Şimdi Ara

BenQ E72 ¦ WinMo 6.0 - WiFi - 2 MP » Ana Başlık « (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
971
Cevap
1
Favori
151.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2 Boyutlu Barkod Okuma Programı hakkinda bir bigisi olan var mi ? Ne ise yariyor bu ozellik.. Adamlar resmi sitede bile aciklama yapmamis
  • bazi sitelerde,reklam panolarinda,gazetelerde vs;mail adresleri,web adresleri,o urunun aciklamalari barkoda sifreli yazilmis sekilde bulunuyor.siz programi actiginiz anda kamera devreye girer ve onundeki barkodu okur aninda,boylece bisuru bilgi makinaya yuklenir.shiftdelete.net te ornegi var.artik nerdeyse tum urun ve reklam posterlerine koyuyorlar avrupada,bizdede yakindir
  • quote:

Orjinalden alıntı: gidakontrol

bazi sitelerde,reklam panolarinda,gazetelerde vs;mail adresleri,web adresleri,o urunun aciklamalari barkoda sifreli yazilmis sekilde bulunuyor.siz programi actiginiz anda kamera devreye girer ve onundeki barkodu okur aninda,boylece bisuru bilgi makinaya yuklenir.shiftdelete.net te ornegi var.artik nerdeyse tum urun ve reklam posterlerine koyuyorlar avrupada,bizdede yakindir

gidakontrol teşekkürler. Hiç aklıma gelmemişti. Güzel bir özellikmiş.
  • arkadaşlar e72sini satmak isteyen yada 2.el ini gören warmı ,;?
  • beyler ben bir tane mouse gps siparişi verecegımde acaba bu tele harıta programı yukleyebılırmıyız ve ses-goruntulu komutlar gozukurmu?
    gps receiverlar 50-60 ytl,eger bu telefona igo falan yuklenebılırse süper olur.
  • ben gördüm

http://forum.donanimhaber.com/m_23110183/tm.htm

quote:

Orjinalden alıntı: fatihx

arkadaşlar e72sini satmak isteyen yada 2.el ini gören warmı ,;?
  • o fiyatı yazan arkadas uçuşa geçmiş:)
  • Arkadaşlar telefonu ilk aldığımda biraz aceleyle ilk görüşlerimi yazmıştım. Kullandığım süre içindeki gözlemlerimi biraz paylaşmak istedim. İlk olarak ürünün fotoğraf kalitesi benim beceriksizliğim mi yoksa gerçekten cihaz mı kötü bilemedim ama bilgisayar attığımda inanılmaz kötü sonuçlarla karşılaşabiliyorum. Bunlardan bir kaç tanesini rapide attım. İsteyen indirip bakabilir. !!!Buradan!!! Bunun dışında ekran parlaklığı güneş altında ne yazık ki yetersiz. En üst seviede kullanmama rağmen görmekte zorlanıyorum. Bugün ilk telefonu kardeşime kaptırdığım için ikincisini aldım. Daha önce telefonun yavaş olduğunu söylemiştim ama kullandıkça ya telefon hızlandı ya da ben alıştım :) Bunlar dışında telefondan çok memnunum. Ben yıllardır windows tabanlı telefonlar kullanıyorum yıllardır en büyük problemim boyutlardı bve bu telefonda bu sorun tamamiyle çözülmüş artık. Boyutları standart telefonların çoğundan daha küçük. Bu fiyatlarda alınabilecek en iyi telefon olduğunu düşünüyorum.

Bu arada ben bu mesajı 2 saat kadar önce yazarken yeni gelen telefonu ilk şarjına takayım dedim ve şarj cihazını prize takar takmaz şarj cihazı patladı. Evin tüm elektrik hattı da bununla birlikte bozuldu. Şu an elektrik yeni düzeldi. Şimdi nasıl bir yol izlemem gerektiğini şaşırdım doğrusu iyi niyetli bir şekilde Benq müşteri hizmetlerini arayıp incelemeleri için göndersem mi yoksa direkt bununla birlikte şikayet filan mı etsem. Ayrıca benq için direkt görüşebileceğim bir telefon numarası bilen var mı ?

