Şimdi Ara

BenQ E72 ¦ WinMo 6.0 - WiFi - 2 MP » Ana Başlık « (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
971
Cevap
1
Favori
151.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar windows messenger da mail adresi ve şifremi girmeye çalıştıgımda tuşlar sadece rakam yazıyor.yıldız tuşuyla abc moduna geçmiyor nasıl çözebilirim karşılaşan varmı bu sorunla?
  • Hay sen çok yaşa o sorunla bende karşılaşmıştım. :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dalgicc

    arkadaşlar windows messenger da mail adresi ve şifremi girmeye çalıştıgımda tuşlar sadece rakam yazıyor.yıldız tuşuyla abc moduna geçmiyor nasıl çözebilirim karşılaşan varmı bu sorunla?

    t9 türkçe kurduysan ondan yapmıştır...
    birde arkadaşlar şarjı çok çabuk bitiyor 1 gün ancak dayanıyor akşama tekrardan şarj etmek zorunda kalıyorum ne diyorsunuz bu duruma ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenoralthings -- 14 Aralık 2009; 9:32:50 >
  • İsteyen olursa sıfır gibi 2 aylık garantli cihazı çok uygun fiyata 2. el bölümünde veriyorum.
  • arkadaşlar 6.1 yada 6.5 rom kurun epsi olmasada sorunlarınız bitecek.









  • arkadaşlar şu batarya konusunda yardımcı olabilecek yok mu ? Normalde kaç gün gitmesi lazım pilin ? 1 gün kullanıyorum gece şarja koymak zorunda kalıyorum sorun nedir ?
  • Gunde ~4 saatten fazla kullanirsan 1 gun gider evet. Ben her aksam 2-3 saat sarj ediyorum tamamen doluyor. Istersen ebayden 1200mah batarya alabilirsin ~30% daha uzun gider sarjin ve acil durumlarda ek bataryan olur.

    Bu arada kirdigim orjinali haric baska bir microusb kulaklik calistirabilen oldu mu?
  • Türkiyede yok mu peki satın alabileceğim herhangi bir yer ? Ben istanbuldayım orjinal pillerini çoğu yerde bulabilirim sordum bi kaç yere hatta mevcut ama 900mah'dır hepsi 1200'lük bulabilirmiyim acaba ? Bu kulaklık konusu içinde kadıköy yazıcıoğlunda bu tip microusb kulaklık mevcuttur çalışır muhtemelen bi sorun yaratmaz diye düşünüyorum.Birde bu telefon görüşmelerini kaydetme işlemini nasıl yapıyoruz acaba ? Ayrıca ilgin için çok teşekkürler arkadaşım..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenoralthings -- 18 Aralık 2009; 0:55:04 >
  • Turkiyede benq e72 icin 1200mah olacagini sanmiyorum, telefonculardan en fazla bulabilecegin ise nokia e72 icin 1200mah pildir. ebayde posta dahil 13$ a satiliyormus bu arada. Gorusmeleri ise kaydedemezsin, ben de yabanci forumlardan arastirmistim zamaninda. Yeni 6.5 romlarinda belki kaydedilir.


    quote:

    arkadaşlar 6.1 yada 6.5 rom kurun epsi olmasada sorunlarınız bitecek

    Kurmadan once garantinize gule gule opucugu kondurmayi unutmayin, zira rom yukler yuklemez garantisizlikler ulkesine 1 kisilik ucretsiz seyahat bileti kazaniyorsunuz. Yalniz bilet tek yonlu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: revelom89

    quote:

    Orijinalden alıntı: dalgicc

    arkadaşlar windows messenger da mail adresi ve şifremi girmeye çalıştıgımda tuşlar sadece rakam yazıyor.yıldız tuşuyla abc moduna geçmiyor nasıl çözebilirim karşılaşan varmı bu sorunla?

    t9 türkçe kurduysan ondan yapmıştır...
    birde arkadaşlar şarjı çok çabuk bitiyor 1 gün ancak dayanıyor akşama tekrardan şarj etmek zorunda kalıyorum ne diyorsunuz bu duruma ?



    t9 türkçe yi kaldırınca problem çözüldü salolasın




  • motorola usb kulaklik cevirici aldim calismiyor orijinal kulakliktan baska kulaklik yok mu ya
  • bi sorum olucak bu telefonda wi-fi ile internete bağlanıp masaüstü pc nin int. kablosunu çekip usb ile telefonu pc ye bağlayınca int.masaüstü pc de aktifleşiyomu yani googleye flan girebiliyomuyuz eğer oluyor ise nasıl birisi anlatabilirmi?
  • Baska bir markanin kulakligini satin alip calistirabilen oldu mu? Aslinda elektronikten anlayan varsa benq kulaklik cizimi var fazla da zor degil.
  • merhabalar.geçenlerde ben de bu telefondan bir tane aldım. çok güzel. benim wirelessle ilgili bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim.

    ben de wireless modem yok. ama dizüstü bilgisayarımın wireless ı var. telefonu bu yolla internete bağlayabilirmiyim.yani telefonu bilgisayarın

    wireless ına bağlayarak internete girebilirmiyim. bu şekilde başka bir dizüstü bilgisayarı bağlamıştım. ama telefonu bağlamayı başaramadım.

    daha doğrusu wireless e bağlanıyor ama internete girmiyor.şimdiden teşekküler. hoşçakalın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lionofthedeserts -- 24 Aralık 2009; 3:45:27 >
  • Evet kulaklik istanbulda hicbir yerde yok. Kulakligi hala saglam olanlar kulakliklarina 4 gozle baksinlar, zira 2 ay cepte tasiyinca kulaklik bozuluyor.
  • Arkadaşlar Avea sorunu yaşayanlara söyluyorum bendede hat bulmuyordu,Teleservice e gönderdim,telefonu yenisiyle değiştirdiler.

    şimdi sorun yok adamlar 1hafta içinde yeni kutulu haliyle yolladilar,sorunu yaşayanlar bence servise göndersin,tşkler
  • mobiltel'de kulaklık satışı yok mu ? ayrıca motorola usb kulaklık çevirici yerine direkt usb kulaklık alıp deneseniz birde..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: revelom89

    mobiltel'de kulaklık satışı yok mu ? ayrıca motorola usb kulaklık çevirici yerine direkt usb kulaklık alıp deneseniz birde..

    Mobiltel'i aramadim, pazartesi oraya da bakarim. Ben ceviriciyle degil motorola v3 ve v3i'ye uyan kulakliklarla denedim ve olmadi. Bluetooth da da muzik calmiyor sadece telefon gorusmesi yapiliyor.
  • Mobiltel kulaklik icin 40 lira istiyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erichk

    Mobiltel kulaklik icin 40 lira istiyor

    ohara mp3 player alacagim daha iyi
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.