye. zaman ve yol masrafından kurtulmuş oldum ..

    wifi si bağlanmayan varsa şifre doğru olduğu halde orginal romu yükleyin sorun ortadan kalkıyor .. diğer rom larda wifi sorunu var hepsinde hiç birisi girmiyor şifrede doğru olsa hangi ayarda olursa olsun ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 28 Kasım 2010; 2:25:38 >
  • Arkadaşlar acil yardımlarınıza ihtiyacım var telefonuma sonradan 6.5 rom kurulu çok stabil ve sorunsuz ancak activsycn sorun var bağlanıyor bağlantı tekrar kopuyor 3 tane farklı pc de denedim sorun hep aynı sürekli bağlanıp bağlantıyı koparıyor sebebi veya çaresi nedir???
  • quote:

    Orijinalden alıntı: matrix22

    Arkadaşlar acil yardımlarınıza ihtiyacım var telefonuma sonradan 6.5 rom kurulu çok stabil ve sorunsuz ancak activsycn sorun var bağlanıyor bağlantı tekrar kopuyor 3 tane farklı pc de denedim sorun hep aynı sürekli bağlanıp bağlantıyı koparıyor sebebi veya çaresi nedir???



    PLS :)

    Arkadaşlar yeni bir incelik öğrendim belki öncedende biliniyor olabilir ama ben kendim buldum; şimdi cab. uzantılı dosyaları telefonumuzdan kuruyor hallediyoruz ama exe olanlar için bağlantı şartı gerekiyorya işte ben hafıza kartını takıyorum exe uzantılı program-oyun vs hafıza kartından bir yer gösterip kur diyorum tabiki en son aşamada hata veriyor ancak telefonu açıp hafıza kartından yukarda gösterdiğimiz klasöre giriyoruz veeee pc de kurmaya çalıştığımız exe uzantılı dosya karşımızda CAB olarak duruyor ve kur diyoruz işlem tamam..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrix22 -- 2 Aralık 2010; 18:15:03 >




  • Arkadaşlar benq e72 konusunda turkcell logosunu kaldırmak için yardımcı olacak kimse yokmu.?Telefonu unlock yapmak için gerekli programları bulamadım.
  • Ya arkadaşlar bi kaç problem varda yardımcı olabilir misiniz?

    1) Telefonda rar dosyalarını açmak için bi program yok mu? Elinde olan paylaşabilir mi?
    2) İnternetten video izleyebilen var mı? veya rapid-share den hot-file den filan dosya indirebilen var mı? Ben videoyu açıyorum windows media player da açmaya çalışıyo sonra sorun veriyo. Rapid-share den veya hot-file den dosya indirme ye çalışıyorum. Dosya indirmeden önce bi 15-30 sn filan beklemek gerekiyo ya. O süre hiç işlemiyo. Acaba flash eksikliğinden mi? Opera mini kullanıyorum tarayıcı olarak. Bu flash sorununun çözümü var mı? İnternetten video izleyebilen arkadaşlar yardım edebilir mi?
    3) Telefon ara sıra, çok nadir çekmemezlik yapıyo ve bazen de cebimden çıkarıyorum bakıyorum kapanmış.
    4) Telefona uygun oyun, güzel program vs var mı?

    Lütfen yardımcı olun agalar..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usameakcelik -- 14 Aralık 2010; 17:47:36 >
  • 1- Cihazımda wm6.5 yüklü bundan kaynaklı rarlı ve zipli dosyaları açabiliyor..(extra programla oluyor mu bilmiyorum)

    2- internetten sadece youtubeden video izleyebiliyorum bununda 2 yolu var 1.si coraplayerdeki youtube eklentisi 2.si de youtube player isimli program

    Bende 4shared vs gibi sitelerden dosya indiremiyordum(opera mini ile) ancak sorun çok kolay çözdüm şimdi 4sharedde indirmek istediğiniz dosyada örn::18 sn kaldı yazıyor sadece 1 kademe geri gidin tekrar ileri diyin bu şekilde o rakam düşüyor ve 2-3 denemeden sonra dosya indir butonu çıkıyor.

    3-Bu dediğiniz hiç başıma gelmedi

    4-mophunun oyun paketi var hepsi de birbirinden güzel mükemmel oyunlar sadece o oyun paketini yüklemen yeterli yapman gereken tek şey oyun paketini müzik dosyası yükler gibi hafıza kartına atmak kurmaya vs gerek kalmadan oynanabiliyor ve çok kaliteli oyunlar bu oyunlarıda ctrl pda sitesindeki smartphone kısmından bulabilirsin aslında google ile de çok rahat bulabilirsin eklemek isterdim ancak zamanım kısıtlı:)..




  • Benim cihazda da wm 6.5 var ama rarlı ve zipli dosyaları açamıyorum.

    Youtube programını upload edebilecek olan var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usameakcelik -- 19 Aralık 2010; 18:53:42 >
  • Telefonumun kulaklığı bozulmuştu.Servise gönderdim 1.5 ay hiç birşey yapmadılar en sonunda gidip söyledim servise ne zaman gelecek diye onlarda ithalatçısıyla konuşalım dediler 2 günsonra tekrar gittik.ithalatçıyla konuştuk bu telefonun üretimi durdurulmuş bu telefonu servise verin size sıfır ef71 verelim dediler ama kabul etmiycem.Çünkü ef71 modelinin bütün özellikleri e72 den düşük. Nerden bulaştım bu telefona bilmiyorum
  • Sonunda firma para iadesi yapıp telefonu geri aldı çok mutluyum 3-4 ay garantisi kalmıştı
  • arkadaşlar benim telefonumun ekranı kırıldı.
    telefonu bozulup elinde kalan arkadaşlardan lcd'si için alabilirim. uygun fiyatta anlaşabileceksek çalışanı da alabilirim tabii. benimle letişime geçerseniz sevinirim.
  • ben de alabilirim elde kalan cihaz varsa. sadece kasası için. ekran çok çizildi onun için. varsa beni duyan cewap yazsın :)
  • Telefonunum ekranında herhangi bir çizik veya sorun yoktur. 2009'dan bu yana itina ile kullanmaktayım. Üzerinde WM 6.0 Türkçe yüklü. Forumda okudugum kadarıyla bi çok kişinin telefonunda kendi kendine kapanma ,avea'da çekmeme gibi sorunlar mevcutmuş. Cihazımda bu tür problemler yaşamadım. İsteyene 150 TL Yer :Amasya 0534 661 37 53



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tam35tam35 -- 10 Eylül 2011; 14:17:59 >
  • Telefonu 11.08de Teleservice'e bıraktım ayın 15inden bu yana yedek parça bekliyor ayın yirmisindede 10 günlük süre dolucak 21inde gidip para iadesi isteyeceğim
    @ommemo bu arada siz 3-4 ay kala vermişsiniz benim verdiğimde garantisi bitmişti Hepsiburadanın suçu olduğu için Benq müşteri memnuniyeti adına garanti kapsamı altında aldı
  • http://forum.donanimhaber.com/m_56609447/mpage_1/f_/key_//tm.htm#56609447

    benq e72 sıfır gibi . 100 tl .. full kut vs vs...... kaçırma..
  • arkadaslar babam bu telefondan almak istiyor da şarjı çok gidiyor mu ??

    babam işi gereği günde en az 2 saat telefon görüşmesi yapar başkada kullanmaz telefonu. alsak ne kadar gider 2 gün ü çıkarır mı ?
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.