Edit: Telefon numarasını sitelerinden buldum umarım şu an açıktır. Görüştükten sonra sonucu da bildierceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orodyn -- 17 Mayıs 2008; 16:19:09 >

• şarj süreniz ne kadar acaba sizin,bende ortalama 24 saat gidiyor sarj,bugun denemek için wifiyi kapadım ve bekledim,20 dakıkalık gorusme var ve 24 saatte bıtıyor bataryam.arka planda program calıstırmıyorum ve telefon zaten 1 dakıkadan sonra kapanıyor,acaba bılmedıgım bir yöntemmi var sarjı uzatmak ıcın yoksa benım bataryada sorunmu var
  • Arkadaşlar Nokia E51 ile Benq yu kıyaslarsak ne dersiniz. E72 Nokiadan 200 ytle daha ucuz ama özellikleri hemen hemen aynı.
  • Gida ben en son igo 8'i denedim ama kurulmasina ragmen calismiyor. Emulatorde de denedim onda da kuruluor ama calismiyor sanirim smartphone icin uyumlu degil pocket pc icin bu igo

quote:

Orjinalden alıntı: gidakontrol

beyler ben bir tane mouse gps siparişi verecegımde acaba bu tele harıta programı yukleyebılırmıyız ve ses-goruntulu komutlar gozukurmu?
    gps receiverlar 50-60 ytl,eger bu telefona igo falan yuklenebılırse süper olur.
  • Ben tercih hakkımı aynı fiyat olsa dahi E72 den yana kullanırım. Ama sizin için kamera fotoğraf gibi özellikler önemli ise E51 düşünebilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: burakNSX

Arkadaşlar Nokia E51 ile Benq yu kıyaslarsak ne dersiniz. E72 Nokiadan 200 ytle daha ucuz ama özellikleri hemen hemen aynı.
  • yaklasık aynı işi yapıyorlar 2 telefonda ancak birine istediğin her turlu yazılımı yukluyorsun ve dedıgın gıbı ucuz,diğerininde kamerası,radyosu daha ıyı.hangi olayı daha cok kullanacaksan ona göre sec bence
  • E51 in kamerasını kullnanalar hiç begenmiyorlar. Görüntüler çok kumlu çıkıyor. Benq nun resim kalitesi eminim daha iyidir. Dizayn olarakta bence E72 onde
  • benq e72'de bosluk problemi olan ve düzeltebilen bir arkadasimiz var mi varsa lutfen yazsin
  • boşluk problemi 1-2 kısının basına gelmıs ancak hard resetle sorun cozuluyormus,ben enaz 50 program kurdum kaldırdım ama sorun yasamadım
  • hard reset nasil oluyo
  • gecenlerde benim de bir bosluk bırakma sorunum oldu. T9 ingilizce sözlük kullanmaya başladıktan sonra türkçe t9 gectim sonra tekrar normale geçtiğimde bosluk bırakamıyordum. sms programı hata veriyor, kapanıyordu. bir iki saat boyle devam edince sozlugu kapattım ve telefonu kapatıp tekrar açtım. sorunsuz calışmaya devam etti. sizin sorunlarınızı cozer mi bilmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: canhazar

gecenlerde benim de bir bosluk bırakma sorunum oldu. T9 ingilizce sözlük kullanmaya başladıktan sonra türkçe t9 gectim sonra tekrar normale geçtiğimde bosluk bırakamıyordum. sms programı hata veriyor, kapanıyordu. bir iki saat boyle devam edince sozlugu kapattım ve telefonu kapatıp tekrar açtım. sorunsuz calışmaya devam etti. sizin sorunlarınızı cozer mi bilmiyorum

cok sagol arkadasim
  • http://rapidshare.de/files/39481350/oyun_ve_tema.rar.html

güzel bir tema ve 2 klasık oyun(bomberman ve pinball).aeon dosyasını ve temayı storage karta atıp yukleyebılırsınız.aeonu kurmazsanız leopard temasında bazı özellıkler acılmıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.